Тренировки имаше всеки ден миналата година при трима преподаватели, ако не се лъжа. За разбисание нищо не мога да кажа, може да не са същите както преди. Ще си провериш
Баскетбол
Модератори: ники, Methuselah
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Баскетбол и Волейбол
Можеш да си ходиш когато си искаш, кой ще те спре.
Тренировки имаше всеки ден миналата година при трима преподаватели, ако не се лъжа. За разбисание нищо не мога да кажа, може да не са същите както преди. Ще си провериш
-
karamelitka_banditka
- В началото бе словото
- Курс: първи
ето още един силно заинтересован от волейбола в СУ лошото е че никакво внимание не ни обръщат и ние сами си говорим
по въпроса с учителите може би и аз мога да ти отговоря-треньора е само един ако не се лъжа
но аз все пак не получих отговор къде мога да се запиша 
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Мисля че е в Биологическия,където ще се провеждат тренировкитеkaramelitka_banditka написа:ето още един силно заинтересован от волейбола в СУ лошото е че никакво внимание не ни обръщат и ние сами си говоримпо въпроса с учителите може би и аз мога да ти отговоря-треньора е само един ако не се лъжа
но аз все пак не получих отговор къде мога да се запиша
-
karamelitka_banditka
- В началото бе словото
окей тенкс много аз мислех че записването е някъде в ректората но явно съм в грешка така или иначе ще разберем нека първо да започне годината 
- sto_yan
- От дъжд на вятър
И аз отдавна искам да почва ,в голяма степен и заради тренировкитеkaramelitka_banditka написа:окей тенкс много аз мислех че записването е някъде в ректората но явно съм в грешка така или иначе ще разберем нека първо да започне годината
Затова ще помоля и Tanparmaiel все пак да каже по кое време са били долу-горе.Предполагам ,че няма да има големи разлики ,още повече че разписанията за лекциите на специалността също не се изменят много(а тях може да ги видя още сега
Мерси предварително.
Записването за волейбол е в БФ, където се провеждат и тренировките.karamelitka_banditka написа: но аз все пак не получих отговор къде мога да се запиша
Като започне записването е хубаво да не го оставяте за последния момент, за да имате по- голям избор за часовете, тъй като има доста желаещи и групите се пълнят бързо.

- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
И аз съм от запалените по волейбола. Тренирала съм към 2 години в 2 различни клуба, постът ми беше краен нападател. Така че count me in 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Днес записах волейбол във вторник от 15.15. Ако, има някой като мен, да казва.
А като си се записала днес, случайно да си видяла, какви други часове за провеждането на волейбол има...че нещо и аз смятам да запиша волейболники написа:Днес записах волейбол във вторник от 15.15. Ако, има някой като мен, да казва.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Какво ме обърна на жена пък ти?thamara написа:
...записала днес, случайно да си видяла
Часове по принцип имаше по всяко време. Аз гледах, тези, които са ми удобни, затова не помня. По принцип следобедните май бяха от 3 или 3 и нещо, а сутрешните от 11. Абе, имаше варианти.
Извинявам се за грешката...няма да се повториники написа:Какво ме обърна на жена пък ти?thamara написа:
...записала днес, случайно да си видяла
Часове по принцип имаше по всяко време. Аз гледах, тези, които са ми удобни, затова не помня. По принцип следобедните май бяха от 3 или 3 и нещо, а сутрешните от 11. Абе, имаше варианти.
Е, в такъв случай май най-удобни ще са ми следобедните часове, но ще видя като отида да се записвам.
аз се колебая между волейбол и фехтовка.
- sto_yan
- От дъжд на вятър
НА всеки естествено му е по-удобно късния следобяд,но тогава тренира женския отбор,мъжкия-от 20 до 22 ,до колкото видях.Иначе долу-горе по всяко друго време има няккви часове ,но 1 час е с мизерното времетраене от 75 минути...а започваме чак от по-следващата седмица 
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
Кое почва по-следващата седмица
Аз тамън щях да питам дали ще има волейбол този петък?
edit-смених групата за сряда от 13:00
edit-смених групата за сряда от 13:00
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
Ще има ли волейбол тази седмица?