ники написа:Жалко, че вече не стават спорове на тема чалга Тук с надежда отворих да видя, дали няма да стане сеир, но уви...
Може да направим нещо интересно (вкл. от научна гледна точка в полза на бъдещите историци на Прехода) с тази тема/анкета. До този момент, резултатите в анкетата са от гласовете на хора родени между 1987 и 1990 г. (има и един гласувал, който е роден 1981 г., но това не променя съществено възрастовия профил). Сега ще обобщя резултатите до момента. Те са:
Мнението ви за гнусния балканско-ориенталски контракултурен феномен наречен - чалгия... така де - поп-фолк е:
Така, ако сега потребителите родени между 1990 и 1994 г. започнат да гласуват в анкетата, ще бъде много интересно да се отчете как се променят тенденциите.
А защо няма мнение неутрално? Какво да ми е мнението за един стил музика? Музика като всяка друга - в зависимост от настроението мога да слушам всичко - от класическа музика до чалга.
Друг е въпросът за чалга манталитета, но това, че някой слуша чалга, не го превръща непременно в чалга тип. Както и обратното - не е гаранция, че ако слушаш Бетовен и Моцарт, няма да си супер мазния селски бек (шансът е доста по-малък де). Но общо взето музиката е само един от многото определящи дадена личност фактори.
Та така, аз съм набор 93 и поради липса на друга възможност ще гласувам с позитивно.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Иначе и аз съм гласувала в анкетата, а не попадам в определената възрастова граница, така че такива заключения не могат да се правят. Сигурна съм, че не съм единствената
Crippled Alice написа:Кво се случва на това видео бе?!
Човек, който квичи като заклано прасе, а хората около него, меко казано му се възхущават.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
fak написа:aaa.. спрели сте го преди да си "изуят" панталоните и да замятат пишки..
Не те е срам! В този форум влизат деца '94-ти набор, а ти пускаш клип, в който дебел, космат мъж и още двама идиота, единият от които омазан в някаква кафява гадост, си развяват *censored*.