Световен тенис

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: Световен тенис

Мнение от Надежден Случай »

Ако има настилка,на която Ферер има шансове срещу Федерер,тя е клей. Рожето показва колебания,от своя страна Ферер до момента е много стабилен,а колкото и аз да не искам да те обезкуражавам,шансовете на Рожето срещу читав Надал или Джокович е горе-долу колкото и на Ферер срещу здрав Федерер. (опитах се да вкарам някак и Фереро в коментара,ама не ми се удаде :mrgreen: )
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

...и накрая седнали и си делнали по братски една кутия бонбони Фереро-Роше. :mrgreen: Па може и аз да я изцъкам самостоятелно въпросната кутия от нерви пред телевизора, че тя и мойта форма не се поддържа лесно.

Иначе си прав, де. За шансовете на Рожето срещу Шебека/Ноле. Уви.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

Търговец,знам че си пропуснала вчерашния ден,затова ти заповядвам да отделиш четири часа и да изгледаш Гаске - Вавринка. :mrgreen: Монфис и Робредо пасти да ядат пред тоя мач. :cheers: Още по-добре ще ти е,ако не знаеш резултата.

Така се надявах Стан да е на 100% срещу Надал и да го нашляпа едно хубаво,ама след тоя маратон и вероятната контузия в бедрото,губя голяма част от надеждата си за максимално радостен утрешен тенис ден. Чети след като разбереш резултата/изгледаш мача!
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да, ама вече късно - видях резултата, още щом седнах на компа. Със сигурност ще го дръпна да го видя обаче.
А аз днес ще изпусна мачовете, дето толкова им се точих - първоначално ги бяха обявили от 11 (т.е. 12 българско време), та се потроших да бързам да си платя нета и да си свърша другата работа, хем за последните 48 часа съм спала 4, а се оказа, че почват след 17:00 и двата. А аз в 18:00 трябва да изляза. Леле, кръв ми капе от сърцето. Още повече, че хем съм 100% убедена, че Робредо ще падне, хем едно гласче ми нашепва, че може пък и да се случи някое чудо. Ох... :girl_sigh: :girl_sigh: :girl_sigh:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

Ех,ама и ти си една любопитка. :mrgreen: Няма да съжаляваш,ако го изгледаш! Това си е стандартно шоу за мач между два едноръкови бекхенда,рядко разочароват. :lol: Ще го питам сега коментатора на Евроспорт дали Гаске има по-добър бекхенд от Вавринка. :lol:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Айде бе, секси, зарадвай ме!
(Това горното може и да се престорите, че не сте го прочели, ама тия цайси го правят особено фатален :mrgreen: ).

А Ферер ми прилича на Анди Гарсия, което си е много голям комплимент в моите очи, ама не е достатъчно, за да ми стане симпатичен конкретно в тоя мач. Дееейм, трябва да излизам. А тъпото е, че няма да мога да дочакам да пуснат мача в руските тракери утре и ще погледна резултата, още щом се прибера. Айде бе, Томи, айде бе, мойто момче! Виж как ти се моля!
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

3-1 за Цонга и 3-0 за Ферер. Яд ме е,че не се сетих да си кажа прогнозите по-рано,ама и сега е възможно да не позная,така че се брои. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Тъкмо се прибрах, видях резултатите и единственият ми коментар е "е*и му майката, човек!". Как пък и двамата мои успяха да отпаднат, пък резултата на Робредо е направо срамен. Вече не ме е яд, че не гледах, че иначе щях много да се кося.
Ми това е, за мен Ролан Гарос официално приключи. Да заповяда Уимбълдън, там чакам повече от Фед и без това. А Робредо ще си остане големият герой за мен на тоя турнир. Жалко, че горивото му свърши.
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари

Робредо няма класата да бие Ферер в момента дори и да е на 100% готов за мач. Федерер обаче ме изненада,чак такъв погром не очаквах,а и не исках. Трябваше да поизмори негрото малко повече,та да мине бързо полуфинала,ала не би. :lol: Дано,дано Вавринка да е възстановен и да си уредят с Хаас един хубав полуфинал! Дано! :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз за Робредо разчитах първо на инерцията, която е набрал; второ, че си повярва и трето, че наистина има моменти на свръхчовешки усилия, когато всичко е възможно. Уви, не се случи. Гласът на разума беше ясен, но ми се искаше... просто заради самия него. Жалко. И жалко, че е в края на кариерата си - отдавна не се беше случвало някой да ми грабне окото така от раз.
Много, много тежки загуби днес: и двете. Наистина се радвам, че не съм гледала. Оттук наистина само Хаас и Вавринка са що-годе мои хора, но истината е, че турнирът за мен просто свърши.
В края на ноември
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Моят човек Федерер отпадна :(
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Надежден Случай
Плиний Стари

Не че очаквах по-различно,но безобразната игра на Вавринка в комбинация с бананите на Надал ми дойдоха в повече. Хаас спокойно можеше да вземе сет,че дори и два,ама няма психика младежа. :lol:
Sunshine or ain't.
NeZiRuS
В началото бе словото
Специалност: икономика
Курс: кандидат-студент

Мнение от NeZiRuS »

Напоследък все повече се възхищавам на Гришо :-) Един от малкото останали ми поводи да се гордея, че съм българин !
Хороскоп от AstroData за всички зодии
Надежден Случай
Плиний Стари

Няма да прочетем хороскопа,не се напъвай.
Гъзобрък като че ще вземе превес. От една страна ми се ще да стане дълъг и изтощителен мач,та да може Ферер да е в позиция за титла,но от друга...тия двамата направо ме приспиват и ми се ще да погледам малко истински тенис.
Sunshine or ain't.
magov
В началото бе словото
Специалност: Българса фиология

Мнение от magov »

Как мислите ще се представи Гришо на уимбълдън?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”