Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
Re: Световен тенис
Голяма работа, факт е, че се дават 1000 точки, а на теб явно не ти прави впечатление.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Гледайте сега с Вавринка и стига спорили. Ако не друго, личи си че е натрупал самочувствие, което му беше необходимо определено.
Тоя Вавринка е егати блъскача...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Жалко, доста силно тръгна и имаше своите шансове през втория сет. Много изморен изглеждаше накрая. Явно трябва да поработи бая над физиката. Все пак този турнир много добра игра.
Супер игра, ама Вавринка си е кофти съперник. Григор не бива да си поставя големи цели, за да не се разочарова накрая. Топ 20 до края на годината ще бъде супер. Трябва да продължи както досега с по-бавни, но сигурни стъпки. Прогресът при него не е спирал.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
О,скъпа,разбирам те напълно. Будил съм се с болезнени викове нощес точно от тия пусти крампове. НО не е нормално те да се появяват у един професионален спортист на перфектна възраст толкова често. От пет години е в тура,а още се огъва едва след втория час на корта.Търговецът на кристал написа:. Аз съм се будила от такива посред нощ и е просто кошмар.
Моля? Дано е употребено в добър смисъл! Вавринка е един от най-приятните за наблюдаване тенисисти. Когато играе както може,прави уникални неща - както в края на втория и целия трети сет,междувпрочем. Съвсем заслужено победи нашия,който показа стара слабост - бързо да се предава,което хич не го очаквах след победата над Джоко. Но в мига,в който загуби втория сет,отписа мача. А ако е опрял до физическа преумора,толкова по-зле за подготовката му. Коментаторът спомена,че русата мадама в щаба му играела ролята на физиотерапевт,ала човек като го гледа как колабира на корта би си помислил,че не с професионални качества се задържа в отбора.Judas написа:. Тоя Вавринка е егати блъскача...
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мале, хора, ако не сте гледали мача на Робредо и Монфис вчера (Ролан Гарос), задължително намерете торент, свалете го и грабвайте пуканките. Тоя мач се очертава да се нареди сред любимите ми, сега и аз ще търся да го свалям за архива. И не гледайте крайния резултат предварително, плийз.
Страхотен, страхотен мач беше! 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
NeZiRuS
- В началото бе словото
- Специалност: икономика
- Курс: кандидат-студент
Така се гордея с Григор, че просто не е истина 
Хороскоп от AstroData за всички зодии
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Мачът между Монфис и Робредо наистина не беше лош,а най-хубавото е,че продължи този,когото исках.
Алмагро е майстор в изпускането на спечелени мачове. Огромно уважение за представянето на Робредо на турнира и конкретно в мача,но резултатът отиваше стремглаво към 3-0 преди Алмагро да направи обичайното оцапване на положението в заключителната фаза. Който и да беше продължил,не очаквам да има някакви шансове срещу Ферер,особено ако последният играе както срещу Андерсън.
Алмагро е майстор в изпускането на спечелени мачове. Огромно уважение за представянето на Робредо на турнира и конкретно в мача,но резултатът отиваше стремглаво към 3-0 преди Алмагро да направи обичайното оцапване на положението в заключителната фаза. Който и да беше продължил,не очаквам да има някакви шансове срещу Ферер,особено ако последният играе както срещу Андерсън.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аааааааааааааах, Робредо! Толкова ме изкефи, че после почти не преживях драматично възможността Фед да отпадне.
Алмагро не загуби мача, Томи го спечели - няма такава психика. Просто ня-ма. А това е почти толкова важно, колкото владеенето на ударите. Изобщо, смятам, че Робредо е не само добър и интелигентен тенисист, ами е издръжлив като животно и много силен психически: 3 последователни 5-сетови, и трите спечелени...
Уви, аз също не мисля, че ще има шансове срещу Ферер, защото все по някое време трябва да прегори (и физически, и психически). Обаче ще му стискам палци така, както не съм викала ни за Фед, ни за Гришо, ни за никого досега. Просто наистина ужасно уважавам такъв тип спортисти.
