Monita написа:Жена на средна възраст целуна момче, вероятно 20ина годишен. Тя беше добре изглеждаща, с дълга къдрава коса, елегантно облечена, а той беше някакъв метъл с дълга руса коса- бяха симпатично абсурдни и сладки, въпреки че разликата в годините им е голяма, сигурно 10ина и нагоре. Не че ги съдя, но стереотипите и аз си ги имам и бях "О, уоу... найс"
.
Аз пък вчера в метрото станах свидетел на доста по-шокираща за мен сцена. Мислех да не пиша тук за това, за да не излезе, че съдя някого, но ти като спомена сега...
Значиии срещу мен седеше дядо, доста добре изглеждащ за възрастта си, примерно около 60-65-годишен. Беше слаб, висок, с фасети ии облечен съвсем обикновено. Това, което ме шокира, беше как държеше и галеше ръката и се усмихваше перверзно на едно момиче, което изглеждаше на около 17 примерно. Личеше си, че може би за съучениците си е смотла и не е много добре приета от тях. Беше малко едричка, много висока, с очила и адски наивно излъчване. Само си представях какво ще правят след малко като слязат от метрото в 23.30ч