Сватбена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
много насериозно ги вземате нещата - не разбирате ли, че 90% от темата (засега
) е майтап. иначе сватбата е въпрос на личен избор. и аз бих казала и бях казала, че перфектна възраст за женене ми е 24-25, ама лятото ми трябваше още съвсем малко, за да ме убедят, понякога дори здравия разум е на страната на любовта
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
така е, ама то има и хазартно-авантюристичен елемент
... лошото при мен е, че понякога точно той надделява и после седя и се чудя - от любов ли искам да го направя всъщност или от авантюризъм и щуротия
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
ау каква хубава темичка
да са много щастливи влюбените 
искам да питам жените, които имат опит-
тук в софия къде има хубави магазини за сватбени рокли, защото една колежка, която не е от България - ще се жениииииииииии
и иска заедно да търсим рокля
но това ми се вижда прекалено тоговорно
страхувам се дали ще се справя с помоща си за нея в такъв култов момент
мерси предварително, ако някой има идея
искам да питам жените, които имат опит-
тук в софия къде има хубави магазини за сватбени рокли, защото една колежка, която не е от България - ще се жениииииииииии
и иска заедно да търсим рокля
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз пък съм истински убедена, че обичам, но и мен тази перспектива...айде, не, че ме плаши, ами не ме привлича. И то не защото се боя, че след като се "вържа" за човека-вече няма как да кривна встрани и ще бъда един вид обречена на него! Просто след като създадеш семейство животът ти се променя коренно, променят се приоритетите ти, променя се начинът, по който вземаш решенията, отнасящи се дори само до теб- или по-точно такива решения вече няма....И мисля, че тези промени не трябва да ми случват още на този етап от живота миzari написа:мне знам...мен лично перспективата да се омъжа "млада и зелена" ме плаши..може би е,защото никога не съм била истински убедена,че обичам някого.
Пък да не говорим за мнението ми относно брачната институция, което, мисля, вече съм споменавала другаде, и не смятам да повтарям, за да не ви развалям хубавата тема

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мексикана, като тръгнете по Пиротска - магазин до магазин са. На мен лично най-много ми харесват роклите на Романтика и Лита. На Романтика салонът е в началото на Пиротска, Лита имат два салона, но не знам къде е другият, знам само този на бул. Мадрид. Само пордавачката в Романтика е малко нацупена...Или поне миналогодишната беше такава...
А иначе, Енерджи, и аз понякога се чудя от авантюризъм ли беше или от любов да се съглася, че и да се омъжа за човек, когото познавам от толкова скоро. И колкото повече време минава, толкова съм по-сигурна,че е било от любов...За мен той е най-прекрасният човек на земята...
И това е може би точно защото сме "млади и зелени" и не сме изгубили все още романтиката и авантюризма. Колкото до появяването на плода на любовта и "оставането с вързани ръце" - как само искам да ме върже така!
Ама той не ми се връзва още...
А иначе, Енерджи, и аз понякога се чудя от авантюризъм ли беше или от любов да се съглася, че и да се омъжа за човек, когото познавам от толкова скоро. И колкото повече време минава, толкова съм по-сигурна,че е било от любов...За мен той е най-прекрасният човек на земята...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
много са готини роклите на Одета - почти на Попа се намира ателието. много са красиви, имат страхотно разнообразие, и на практика я шият уникална за теб според фигурата, изискванията и т.н.
като ходихме преди три години с едни съученички там (покрай търсенето на бални рокли) просто изпаднахме в захлас. три часа сме мерили рокли, бюстиета, поли, разглеждали сме каталози и т.н. направо се влюбихме в тия рокли, а едната ми съученичка се изказа нещо от сорта "ба*и, как искам да съм булка. не ми се жени, ама искам да съм булка"
. страхотни са, дори просто ей тъй от любов към спорта трябва да ги видите 
като ходихме преди три години с едни съученички там (покрай търсенето на бални рокли) просто изпаднахме в захлас. три часа сме мерили рокли, бюстиета, поли, разглеждали сме каталози и т.н. направо се влюбихме в тия рокли, а едната ми съученичка се изказа нещо от сорта "ба*и, как искам да съм булка. не ми се жени, ама искам да съм булка"
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
тъй като отговарям за сватбената торта, вече съм готова с първото си предложение:
тортата е кръгла, на три етажа, отгоре е покрита с черен шоколад. от едната страна (доколкото кръг може да има страни
) се спускат рози- цвят бордо, меду тях има сребърни ангели и покрай розите и ангелите се преплитат дръжките на розите (черни) с бодличките и типичните за розите листенца (ония назъбените). най- отгоре на тортата са и фигурките на младоженците- посредата е фигурата на момичето от аватара на найтуиш (така в същата поза...абсолютно същото) и около нея се увива един дракон
(пък тоя дракон откъде ли ми хрумна, не знам
...люспест дракон). фигурите на младоженците са черни със сребърни и цвят бордо светлосенки 
тортата е кръгла, на три етажа, отгоре е покрита с черен шоколад. от едната страна (доколкото кръг може да има страни
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.