[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
flx
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от flx »

За всеки случай си го пиши с думи - на 99,99% съм сигурен, че няма да ти направят никакъв проблем ;)
Ichinka
В началото бе словото

Мнение от Ichinka »

Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
Аватар
flx
В началото бе словото

Мнение от flx »

Ichinka написа:Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
Повярвай ми, ходих на курсове по английски в СУ - два от три пъти реших, че ще пиша чернова - най-лошите решения в живота ми, честно. Самите преподаватели казват - пишете направо на белова! Няма начин да ти стигне времето да напишеш 300+ думи ДВА ПЪТИ за 50 минути, ще изпуснеш параграф и половина и после ще съжаляваш безкрайно. Както искаш, но никога не съм бил по-категоричен за съвет.
Ichinka
В началото бе словото

Мнение от Ichinka »

flx написа:
Ichinka написа:Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
Повярвай ми, ходих на курсове по английски в СУ - два от три пъти реших, че ще пиша чернова - най-лошите решения в живота ми, честно. Самите преподаватели казват - пишете направо на белова! Няма начин да ти стигне времето да напишеш 300+ думи ДВА ПЪТИ за 50 минути, ще изпуснеш параграф и половина и после ще съжаляваш безкрайно. Както искаш, но никога не съм бил по-категоричен за съвет.
Амии благодаря за съвета значи. :wink: Ще видя какво ще направя, най-много да си надраскам някакви бележки по черновата и да почвам да се вихря после. :D
Аватар
flx
В началото бе словото

Мнение от flx »

Като цяло това е добър план - драскаш няколко идеи за първите 6-7 минути и почваш да развиваш. Преподавателите дават този съвет най-много, но си зависи от човека - аз примерно никога не си правя планове или не пиша бележки преди да започна - аз просто мисля няколко минути и каквото ми дойде - почвай ;) Текне ли мисълта, няма спиране :D
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

Мнение от commedesf-ckdown »

flx написа:Като цяло това е добър план - драскаш няколко идеи за първите 6-7 минути и почваш да развиваш. Преподавателите дават този съвет най-много, но си зависи от човека - аз примерно никога не си правя планове или не пиша бележки преди да започна - аз просто мисля няколко минути и каквото ми дойде - почвай ;) Текне ли мисълта, няма спиране :D
Някакви други практически съвети от курсовете? :)
Аватар
flx
В началото бе словото

Мнение от flx »

Като цяло мисля, че казах всичко xD
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

flx написа:Като цяло мисля, че казах всичко xD
Благодарности! :)
Йордан Христов
В началото бе словото

Мнение от Йордан Христов »

някакви тънкости или съвети за успешно взимане на изпита? :D :)
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

Йордан Христов написа:някакви тънкости или съвети за успешно взимане на изпита? :D :)
Да знаеш английски добре. :wink: :)
Аватар
~insane~
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от ~insane~ »

flx написа:За всеки случай си го пиши с думи - на 99,99% съм сигурен, че няма да ти направят никакъв проблем ;)
Благодаря ти =]
Изображение
takinka
В началото бе словото

Мнение от takinka »

Здравейте, аз съм в Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-южно крило, вдясно от централния вход, етаж 1, зала 21. Някой там? :roll: :)

Иначе, не съм се подготвяла кой знае колко, главно по учебници Destination C1&C2. Изчетох всичко тук и честно казано се наплаших повече от колкото трябваше... :) :pale: Най - много ме плаши това, че всичко става за време. Имам някаква параноя и не проверя ли всичко по няколко пъти изтрещявам и почвам да си мисля, че нещо съм сгрешила. :| Четейки ви, разбрах, че съм се попрецакала малко - писах матура по АЕ и имам 4,56, което е ужасно ниска оценка. В дипломата съм с 6 по АЕ, имам два сертификата (което не значи абсолютно нищо разбира се), но да... Засилила съм се към АФ или някаква педагогика с английски език, или в крайна сметка нещо с английски, дано влезна, че... :? Късмет на всички! :compress: :colors:
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

НЕ пишете чернова. Сериозно. Недейте.
Ваш си е изпитът, де, вие си решавате, но аз до последната секунда писах ужасно бързо, грозно, паникьосно и с боляща ръка, само защото реших, че е гениална идея да пиша чернова. Не беше.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
flx
В началото бе словото

Мнение от flx »

Ер Малка написа:НЕ пишете чернова. Сериозно. Недейте.
Ваш си е изпитът, де, вие си решавате, но аз до последната секунда писах ужасно бързо, грозно, паникьосно и с боляща ръка, само защото реших, че е гениална идея да пиша чернова. Не беше.

!!!
mariqqq
В началото бе словото

Мнение от mariqqq »

А да ви попитам за текста- дори да не сме написали 300 и повече думи, все пак ще получим ли точки за написаното?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”