Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Hunterszone написа:...в 1ви поток, 7ма група. Незнайно защо (може би впоследствие ще разбера :Д) леличката, която ме записваше, каза, че ще си чупя главата с тази 7ма група...
Седма група рулира Няма да съжалаваш, късметлийското число си казва думата.
@Abiii - Гледам, че ти пък си взела групата на _sonrisa_
didi_ написа:няма как балът да не падне на 2-ро класиране,нали? аз поне не съм чувала за такъв случай
Миналата година балът за жени в Право-редовно не е мръднал от 27,38, а The_Soldier май говори за задочното. Все пак според мен ще успее.
а примерно,ако изчака 2-ро класиране,губи мястото си за задочното, така ли? или ако не я приемат пак 1во желание-редовно, може ли пак да я класират за задочно като предния път?
didi_ написа:няма как балът да не падне на 2-ро класиране,нали? аз поне не съм чувала за такъв случай
Миналата година балът за жени в Право-редовно не е мръднал от 27,38, а The_Soldier май говори за задочното. Все пак според мен ще успее.
а примерно,ако изчака 2-ро класиране,губи мястото си за задочното, така ли? или ако не я приемат пак 1во желание-редовно, може ли пак да я класират за задочно като предния път?
Ехх, вас вече и на групи ви разпределиха? А нас не! Не мога да разбера защо...
Честито иначе на всички правистииииии! Ще бъдем колеги, само че аз съм МО - ще се виждаме на общи лекции
Колеги...давайте и фейсбуците наред с инфото за поток/група....все по 1 бира трябва да се изпие преди първите лекции Който иска да е анонимен няма проблем ;p
Ivan Burzakov e моят
Не си губи мястото, спокойно
мерси за бързия отговор сега ще й кажа да я успокоя,че момичето е много шашнато покрай тея изпити историята и взе акъла напълно
Hunterszone написа:...в 1ви поток, 7ма група. Незнайно защо (може би впоследствие ще разбера :Д) леличката, която ме записваше, каза, че ще си чупя главата с тази 7ма група...
Седма група рулира Няма да съжалаваш, късметлийското число си казва думата.
И аз съм в седма група. Гледам, че веднага след записването почва пълното отчаяние от направения избор . Аз лично не се замислих, а просто избрах числото, защото ми е носело късмет преди.
_Stella_ написа:Ехх, вас вече и на групи ви разпределиха? А нас не! Не мога да разбера защо...
Честито иначе на всички правистииииии! Ще бъдем колеги, само че аз съм МО - ще се виждаме на общи лекции
И мен не ме писаха на записването.Но пък някой са ги питали коя група искат да бъдат.Накрая един колега, с който се бяхме запознали предварително, се записа след мен и казал и мен да ме пишат неговата група