KORN - концерт в България (от 14.07.2005 г.)

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Cvetinka написа:Беше oще един прекрасен концерт прецакан заради кофти озвучение.
Иначе KORN са си KORN - там абсолютно нищо не казвам !
И все пак на Machine Head се накефих много повече. Нещо му липсваше на този концерт... бе не мога да определя точно какво!
My words exactly :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

darky написа:и аз незнам защо отидох но беше интересно към 5000 човека да ти смачкват ръчкат и бутат определено жестоко меле ставаше в погото :D въпреки че не бях мн активен тогава.. фронтално срещу Джонатан..и 3 песни преди края ми омръзна и излезнах :? беше ...нещо тип "свирим-пеем и изчезваме..." като сценично поведение и друго .. не ми хареса изобщо...
Еми ти ако харесваш основно хеви метъл ,нормално да не ти хареса особенно Корн :wink: :)
А за концерта наистина звука не беше на ниво-пресилени ниски честоти,вокалите се губеха :roll:
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

mushroomhead написа:
darky написа:и аз незнам защо отидох но беше интересно към 5000 човека да ти смачкват ръчкат и бутат определено жестоко меле ставаше в погото :D въпреки че не бях мн активен тогава.. фронтално срещу Джонатан..и 3 песни преди края ми омръзна и излезнах :? беше ...нещо тип "свирим-пеем и изчезваме..." като сценично поведение и друго .. не ми хареса изобщо...
Еми ти ако харесваш основно хеви метъл ,нормално да не ти хареса особенно Корн :wink: :)
А за концерта наистина звука не беше на ниво-пресилени ниски честоти,вокалите се губеха :roll:
вокали почти не чувах.. само покрай тея който пееха около мен разбирах коя песен е :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”