ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ!
Модератор: sientelo
-
omorfi
- В началото бе словото
- Специалност: BIN
- Курс: втори
Re: ВТОРА СПЕЦИАЛНОСТ!
Резултати вече има, на таблото на Отдел Студенти. А някой запознат ли е от коя години записваш дадената специалност(втора) която са те приели.
почваш с първокурсниците...честито на печелившите 
Освен плащането на таксата и попълването на пакета с документите друго няма, нали?
-
Tragedy
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
И тук ще попитам за всеки случай... Имам ли право да запиша задочна специалност в друг университет след първи курс? (не става въпрос за частен университет)
-
petetooo
- В началото бе словото
- Специалност: Neformalno obrazovanie
Мога ли като уча в СУ да запиша второ висше в АМВР,но като студент,не като курсант?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
E кажи за кой университет става въпросTragedy написа:И тук ще попитам за всеки случай... Имам ли право да запиша задочна специалност в друг университет след първи курс? (не става въпрос за частен университет)
Пете, какъв е тоя прием за студенти в АМВР, доколкото знам само магистратура можеш да пишеш като студент там
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
petetooo
- В началото бе словото
- Специалност: Neformalno obrazovanie
от миналата година може и за бакалавър
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
Аз имам следния въпрос: специалностите, за които може да се кандидатства всяка година ли се определят или са фиксирани? В момента съм втори курс Политология и от влизането си знам, че искам втора специалност Европеистика, но тя не е включена в списъка за кандидатстване за втора специабност за учебната 2009/10
New jorney
Европейстика никога не е предлагана е била предлагана като втора специалност, съжалявам:/
- Drava
- От дъжд на вятър
- Специалност: Начална и предучилищна педагогика
Ако запишеш втора специалност и си в редовна форма на обучение нямаш право на стипендия, а поне да кандидастваш за общежитие?
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Имаш право на стипендия, но само за първата специалност, за втората нямаш право.Drava написа:Ако запишеш втора специалност и си в редовна форма на обучение нямаш право на стипендия, а поне да кандидастваш за общежитие?
Кандидатстваш си за общежитие, естествено.
- Drava
- От дъжд на вятър
- Специалност: Начална и предучилищна педагогика
Благодаря за инфото. Със стипендията обаче ще се размина поради една причина - първата ми специалност е задочна форма на обучение.O|OeHukc написа:Имаш право на стипендия, но само за първата специалност, за втората нямаш право.Drava написа:Ако запишеш втора специалност и си в редовна форма на обучение нямаш право на стипендия, а поне да кандидастваш за общежитие?
Кандидатстваш си за общежитие, естествено.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Моя колежка я изритаха от общежитието, защото имала право на общежитие за ЕДНА бакалавърска степен, ЕДНА магистратура и ЕДНА докторантура. Наредбата била от началото на тази учебна година.
Не е човек, който би ме смотал за подобно нещо - и със сигурност има необходимия успех. В момента е последна година във втората си специалност. Нещо забавно - втората й специалност е индология, изкара лятото в Индия и, връщайки се за началото на учебната година, се оказа бездомна. То хич не е весело, де...
За стипендия също не можеш да кандидатстваш. Поне ми спестиха разкарване и висене по опашки...
Не е човек, който би ме смотал за подобно нещо - и със сигурност има необходимия успех. В момента е последна година във втората си специалност. Нещо забавно - втората й специалност е индология, изкара лятото в Индия и, връщайки се за началото на учебната година, се оказа бездомна. То хич не е весело, де...
За стипендия също не можеш да кандидатстваш. Поне ми спестиха разкарване и висене по опашки...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Тази година отново няма места във ФЖМК за втора специалност..питам се до кога ще продължи това?! Повечето европейски държави толерират студентите си, осигуряват им безплатно обучение...тук и да искаш да направиш нещо, да се развиваш, да се издигаш все ще се намери някой или нещо, което да ти подложи крак и да те спъне..Вече няма устен изпит по журналистика, отново ще наблъскат 100 човека отгоре (както стана миналата година - имаше 70 човека повече), които само пълнят залите(да не говорим, че има хора, които не си правят труда и за това)...пък кадърните хора, които искат да запишат още една специалност ще останат с пръст в уста. Не е честно трябва да се вземат някакви мерки, поне 2-3 места да се предвидят...Вие на какво мнение сте?