Oh dear... май няма бебе, ама младоженката имаше фикс-идея да си направи семейство плюс непонятната за мен способност да прави всеки мъж до себе си верен и предан като кученце, превръщайки го в неин придатък, изпълняващ всичките й желания. А тия мъже преди да я срещнат бяха мъже наистина.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Е те ако беха само едните цици... нямаше да е непонятно, и аз щях да се възползвам
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аз имах бременна съученичка на 18, но не се чувствах стар. Сега ако някоя колежка зачене, пак няма да се чувствам стар. Може би защото характерът ми е такъв, че не бих дал една бременност да спре щастието ми и чувството на доволност от живота. Кой знае, може би ако можех да вържа богата жена, като я заплодя... може би щях да се радвам... ама то в днешно време, феминистките са окупирали всичко и като добавим, че съм против брака като институция...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Закъснявам адски много за лекции, отивам седя 1 час и ни пускат. Определено ме изненада този факт .
И това, че успях да вляза навреме в аудиторията също си беше изненада .
Некви 12-14-годишни метър и кинтаци си ходеха в подлеза на Орлов, държаха си едно от малките наргилета, което си беше запалено, имаше си и въглен отгоре и.. пушеха О.о
Е, умрЕх.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Колко е хубаво да не ходиш на лекции и на премиери и да си се прибираш в къщи след работа, да си четеш книжки, да гледаш разни интересни неща на компа и да пиеш чай...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
След спиране на тока, внезапно получих три (3!!!) покани за гостуване... Предтекстът на всяка беше "ела да ми настроиш часовника на видеото/DVD-то/печката (?!)"... Сега имам екзистенциална дилема: дали не трябва да започна да се сприятелявам с технически-грамотни жени, или това положение всъщност е за предпочитане...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.