Теми История 1990-2012

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Rolaan
В началото бе словото

Re: Теми История 1990-2012

Мнение от Rolaan »

Steis, ние сме били в една и съща зала !!!!!!!!!! Спокойно, и аз писах за Стамболов :) :cheers: . Аз бях човекът, който при изписването на темите ги казах и двете. Не знаех, че имам способности на пророк,но кой знае... всичко е възможно на тоя свят :cheers: !
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Не знам, сигурно, защото ги карах от най-приятната тема към по-неприятните, но накрая се оказа, че времето няма да ми стигне и реших да си затвърждавам другите теми, защото все пак Асеневци се падна миналата година и тази, та не ми се струваше вероятно ...

Btw, има(ше) една мацка във форума, към която тая голям респект, защото, ако не се лъжа три години опитва да влезе Право, на третата записва нещо и на четвъртата се прехвърля Право.

Иначе, не съм много сигурен какво ще правя, защото работата с Правото е малко пипкава (откъм държавната поръчка), но пък имам цяло лято, та и другата година да го измисля, кхъм ... И оставането в родния ми град не е вариант, защото е малък и не мога да си представя да си седя там, та вероятно ще си изкарам втората година, ще си хвана стипендиите, отново, и ще започна работа.

Обаче на 9-ти отивам на Литература за спорта, защото ми интересно колко мога да дигна летвата, още, няма да се тормозя, защото няма смисъл, но ми е интересно ...

Иначе, Seduction, моите познати и те са много благосклонни, а като изключим Историята днес от 16:00 нататък беше прекрасен ден след като се отърсих от шока, тъй че взех да свиквам с мисълта. Другата година ще видим, но от лятото продължавам възраждане и блъскам Средновековие, та като дойде времето, ако реша да се явявам на сигурно.

И моите явявания по изпити станаха легендарни ... :D
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

К'во Възраждане, к'во Ново време? Всеки който учи нещо различно от Асеневци и първата половина на IX век е балък. Изображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
lady_million
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от lady_million »

Здравейте и от мен :) Тази година и аз кандидатствам, но само ви наблюдавах до този момент "инкогнито" :) На предварителните имам 4,75 и на двата изпита - ще кандидатствам право и пак по изпити се започна :( Бях в 65-та зала - там, където теглиха темата. Момчето беше абсолютно учудено и се смееше като я изтегли. Между другото ми се въртеше в главата, че така ще стане и ще се повтори темата. Предизвиках съдбата :lol: Уж си написах този път нещата, които предния път бях объркала, защото си намерих няколко грешки и си бях преговаряла много добре темата :))) Абе, по-доволна съм от предния път.
Относно контролните теми - запомних само едната, защото всички много шумяха - или пляскаха, или се смееха... Темата беше Раковски. За другата дочух нещо от сорта на Балкански или Балканска. Вероятно е от новата история.
И тези, които казват, че има измама с тегленето на теми - е ми няма. 18 плика, 18 теми. Избираш си и теглиш.
Комисията, начело с Пламен Митев ни приветстваха да сме концентрирани, блабла и ни казаха, че ще се гордеят да сме част от най-елитния университет. И после какво дочувам !? Абсолютен леш относно преписване и в нашата зала, и в зали, където са били мои приятели. Слушалки, телефони, подсказване. На никого не е правен проблем. Така че не разправяйте, че са единици тези, които преписват. Не са единици, а масовка. И най-лошото е, че не им е правена абсолютна никаква забележка. Момчето пред мен преписваше през цялото време от момичето до него и през цялото време погледът му беше там.
Успех на всички, и на преписвачите, защото е нужен малко или много. За разлика от тези хора аз се явих само с това, което ми беше в главата. Но все пак трябва да има някоя балалайка, нали? :)
steis
В началото бе словото
Специалност: кандидат-студент
Курс: кандидат-студент

Мнение от steis »

Rolaan написа:Steis, ние сме били в една и съща зала !!!!!!!!!! Спокойно, и аз писах за Стамболов :) :cheers: . Аз бях човекът, който при изписването на темите ги казах и двете. Не знаех, че имам способности на пророк,но кой знае... всичко е възможно на тоя свят :cheers: !
Е супер кажи едно здравей поне ;) Къде стоеше? Аз дойдох от последните и се настаних най-отзад( не че се оплаквам) Таа я пробвай пак да си напрегнеш пророческите умения, да видим на 9ти какво ще се падне, че там вече ще става "мазалото" ... ;)
Аватар
Kotova
В началото бе словото
Специалност: история
Курс: първи

Мнение от Kotova »

Айде и аз да се отчета :) Доволна съм горе долу от темата. Предния път допуснах грешка, която този път поправих, но пък от друга страна, темата и тоя път я знаех, също колкото и предния и дано оценките да не са същите. Резултати кога се очакват знаете ли, нещо пропуснах да чуя.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

До 10 дни.
steis
В началото бе словото

Мнение от steis »

Ей да ви питам като обем до към колко го докарахте, да видя колко далече съм от евентуалната 3-ка ... :(
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

На предварителния с 13 страници, имах 5,13.
Аватар
lady_million
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от lady_million »

Ами аз на предварителния написах май 14 страници и имам 4,75, но си открих после грешки. Сега на редовния написах 15 и половина и съм си поправила нещата от предния път. Не е важен обемът, а това колко си написал като информация. Може да имаш и 7 страници и да имаш основни моменти, ако е вярно могат и 4 да ти пишат. Зависи от много неща - дали имаш основните неща, дискусии (примерно), дали е грамотно написано, дали нямаш грешки.
system_regulator
В началото бе словото

Мнение от system_regulator »

Не го мислете този обем ,познавма хора с 7-8-9 стр. и отлични оценки ,както и такива с по над 20стр. и 2ки.
steis
В началото бе словото

Мнение от steis »

system_regulator написа:Не го мислете този обем ,познавма хора с 7-8-9 стр. и отлични оценки ,както и такива с по над 20стр. и 2ки.
Пич направо те заобичах бе ;) (да не си помислиш нещо, такъв е израза ;) ) Иначе като съдържание от Стамболов няма какво да избегнеш, може да се съкрати малко, отколкото е в онзи зеления учебник, но основното съм го написал (надявам се) :)

П.С. Да знае някой кога ще излязат резултатите? :)
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

steis написа:П.С. Да знае някой кога ще излязат резултатите? :)
Добре де... 5 коментара по-нагоре... Отделно, ако го напишеш в гугъл ти излиза на третият резултат.
rogfed
В началото бе словото
Специалност: МО

Мнение от rogfed »

Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
ernow
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от ernow »

rogfed написа:Да ви питам - може ли една сбъркана дата да окаже голямо влияние при оценката на написаното? Писах за Стамболов в събота, но открих, че съм допуснал грешка при датата на оставка на правителството.
Мисля, че подобна грешка ти отнема 0,25 от оценката.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”