Като ходех на уроци учителката ми каза, че важна дата от темата, ако е сбъркана се взимат и 0,50 стотни. Не искам да плаша никого, просто си зависи и от проверяващите. Предполагам и на редовен изпит по-малко "кастрят" де, но иначе, да, взимат се по 0,25 и аз така знамernow написа:Мисля, че подобна грешка ти отнема 0,25 от оценката.rogfed написа:Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
Теми История 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lady_million
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: Теми История 1990-2012
-
ernow
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ....
Ако грешката е много сериозна си е напълно възможно да ти вземат 0,5. Примерно да объркаш датата на битката под стените на Одрин, фатална грешка.lady_million написа:Като ходех на уроци учителката ми каза, че важна дата от темата, ако е сбъркана се взимат и 0,50 стотни. Не искам да плаша никого, просто си зависи и от проверяващите. Предполагам и на редовен изпит по-малко "кастрят" де, но иначе, да, взимат се по 0,25 и аз така знамernow написа:Мисля, че подобна грешка ти отнема 0,25 от оценката.rogfed написа:Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
rogfed написа:Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
Не би трябвало да те ощетя много...
П.С-Според мен това, което учителките разправят е по-скоро, за да стреснат кандидат-студентите. Реално погледнато ако от самото начало на подготовката ти, някой ти набива в главата, че объркаш ли година, това ти намаля 0.50ст., то ти ще научиш хронологията като стихотворение. Както казваше моят доцент- По-добре пропуск, отколкото грешка, но уви понякога допуска грешки и несъзнателно.
П.С-Не знам дали това ще ви успокои, но в темата ми за Крум бях объркала годината, в която поема властта плюс годината на смъртта му. Бях объркала и периода на управление и на останалите владетели от Крумовата династия. Бях писала главно за Крум и то със солидни пропуски и грешки, 2-3 странички за Омуртаг, в които не казвах нищо съществено , а разтягах локуми, плюс може би страница и половина общо за маламир и Пресиян. Е поне имах хубави увод и заключение и за това цялото нещо имах 4.25...
-
steis
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
Ще има ли хора от форума, които ще се явяват на изпита по БЕЛ в неделя?
-
petyanorova
- В началото бе словото
Аз ще пробвам да си повиша оценката.steis написа:Ще има ли хора от форума, които ще се явяват на изпита по БЕЛ в неделя?
-
steis
- В началото бе словото
Амм да те питам тогава темите, които са се падали преповтарят ли се както при историята или всеки път е различна?
-
petyanorova
- В началото бе словото
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=16703 ... виж тукsteis написа:Амм да те питам тогава темите, които са се падали преповтарят ли се както при историята или всеки път е различна?
-
DanMartinovDemirev
- В началото бе словото
Някой може ли да постне линк към topic за баловете в Правото от миналите години ,ако въобще има такава тема..
Prepare for the worst, wish for the best!
- plamachka
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=171 .. тук малко по-надолу можеш да намериш минималните балове от 2012г. за първо, второ и трето класиране..
- lady_million
- В началото бе словото
Дам, аз съм в 65-та. При нас теглиха предния път темата. Сега ще видим ...steis написа:Ще има ли хора от форума, които ще се явяват на изпита по БЕЛ в неделя?
-
steis
- В началото бе словото
Ам ще може ли линка с разпределението по стаи да видя къде ще съм ?lady_million написа:Дам, аз съм в 65-та. При нас теглиха предния път темата. Сега ще видим ...steis написа:Ще има ли хора от форума, които ще се явяват на изпита по БЕЛ в неделя?
-
steis
- В началото бе словото
Благодаря многоpetyanorova написа:http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=16703 ... виж тукsteis написа:Амм да те питам тогава темите, които са се падали преповтарят ли се както при историята или всеки път е различна?
- lady_million
- В началото бе словото
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ora_sesiyasteis написа:Ам ще може ли линка с разпределението по стаи да видя къде ще съм ?lady_million написа:Дам, аз съм в 65-та. При нас теглиха предния път темата. Сега ще видим ...steis написа:Ще има ли хора от форума, които ще се явяват на изпита по БЕЛ в неделя?
Тук си избираш БЕЛ и то ти тегли файлче - там е разпределнието. Другият вариант е с входящ номер и влизаш с него и ЕГН да си проверяваш оценките и отгоре пише в коя стая си и още неща
И аз съм в 65... 
-
steis
- В началото бе словото
Аз съм 83-та зала, ако има съквартиранти да пишат
:)