Нова мюсюлманска партия

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Re: Нова мюсюлманска партия

Мнение от G__ »

Напълно съм съгласен с батбаян ! Евалата. Ако така си върши работата държавата няма да има нужда ДПС да си прави реклама и се дразни обществеността с простотиите на малоумници като юзеировите братя. :pukeright: . Щом е незаконно, щом е провокация, моментална намеса на МВР и прокуратурата и с един замах край..... Само по тоя категоричен начин може да се тушират такива провокации и да не се стига до саморазправи, на които и аз не съм фен, но ако в този конкретен случай държавата не се бе намесила и аз бих бутнал въпросния "паметник". Защото по въпроса трябва ли да го има паметника има само два варианта, както каза батбаян, или си ЗА или ПРОТИВ, а ку*венските оправдания и обяснения са маниер на дребните душици, които ни управляваха до преди 3 месеца, или на ДПС. Браво на Борисов. :salute:
Последно промяна от G__ на 30 Сеп 2009, 22:49, променено общо 1 път.
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Хей - Батбаян се пише с главна буква... :P :D :)
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Извинявай. Беше от бързане. :lol:
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Споко - не съм се обидил.И аз понякога като бързам пиша с малки букви.Да не говорим, че с миналата ми клавиатура беше тотален кошмар с всичките неработещи клавиши... :lol:
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Ураган написа:По последни данни не е нищо. Чешмата, ако си я виждал е масивна и не може да бъде саборена от хора с чукове. Плочата е реставрирана няколко пъти, в момента е лъщяща.
Еми една фадрома и всичко ще е наред. :wink:Ето какво могат да напрявят ВМРО - така и не можаха да се изявят. :lol:
Последно промяна от Batbayan на 30 Сеп 2009, 22:54, променено общо 1 път.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Всички проблеми никога няма да се разрешат.Това е валидно за целия свят.Проблемите съпътстват живота на света.Но най-наболелите български проблеми могат да се разрешат, но не веднага.Ако се работи стабилно за този мандат на правителството + евентуално още един може и да се свърши доста работа.Той и бат Бойко има защо да го направи.Ако стабилизира страната ще стане най-влиятелната политическа фигура в България в началото на 21 век.Но има време.Отначало бях малко скептичен, но започна да ме кефи Бойковият стил.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Добър ход на Бойко, както за неговия ПР, така и за поставянето на мястото на тези про-турски патриоти. Сега ако ги и прати на съд... :)
Knights of the Cross
Публикувай отговор

Обратно към “България”