Какво ви изненада/шашардиса днес? vol. ∞

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Re: Какво ви изненада/шашардиса днес? v.4

Мнение от Libra »

Monita написа:Жена на средна възраст целуна момче, вероятно 20ина годишен. Тя беше добре изглеждаща, с дълга къдрава коса, елегантно облечена, а той беше някакъв метъл с дълга руса коса :mrgreen: - бяха симпатично абсурдни и сладки, въпреки че разликата в годините им е голяма, сигурно 10ина и нагоре. Не че ги съдя, но стереотипите и аз си ги имам и бях "О, уоу... найс" :mrgreen: .

Аз пък вчера в метрото станах свидетел на доста по-шокираща за мен сцена. Мислех да не пиша тук за това, за да не излезе, че съдя някого, но ти като спомена сега... :mrgreen:

Значиии срещу мен седеше дядо, доста добре изглеждащ за възрастта си, примерно около 60-65-годишен. Беше слаб, висок, с фасети ии облечен съвсем обикновено. Това, което ме шокира, беше как държеше и галеше ръката и се усмихваше перверзно на едно момиче, което изглеждаше на около 17 примерно. Личеше си, че може би за съучениците си е смотла и не е много добре приета от тях. Беше малко едричка, много висока, с очила и адски наивно излъчване. Само си представях какво ще правят след малко като слязат от метрото в 23.30ч :roll:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Случайно дядото да изглеждаше така?Изображение
Изображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Моля ти се, Хю има по-добър вкус, а и май е сгоден и не смее на кръшка на своите 10-20 жени!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Libra написа:Мислех да не пиша тук за това, за да не излезе, че съдя някого, но ти като спомена сега...
Ето това не мога да ви го разбера. Ако нещо/някой ти прави лошо впечатление,какво толкова страшно има да го "осъдиш",пък било то и във форум? Имаш против това,но не смееш да го кажеш,за да не те помислят за звяр,пречещ на тинейджърската любов между дядо Йоцо и Пипи дългото чорапче. :mrgreen: А в случая нищо чудно положението да е буквално за съд. :lol: (ако случайно нещо не съм разбрал позицията ти по случая,моля да бъда извинен :roll: )
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

понякога се изумявам какви неща търсят хората в гугъл :mrgreen:

Колко често... :arrow:
Прикачени файлове
колко често.jpg
(176.32 KiB) Not downloaded yet
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Знаеш ли, че има около 200 търсения на ден за "времето в момента".Вярно, че повечето ползват windows, но все пак истинският прозорец едва ли знае по-малко. :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Надежден Случай написа:
Libra написа:Мислех да не пиша тук за това, за да не излезе, че съдя някого, но ти като спомена сега...
Ето това не мога да ви го разбера. Ако нещо/някой ти прави лошо впечатление,какво толкова страшно има да го "осъдиш",пък било то и във форум? Имаш против това,но не смееш да го кажеш,за да не те помислят за звяр,пречещ на тинейджърската любов между дядо Йоцо и Пипи дългото чорапче. :mrgreen: А в случая нищо чудно положението да е буквално за съд. :lol: (ако случайно нещо не съм разбрал позицията ти по случая,моля да бъда извинен :roll: )
Не съм на мястото на никого от двамата, че да ги съдя. Да, на пръв поглед картинката изглеждаше доста странно и дори гнусно, честно казано, но всеки си живее в собствения филм и не съм нито Господ, нито някаква висша инстанция, че да имам правото да отсъждам как е най-правилно да се живее. А и любовта не пита, утре може да се случи и в моето семейство (и се е случвало). Както не би ми било приятно да съдят мен за моите избори, така и аз не искам да съдя никого, още по-малко хора, за които не знам абсолютно нищо.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

dismisstorka написа:понякога се изумявам какви неща търсят хората в гугъл :mrgreen:

Колко често... :arrow:
:lol: Явно перисталтиката на бебетата е нещо особено важно :P. А иначе и аз съм попадала на доста шантави гугъл предложения.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

неочакваното развитие на вечерта

вниманието към личността ми от страна на определени съфорумци

може би ми има нещо - изядох една от любимите си вафли, но не бях възхитен от невероятния й вкус...
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Надежден Случай написа:Ето това не мога да ви го разбера. Ако нещо/някой ти прави лошо впечатление,какво толкова страшно има да го "осъдиш",пък било то и във форум? Имаш против това,но не смееш да го кажеш,за да не те помислят за звяр,пречещ на тинейджърската любов между дядо Йоцо и Пипи дългото чорапче. :mrgreen: А в случая нищо чудно положението да е буквално за съд. :lol: (ако случайно нещо не съм разбрал позицията ти по случая,моля да бъда извинен :roll: )
Да съдиш другите означава да се поставяш по-горе от тях, да се възприемаш за повече от тях
Аз мога да си го позволя, останалите - не
В тази връзка адмирирам всеки друг, който се въздържа от подобно поведение
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
zritel
Летящите Пръсти
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от zritel »

имам много любопитен нов последовател на блога :cheers: :bounce: :cheers: :bounce: :cheers: :bounce: :cheers: :bounce: :cheers: :bounce: :cheers: :bounce: :cheers:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Днес в Технополис, жена между 60 и 65 годишна възраст искаше да си купи компютър. Момчето от персонала я изгледа с лека насмешка, но все пак я попита, дали търси нещо по-специално. Тя съвсем спокойно си му каза, че търси MacBook Air, след което той я заведе до компютъра. Погледна го за около 5 секунди и каза, че го взима. Момчето леко смутено й отговори, че струва 2300лв., след което тя му отвърна, че си го пише на табелката... До него видя и мишка на същата фирма производител, хареса си я и поиска да вземе и нея. Момчето отново леко стъписано й каза цената от 140лв, а тя му отвърна, че няма проблем. Най-нормално й предложи вариант за разсрочено плащане, тя се изсмя и каза, че плаща в кеш :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: и си взе довиждане. Момчето й каза, че идва с нея до касата, за да оправят гаранции и т.н., тя му каза ок и намигайки го пита, дали няма да дойде и до дома й. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

А аз си мислех,че Пеевски е голям шок. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Сестра ми е била на площадката зад блока, когато младо момиче (дъщеря на познати) се е хвърлила. Било е пълно с хора... не разбирам. :(
Изображение

Изображение
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

clinical_dead написа:Сестра ми е била на площадката зад блока, когато младо момиче (дъщеря на познати) се е хвърлила. Било е пълно с хора... не разбирам. :(
Кога е станало това? :shock: Звучи травмиращо, не мога да си представя да съм бил на мястото на хората там...
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”