My words exactlyCvetinka написа:Беше oще един прекрасен концерт прецакан заради кофти озвучение.
Иначе KORN са си KORN - там абсолютно нищо не казвам !
И все пак на Machine Head се накефих много повече. Нещо му липсваше на този концерт... бе не мога да определя точно какво!
KORN - концерт в България (от 14.07.2005 г.)
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Еми ти ако харесваш основно хеви метъл ,нормално да не ти хареса особенно Корнdarky написа:и аз незнам защо отидох но беше интересно към 5000 човека да ти смачкват ръчкат и бутат определено жестоко меле ставаше в поготовъпреки че не бях мн активен тогава.. фронтално срещу Джонатан..и 3 песни преди края ми омръзна и излезнах
беше ...нещо тип "свирим-пеем и изчезваме..." като сценично поведение и друго .. не ми хареса изобщо...
А за концерта наистина звука не беше на ниво-пресилени ниски честоти,вокалите се губеха
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
вокали почти не чувах.. само покрай тея който пееха около мен разбирах коя песен еmushroomhead написа:Еми ти ако харесваш основно хеви метъл ,нормално да не ти хареса особенно Корнdarky написа:и аз незнам защо отидох но беше интересно към 5000 човека да ти смачкват ръчкат и бутат определено жестоко меле ставаше в поготовъпреки че не бях мн активен тогава.. фронтално срещу Джонатан..и 3 песни преди края ми омръзна и излезнах
беше ...нещо тип "свирим-пеем и изчезваме..." като сценично поведение и друго .. не ми хареса изобщо...
![]()
А за концерта наистина звука не беше на ниво-пресилени ниски честоти,вокалите се губеха