[КСК 2013] Философия

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Re: [КСК 2013] Философия

Мнение от вечен студент »

Nasecomix написа:Ще си говорим след четири години отново. :D
Е, защо се разбързахте така, бъдеща колега? Философски факултет предлага и чудесни магистратури. :D През следващите четири години вероятно ще излязат и нови. :wink:
runare написа:Примерно, ако запиша “Предучилищна и начална училищна педагогика” задочна форма - бих ли могла да заемам следните длъжности:предучилищен учител и начален учител?Идеята ми е дали имат еднаква стойност и задочната и редовната форма?
С тази специалност, за която питаш, изобщо не знам, каква друга длъжност би могла да заемаш (освен ресорен зам.-кмет или зам.-министър, но за там само диплома не стига :lol: ). Иначе, редовното винаги е с предимство (поне по презумпция е така)!
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

Иначе, редовното винаги е с предимство (поне по презумпция е така)![/quote]

Аз следвах вече една специалност - Социология,която няма задочна форма(прекъснах я). Разбираемо е, че няма защото поне 50% е работа с компютър. Но не разбирам защо тази специалност, за която споменах, да има огромно предимство редовното обучение.Просто ми е дилема :Д бих искала да уча задочно, но дано не се окаже минус.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Това е тема за Философията. За споменатата от теб специалност не знам, но моя позната, която работи точно това (начална учителка), ми е споделяла, че при кандидатстване за работа (в София!) конкуренцията е голяма. При учителите в средното училище има още по-голяма конкуренция дори и при даскалите по философия (един приятел и колега вече втора година не може да си намери работа като такъв). Така че е възможно, като ти гледат дипломата, директорите на училища да гледат и това. С голяма степен на сигурност мога да говоря за философията, а за твоя конкретен случай само преполагам.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Да,извинявам се,че се отмествам от темата за Философия.
Форумозавър Рекс - благодаря за отговора,мисля че ми даде по голям поглед върху нещата.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

runare написа:Форумозавър Рекс...
Ха-ха! И аз забелязах съвсем наскоро, че така се е променил статусът, който ми излиза по дифолт. Димо и Крематори са виновни. Май те са ги измисляли дифолт статусите преди 8-9 години.
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

вечен студент написа:
Nasecomix написа:Ще си говорим след четири години отново. :D
Е, защо се разбързахте така, бъдеща колега? Философски факултет предлага и чудесни магистратури. :D През следващите четири години вероятно ще излязат и нови. :wink:
Разбира се, колега ветеран. Ако не ме отвее течението на запад.. със сигурност. Кек.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Бъдещи философи!С какво бихте искали да се занимавате след успешно завършване на тази специалност?
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

С режисура. :D
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Nasecomix написа:С режисура. :D
Луис Бунюел е учил философия в Мадритския университет. Ингмар Бергман сам по себе си е философ (макар да е учил литература в Стокхолмския). А девойката от настоящия ти аватар е дъщеря на известен философ-изтоковед - професор Робърт Търман от престижния университет "Колумбия" в NY.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

ИМА РЕЗУЛТАТИИИИ от изпита по Философия и соц. науки!!!!!Доволни има ли!!!!
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

А ти доволен ли си?
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

аз съм доволна
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

Би ли споделила с нас успехите си? И евентуално колко човека имат над твоя успех?
Аватар
fyfif
В началото бе словото

Мнение от fyfif »

Да, хубаво би било, ако споделиш оценката си, за да си сравним часовниците. :scratch:
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

fyfif написа:Да, хубаво би било, ако споделиш оценката си, за да си сравним часовниците. :scratch:
Аз няма да кандидатствам за Философия.
То в крайна сметка няма значение какво съм изкарала аз - важно е колко искат да следват тази специалност. А и оценките ми от матурата са много зле,така че всичо е 50 на 50 реален шанс и хора изкарали 4 на изпита по Фил. и соц. науки да влезнат Философия- стига балът им поне да е 20.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”