Алмагро не загуби мача, Томи го спечели - няма такава психика. Просто ня-ма. А това е почти толкова важно, колкото владеенето на ударите. Изобщо, смятам, че Робредо е не само добър и интелигентен тенисист, ами е издръжлив като животно и много силен психически: 3 последователни 5-сетови, и трите спечелени...
Уви, аз също не мисля, че ще има шансове срещу Ферер, защото все по някое време трябва да прегори (и физически, и психически). Обаче ще му стискам палци така, както не съм викала ни за Фед, ни за Гришо, ни за никого досега. Просто наистина ужасно уважавам такъв тип спортисти.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
I approve this message. Точно затова един друг герой от днес - Жил Симон,ми е сред най-симпатичните в тура. Много ме е яд,че отпадна,но ФедЕкспрес качи много темпото в последните два сета. Въпреки това франсето не беше далеч от връщане на пробива,ама пусти му сервиз...
Мачът заслужаваше да продължи.
Рандом пожелание: Искам финал Стан-Давид и ще съм най-доволният тенис фен в света поне за един ден.
Рандом пожелание: Искам финал Стан-Давид и ще съм най-доволният тенис фен в света поне за един ден.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дааааа, бе... Аз няма да се разсърдя и на изцяло швейцарски финал, или пък на един 5-сетов трилър между Робредо и Хаас - така и така са влезли в тоя ритъм. Ама това вече са не мечти, не фантазии, ами приказки от Хиляда и една нощ. Жалко, че дори да стане някакво чудо и Томи да бие Ферер, после го чака Фед и там вече ще му свърши или горивото, или късметът.
Засега стискам палци мач за мач, но определено не трябва да дава на Ферер сетове в началото, ако иска да го бие. Добре, че играят и Томи, и Фед играят вдругиден, че утре цял ден съм на път и няма да мога да гледам и една секунда дори.
Засега стискам палци мач за мач, но определено не трябва да дава на Ферер сетове в началото, ако иска да го бие. Добре, че играят и Томи, и Фед играят вдругиден, че утре цял ден съм на път и няма да мога да гледам и една секунда дори.
В края на ноември
В края на ноември
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Аз чакам Ферер - Федерер и Надал - Вавринка. Един швейцарец ще излезе жив от там и няма да е Фед.
(сметките без кръчмар са много въодушевляващи
) (скоби нъмба 2: и накрая сръпчето ще изпързаля всички,както обикновено в последно време
)
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, комбинацията Ферер - Федерер ми звучи супер забавно, все едно има допусната печатна грешка някъде. Ама без да те обезкуражам, колкото и възможен да е такъв мач (и колкото и да не ми се иска да се случи), Фед няма да остави никакъв шанс на испанеца (който и испанец да му се случи, всъщност).
Хубавото е, че стига да бие Цонга вдругиден, пътят му към финала е чист, а Надал и Ноле да се оправят (взаимно). И двамата не са ми никак симпатични, та не ми е мъчно, че един от тях със сигурност няма да стигне до финала. А там вече - каквото сабя покаже. Надал в момента не е съвсем на себе си, та може и да има някаква слаба надежда за Роджър, с което обаче пак попадаме в сферата на научната фантастика. Той самият беше казал, че няма проблем на клей, а има Рафа-проблем на клей. Ама да видим... Ако Робредо ще отпада, то нека поне Федерер да спечели. Ясно е, че няма пълно щастие.
Хубавото е, че стига да бие Цонга вдругиден, пътят му към финала е чист, а Надал и Ноле да се оправят (взаимно). И двамата не са ми никак симпатични, та не ми е мъчно, че един от тях със сигурност няма да стигне до финала. А там вече - каквото сабя покаже. Надал в момента не е съвсем на себе си, та може и да има някаква слаба надежда за Роджър, с което обаче пак попадаме в сферата на научната фантастика. Той самият беше казал, че няма проблем на клей, а има Рафа-проблем на клей. Ама да видим... Ако Робредо ще отпада, то нека поне Федерер да спечели. Ясно е, че няма пълно щастие.
В края на ноември
В края на ноември