[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- flx
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
За всеки случай си го пиши с думи - на 99,99% съм сигурен, че няма да ти направят никакъв проблем 
-
Ichinka
- В началото бе словото
Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
- flx
- В началото бе словото
Повярвай ми, ходих на курсове по английски в СУ - два от три пъти реших, че ще пиша чернова - най-лошите решения в живота ми, честно. Самите преподаватели казват - пишете направо на белова! Няма начин да ти стигне времето да напишеш 300+ думи ДВА ПЪТИ за 50 минути, ще изпуснеш параграф и половина и после ще съжаляваш безкрайно. Както искаш, но никога не съм бил по-категоричен за съвет.Ichinka написа:Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
-
Ichinka
- В началото бе словото
Амии благодаря за съвета значи.flx написа:Повярвай ми, ходих на курсове по английски в СУ - два от три пъти реших, че ще пиша чернова - най-лошите решения в живота ми, честно. Самите преподаватели казват - пишете направо на белова! Няма начин да ти стигне времето да напишеш 300+ думи ДВА ПЪТИ за 50 минути, ще изпуснеш параграф и половина и после ще съжаляваш безкрайно. Както искаш, но никога не съм бил по-категоричен за съвет.Ichinka написа:Ох, не знам, ама нещо ме притеснява времето за есето. Аз без чернова не мога, пък после откъде ще намеря време да си напиша всичко на беловата..
- flx
- В началото бе словото
Като цяло това е добър план - драскаш няколко идеи за първите 6-7 минути и почваш да развиваш. Преподавателите дават този съвет най-много, но си зависи от човека - аз примерно никога не си правя планове или не пиша бележки преди да започна - аз просто мисля няколко минути и каквото ми дойде - почвай
Текне ли мисълта, няма спиране 
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Някакви други практически съвети от курсовете?flx написа:Като цяло това е добър план - драскаш няколко идеи за първите 6-7 минути и почваш да развиваш. Преподавателите дават този съвет най-много, но си зависи от човека - аз примерно никога не си правя планове или не пиша бележки преди да започна - аз просто мисля няколко минути и каквото ми дойде - почвайТекне ли мисълта, няма спиране
- flx
- В началото бе словото
Като цяло мисля, че казах всичко xD
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Благодарности!flx написа:Като цяло мисля, че казах всичко xD
-
Йордан Христов
- В началото бе словото
някакви тънкости или съвети за успешно взимане на изпита?

- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Да знаеш английски добре.Йордан Христов написа:някакви тънкости или съвети за успешно взимане на изпита?![]()
Благодаря ти =]flx написа:За всеки случай си го пиши с думи - на 99,99% съм сигурен, че няма да ти направят никакъв проблем

Здравейте, аз съм в Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-южно крило, вдясно от централния вход, етаж 1, зала 21. Някой там?
Иначе, не съм се подготвяла кой знае колко, главно по учебници Destination C1&C2. Изчетох всичко тук и честно казано се наплаших повече от колкото трябваше...
Най - много ме плаши това, че всичко става за време. Имам някаква параноя и не проверя ли всичко по няколко пъти изтрещявам и почвам да си мисля, че нещо съм сгрешила.
Четейки ви, разбрах, че съм се попрецакала малко - писах матура по АЕ и имам 4,56, което е ужасно ниска оценка. В дипломата съм с 6 по АЕ, имам два сертификата (което не значи абсолютно нищо разбира се), но да... Засилила съм се към АФ или някаква педагогика с английски език, или в крайна сметка нещо с английски, дано влезна, че...
Късмет на всички!

Иначе, не съм се подготвяла кой знае колко, главно по учебници Destination C1&C2. Изчетох всичко тук и честно казано се наплаших повече от колкото трябваше...
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
НЕ пишете чернова. Сериозно. Недейте.
Ваш си е изпитът, де, вие си решавате, но аз до последната секунда писах ужасно бързо, грозно, паникьосно и с боляща ръка, само защото реших, че е гениална идея да пиша чернова. Не беше.
Ваш си е изпитът, де, вие си решавате, но аз до последната секунда писах ужасно бързо, грозно, паникьосно и с боляща ръка, само защото реших, че е гениална идея да пиша чернова. Не беше.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- flx
- В началото бе словото
Ер Малка написа:НЕ пишете чернова. Сериозно. Недейте.
!!!
А да ви попитам за текста- дори да не сме написали 300 и повече думи, все пак ще получим ли точки за написаното?