ИНТЕРНЕТ В БЛОКОВЕТЕ НА СУ
Re: ИНТЕРНЕТ В БЛОКОВЕТЕ НА СУ
Имам няколко въпроса, свързани с нет-а в блоковете.Ще ме извинявате, ако ви се струват прекалено глупави въпросите, но си падам малко индианец.
Та по същество - наскоро по новините обявиха, че интернетът в студентски град ставал безплатен.Това ще рече ли, че мога без всякакви рутери, кабели и прочие глупости да се мъкна с лаптопа си и да се свържа безпроблемно със света? 
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Не. Най-вероятно няма да има такова нещо. Новинарски гаф, доколкото знам.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Новинарски гаф в кажи-речи всички български медии, щото и по вестниците съм го чел. Голяма излагация, само лъжи!Geri.A написа:Не. Най-вероятно няма да има такова нещо. Новинарски гаф, доколкото знам.
В крайна сметка няма такова нещо, така ли?
Щото бях чел, че от 1-ви юни ставал безплатно в целия Студентски град.
При това не в 1 или 2 медии.Абе, ще го мисля на есен, ако ме приемат за общежитие. Но би било много некоректно, ако не се окаже истина.
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Няма.
Амии не съм кой знае колко запозната, но се случва една водеща медия да допусне подобен гаф и след нея още 100, тъй като вземат новината директно от нея
Амии не съм кой знае колко запозната, но се случва една водеща медия да допусне подобен гаф и след нея още 100, тъй като вземат новината директно от нея
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!