извинявай, с този тигър и с това писане изключих, че си жена.
ТЪПЧАТ ЛИ ЗАКОНА ИЗПИТИТЕ ЗА ВУЗ И ГИМНАЗИИ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Ivan_Panchev
- В началото бе словото
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Нека махнат квотите ,но да променят и изпитите.Ivan_Panchev написа:jantex,
като е толкова нормално да има квоти защо ги няма никъде другаде освен у нас?! Ние какво толкова особено сме дявол да го вземе
И сега jantex ще ти кажа още нещо. Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав. Още по-малко си прав, когато ми цитираш мненията на три жени от форума.
При сегашната система (подчертавам) на прием обаче е напълно неоснователно и нелепо да се махне границата мъже/жени...
"Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав." Добре де, но кажи "защо?" , аз поне се обосновах...
"Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав. Още по-малко си прав, когато ми цитираш мненията на три жени от форума."
-> Чакай ,чакай, човек , съвсем ме огелпи
Хем казваш - давайте да гледаме анкетата от форума , хем казваш ,че не съм прав като ти цитирам мнения на хора от форума....
...и то точно тези хора ,за които ти каза "Моля направете една анекта сред жените"
=====
Чакайте малко бе, хора ! Аз да не съм ви пакеттака че при който и да ме пратиш (в случая jantex изпрати) ще ми е интересно и определено ще разкрие нови хоризонти на познание
======
П.П. Тук искам да разкрия една тайна на Joyride, която каза
Естествено, че съм ходил на уроци....казах го ,защото ти се застъпи за това ,че не си ходил на уроци, а си писал на изпита и тн - да не се почувстваш причислен към мнението ми ,че с училищна подготовка не може да се справи добре един кандидат-студент
Ето ми и точните думи:
Доколкото мога да чета ,тук никъде не казвам, че не съм ходил на уроци...Ходил съм...jantex написа:Абсолютно, изцяло и категорично на момента си измислих всеки един ред, всяка една дума в темата ми за Далчев на изпита...
Бях отишъл на изпита без нито едно зазубрено фрагментче от която и да е тема (предполагам ,зашото не ми остана време) и до последно смятах да пиша по есето...Но като видях неприятната и изискваща сериозно осмисляне тема по "есето" ,която едва ли бих разработил за 5 часа, реших да си разработя една на момента за Далчев, а предполагам затова и стана сравнително къса - > 7 стр.
(нямам нито един цитат от критик в темата или нещо подобно, всичко съм си мислил на место)
...и не знам какво вие разбирате под уроци, но за мен те служат за едно по-високо ниво на разбиране на материала (+ допълнителен материал), за да съм по-наясно с творчеството на авторите...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Ivan_Panchev
- В началото бе словото
Joyride,
не за твоето, за моето писане
... днес се счупих от писане и съм изветрял и така като ти видях тигъра няколко пъти и забравих, че си жена
Сори 
jantex,
аз ги възприемам нещата в обратен ред. Първо да осъзнаят, че с квотите не могат да продължават и тогава да променят изпитите. Това е вариантът на принудата.
Вариантът на убеждението т.е. твоя, да ги убедим че трябва да променят изпитите ... не работи за съжаление вече 17 години
Колко тонове мастило е изхабено на стотици автори да убеждават, че нещо трябва да се промени, просто е невероятно как толкова много гласове са били гласове в пустиня... Затова сметнах, че като не става с добро, ще стане с лошо 
Успех на всички беше ми много готино да си бъбря с вас:) До утре пък и дано се видим един ден
не за твоето, за моето писане
jantex,
аз ги възприемам нещата в обратен ред. Първо да осъзнаят, че с квотите не могат да продължават и тогава да променят изпитите. Това е вариантът на принудата.
Успех на всички беше ми много готино да си бъбря с вас:) До утре пък и дано се видим един ден
- Joyride
- Пишеща машина
ех, jantex, караш ме да се ровя -
Ivan_Panchev - няма проблем - и на мен ми беше приятно!
ЦарСамуил - няма престъпници - има ненаучили дечица
така - най-вероятно аз не съм разбрала ,че тези 2 часа са общо уроци.. но явно не си разчитал само на себе си - свали си ореола на главозамайващ генийТова,на което може да разчита един уеник е :
2 дена по 2 часа = 4 часа Далчев
+ ЗИП (още 4 часа)
+ 52 часа философия в 11 клас ...
-аз лично на това разчитах (+ 2 учебни часа на частен урок)
ЦарСамуил - няма престъпници - има ненаучили дечица
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Има и такива дето са учили пък чак сега разбират че в УНСС се набляга на икономиката а не на вътрешна и външна политикаJoyride написа:ех, jantex, караш ме да се ровя -така - най-вероятно аз не съм разбрала ,че тези 2 часа са общо уроци.. но явно не си разчитал само на себе си - свали си ореола на главозамайващ генийТова,на което може да разчита един уеник е :
+ ЗИП (още 4 часа)
-аз лично на това разчитах (+ 2 учебни часа на частен урок)![]()
ЦарСамуил - няма престъпници - има ненаучили дечица![]()
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Както ще видиш и от контекста на цитата ,който си използвала, а и от самия цитат - говоря на какво разчитат учениците си при подготовката за Далчев...Joyride написа:ех, jantex, караш ме да се ровя -така - най-вероятно аз не съм разбрала ,че тези 2 часа са общо уроци.. но явно не си разчитал само на себе си - свали си ореола на главозамайващ генийТова,на което може да разчита един уеник е :
+ ЗИП (още 4 часа)
-аз лично на това разчитах (+ 2 учебни часа на частен урок)![]()
ЦарСамуил - няма престъпници - има ненаучили дечица![]()
"свали си ореола на главозамайващ гений "
"явно не си разчитал само на себе си "
-> В по-голямата част - на себе си .
Аз учих, аз четох, аз се мъчих да разбера и да вникна в смисъла на произведенията,а ходих на изпита,аз писах...
...родителите ми плащаха уроците,а учителката ми даваше напътствия..
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Ivan_Panchev
- В началото бе словото