Теми История 1990-2012

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Теми История 1990-2012

Мнение от Angel_N »

BlackFury написа:5.88 :cheers: :cheers: :cheers:

Браво бе :shock: Изкъртил си!
Последно промяна от Angel_N на 15 Юни 2013, 23:24, променено общо 1 път.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

steis написа:Амм за коментара на "Уайти" мъжко съм ;) иии оценката не е задоволяваща 3.54 :(.... Но пък поне доказах, че обемът не е от значение !!! Поне в тази насока ;)
А колко написа?
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
ИванК
В началото бе словото

Мнение от ИванК »

Хем си виждаш оценката, хем казваш, че нямало значение. :lol: Има значение дотолкова доколкото в тези твои прословути 3-4 страници не можеш да спазиш цялостната концепция на една истинска тема.А в нея влизат ясно изграден увод, обхващащ обикновено предния исторически период, изложение, в което освен полагане на фактите се иска и акцентиране върху тях и анализ върху най-важните събития, и ясно изградено заключение, в което има пак немалка доза анализ(е, поне в моя случай беше нещо такова, защото предварително не бях готвил и си оставих място за импровизация :lol: ).Никой не оспорва, че за 3-4 страници можеш да снесеш всичко на куп, но както казах, едно е да тупнеш цялото инфо на листа, съвсем друго е да изградиш тема. Не виждам смисъл да продължаваш да спориш. :D
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Познавам хора, които си се готвят сами и пак пишат стабилно, ама 3-4 е просто нереалистично. Като бях 2010 г. на предварителните ми се падна разширение и централизиране през 9 в. на мен това ми бяха реално 2 теми в материалите, по които учих за изпитите и се наложи да напиша 2 теми в 1, без да изпускам важните части. От момента, в който химикалката ми докосна белия лист не е спряла да пише и за секунда - до самия край на изпита. Нямах време да си проверя и една завъртулка от буква от всичкото, което написах; нито дати проверих дали съм написал правилно, нито нищо... Толкова много бързах.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
eliza.aleksandrova
В началото бе словото

Мнение от eliza.aleksandrova »

Аз ли бъркам или оценка 3.54 не може да има? Не са ли през 25 стотни, т.е. Примерно 5.00,5.13, 5.38, 5.50, 5.63, 5.75, 5.88 и 6.00?
steis
В началото бе словото
Специалност: кандидат-студент
Курс: кандидат-студент

Мнение от steis »

Аз не споря за нищо, просто всеки, който даваше мнение във форума казваше, че на 3-4 страници си е една хубава, хубава 2-ка!!! А колкото до темата не се гордея с нея, защото + - си беше почти снасяне на факти с лек привкус на анализ, но вече съм си "тунинговал" темите и са точно по изискването, което над мен споменаха! А и аз да дам един пример познавам няколко човека, които от 2 години ходеха на уроци в Пловдив уж дето са по-елитни даскалите, а на предварителните всички изкараха 3-3 и нещо, но не над 3.50 !!! А моя милост дето е упорита като магаре изкара 5.13 !!! Само да вметна, че и там се падна Асеневци, явно няма отърване от тази тема ;)
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Ами можеш да си направиш изводите. Тук изкарваш 3.5, а там 5.13... Надявам се разбираш за какво ти говоря. Отделно това, че някой е ходил при елитен учител не му дава нищо. Никой не може да му налее знанията в главата, ако не седне да учи. Тоест мнението ми е, че учителите са се справили добре, просто твоите приятели не са учили. Давам себе си като пример. И аз ходих при преподавател (не учител), който може да ми даде най-добрата възможна подготовка. Родителите ми даваха луди пари, но аз не сядах да уча и съответно резултатът не беше задоволителен. Тази година седнах да уча по неговите теми и макар, че не ги знаех перфектно, да не кажа, че си ги знаех на посредствено ниво, изкарах 5.13. Това е идеята на добрите частни уроци. Гарантират ти, че ако седнеш и научиш това което са ти дали, то ще изкараш нужния резултат.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
ernow
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от ernow »

В крайна сметка всичко си зависи от теб. Аз лично си закупих темите февруари месец и си ги учих самостоятелно - изкарах 4.75 (предварителен) и 5.38 (редовен). Но все пак говорим за 15 и 17 страници, което нито е много, нито е малко. В този обем е нормално да разкажеш абсолютно всичко.
lindaa
В началото бе словото

Мнение от lindaa »

5.13 на предварителния и 4.75 на редовния, но e разбираемо, тъй като след предварителния не бях поглеждала Асеневци :) :) ... но въпреки всичко и тези оценки са ОК, след като по литература оценката е висока :)
Последно промяна от lindaa на 20 Юни 2013, 22:00, променено общо 1 път.
Аватар
Smokingmirror
В началото бе словото

Мнение от Smokingmirror »

Някое момиче може ли да сподели, ако има 5,50 на предварителния и да каже колко оценки има над и колкото нейната : ))
Katya Ilieva
В началото бе словото

Мнение от Katya Ilieva »

някое момиче ще може ли да напише колко по-високи и равни оценки на 4.50 има по история от предварителния
П.П. благодаря предварително :)
sunny_sunny
В началото бе словото

Мнение от sunny_sunny »

История на България - сесия 1 4.50
Брой жени получили по-висока оценка 184 ( 24.6 %) равна оценка 22 ( 2.9 %)
Аватар
ivie
В началото бе словото

Мнение от ivie »

Katya Ilieva, а ти ще споделиш ли каква е статистиката на редовния изпит относно 4.50-тата :D
Katya Ilieva
В началото бе словото

Мнение от Katya Ilieva »

ivie написа:Katya Ilieva, а ти ще споделиш ли каква е статистиката на редовния изпит относно 4.50-тата :D

145 по-високи и 20 равни :D
Аватар
ivie
В началото бе словото

Мнение от ivie »

Katya Ilieva написа:
ivie написа:Katya Ilieva, а ти ще споделиш ли каква е статистиката на редовния изпит относно 4.50-тата :D

145 по-високи и 20 равни :D
Благодаря! :]
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”