[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2
Оххххххххххххххх, доста съм притеснена за устния. Първо, съм сигурна, че ще ме извикат последна. Второ, кой ще се наеме да ме разпознае, за да не си говоря сама 6 часа?? Трето, много ще си се ядосам, ако съм се справила толкова добре на писмения и се издъня като кифладжийка на устния...... Изобщо УЖАСТ!
И един въпрос към по-големите
Ще ни питат ли някакви супер конкретни неща или има шанс просто да си говорим по дадена тема в по-общ план, смисъл да не е нужно да споменаваме конкретни имена, дати, изказвания, издания, медии и тн.. Дано сте ме разбрали, макар че бая тъпо се изказах, но усещам, че от стоене вкъщи съм затъпяла... Значително...
И един въпрос към по-големите
- pifiella
- Пишете, о, братя
Споко,Мони и аз съм затъпяла от стоенето вкъщи и започвам да го променям от тая вечер 
Нямам си и на идея,какво могат да ни питат,но според мен е важно да сме спокойни и съсредоточени,да гледаме към изпитващите,а не в земята и ако не знаем нещо,просто да си кажем.Защото те могат да ме питат и за името на японката,която излетя преди 1 седмица в космоса,ама аз дали ще знам си е отделен въпрос...
Нямам си и на идея,какво могат да ни питат,но според мен е важно да сме спокойни и съсредоточени,да гледаме към изпитващите,а не в земята и ако не знаем нещо,просто да си кажем.Защото те могат да ме питат и за името на японката,която излетя преди 1 седмица в космоса,ама аз дали ще знам си е отделен въпрос...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
Не знам, но.... не се чувства никак добре .......и колко човека се предполага, че ще сме събрани в тази зала?
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Ох !!!!! И аз започвам да се отчайвам дали ще се справя на този прословут устен ... със сигурност знам,че предната нощ няма да се спи и ще съм като дърво в залата на следващия ден... Дано да ни се паднат готини квестори , а не някои , които още като ги видим да си глътнем граматиката ... Някой трябва да се появи да ни даде малко кураж ,че сме го закъсали 
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
- pifiella
- Пишете, о, братя
Нямам си и на идеяmoniiiii написа:Не знам, но.... не се чувства никак добре .......и колко човека се предполага, че ще сме събрани в тази зала?
След като излезнат резултатите от редовния,тогава ще разберем.Но по спомени май от редочния бяха някъде към 350,пак да наблегна на СПОМЕНИ
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Аз пък вече претръпнах и не се вълнувам особено.
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Нека и аз питам нещо хихи темите, по които ще говорим ще ни ги кажат изпитващите в "тъмната стаичка" или ще ги напишат на дъската в залата?
(може би въпроса ми е глупав, но просто не вдявам цялата идея)
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
- pifiella
- Пишете, о, братя
Aз знам,че те ни ги казват и не ги пишат никъде.mborova написа:Нека и аз питам нещо хихи темите, по които ще говорим ще ни ги кажат изпитващите в "тъмната стаичка" или ще ги напишат на дъската в залата?
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Оо не, абсурдно е да ни ги кажат предварително. Това би било супер нечестно, тъй като някои ще разполагат буквално с 5-6 часа да мислят по тях, докато други няма да имат и 5 минути.
На място в "тъмната стаичка" ще ги разберем (:
Ии аз да си повторя въпроса
Ии аз да си повторя въпроса
Аз пък имам един въпрос ;д
Когато ни дойде редът личните ни вещи (чанти най - общо казано, надявам се времето да не задължава носене на якета) в нас ли си ги носим?
Последно промяна от ~Suzie на 14 Юни 2013, 12:14, променено общо 1 път.
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
- Дамянов
- В началото бе словото
- Специалност: Социална Педагогика
Не мисля, че има гардероб или нещо такова, така че да, предполагам, че всичко ще си носим с нас - тоест вие, момичетата де...~Suzie написа:Оо не, абсурдно е да ни ги кажат предварително. Това би било супер нечестно, тъй като някои ще разполагат буквално с 5-6 часа да мислят по тях, докато други няма да имат и 5 минути.
Ии аз да си повторя въпроса![]()
Аз пък имам един въпрос ;д
Когато ни дойде редът личните ни вещи (чанти най - общо казано, надявам се времето да не задължава носене на ясета) в нас ли си ги носим?
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
А имало ли е случаи да скъсат някои да устен или да му пишат 2-ка ... и каква е била причината?
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Защо да няма случай да късат някого на този изпит? Изпит като изпит. Разбира се, че има. Това е изпитът с най-много пълни шестици, но си има и двойки. Издънваш се, късат те. Справиш се добре, получаваш хубава оценка.silvinka написа:А имало ли е случаи да скъсат някои да устен или да му пишат 2-ка ... и каква е била причината?
Иначе чантите си остават с вас.
А темите ги разбирате като влезете при комисията- сядате си на мястото и те са написани на листче пред вас.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Благодаря 
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Въпросите са написано на лист, дават ви го като влезете в стаята на изпитващите. Дават ви минута време да помислите. Всяка комисия има различен подход на изпитване - може да ви каже да говорите конкретно по всеки един от въпросите, може и да ви задават много въпросчета, пряко свързани с темата. Зависи при кого ще се паднете.
Какво имате предвид под лични вещи? На влизане в залата предавате телефон, лична карта, входящ номер. Като ви извикат, че е ваш ред да ходите при комисията, ви ги връщат. След изпитао си тръгвате директно лайк а бос.
Насока от мен:възможно е да ви питат какво сте учили, колко сте изкарали на изпита, кое ви е първо желание и защо, също така какви български и чуждестранни източници използвате, за да се информирате.
Успех от мене!
П.П. Ренета ме изпреварииии, тъжна съъъъм
Какво имате предвид под лични вещи? На влизане в залата предавате телефон, лична карта, входящ номер. Като ви извикат, че е ваш ред да ходите при комисията, ви ги връщат. След изпитао си тръгвате директно лайк а бос.
Насока от мен:възможно е да ви питат какво сте учили, колко сте изкарали на изпита, кое ви е първо желание и защо, също така какви български и чуждестранни източници използвате, за да се информирате.
Успех от мене!
П.П. Ренета ме изпреварииии, тъжна съъъъм
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.