Хахаххахаха ама темите за кандидатстване не си изучил още налиНадежден Случай написа:Отделил съм предостатъчно време и усилия за изучаване на практическата психология у хората и определено се смятам за меродавен източник.
Просяци
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: Просяци
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мен не ме срам изобщо да кажа, че преценявам просяците по чисто субективни признаци. Изпитвам съжаление към точно определени, към други не. Много по-вероятно е да дам пари на човек, който предлага нещо в замяна, било то и абсолютно символично и винаги го взимам.
Често го правя за себе си, но често го правя и за самите хора. Не се мисля за добър човек, може би в повечето случаи дори обратното.
Често го правя за себе си, но често го правя и за самите хора. Не се мисля за добър човек, може би в повечето случаи дори обратното.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Ники,повечето са така,с изключение на последното изречение,там е голямата разлика.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Надежден, при положение, че тук пишат учещи и учили всякакви философски науки (включително психология), т'ва лафче за меродавния източник беше просто...
Иначе по темата
"Меродавният източник" е прав до известна степен - алтруизмът е илюзия (всъщност мисля, че този спор съм го водил и аз преди в тоя форум и май дори със същите аргументи... не са правилните, колега)
За справка - "рационален избор" и "социален факт" - google it
You're welcome
Иначе по темата
"Меродавният източник" е прав до известна степен - алтруизмът е илюзия (всъщност мисля, че този спор съм го водил и аз преди в тоя форум и май дори със същите аргументи... не са правилните, колега)
За справка - "рационален избор" и "социален факт" - google it
You're welcome
The more you want, the easier you are to exploit
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Теорията и практиката са много различни неща. Не е случайно,че множество "учещи и учили" определено нещо не успяват да се реализират на практика във въпросната сфера. Аз се водя от животеца,колега,най-елементарните ежедневни преживявания могат да дадат доста по-точни сведения за психологическата нагласа на човек,отколкото книжата. Книгите могат да ни научат на много неща,но практиката може да ни научи на всичко.
Сега се сетих за един актуален по казуса епизод на Хаус,с Уентуърт Милър като пациент. Оказа се,че "боледува" от алтруизъм. Та те така.
Сега се сетих за един актуален по казуса епизод на Хаус,с Уентуърт Милър като пациент. Оказа се,че "боледува" от алтруизъм. Та те така.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Надежден, миличък, не си мисли, че знаеш чак толкова много за живота и не си въобразявай, че си видял вече много. Завърши, смени средата, поучи, поработи, пък тогава пак ще си говорим 
Не казвам, че си прав или крив, просто не се изхвърляй толкова много с познанията, които смяташ, че имаш за света.
Не казвам, че си прав или крив, просто не се изхвърляй толкова много с познанията, които смяташ, че имаш за света.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Работата е там,че аз се занимавам специфично с опознаването на човешкото поведение и то не от вчера,оттам и струващата се смешна на някои от форумците "меродавност". Не съм всезнаещ в сферата,не съм и близо дори,има още много да видя и чуя,но в случая се чувствам като лекар с приличен стаж на когото казват,че не си разбира от работата. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Когато си буташ така работата в чуждите лица, нима очакваш да получиш друго? Нещо спецификата ти не върши работа ми се струва, щом не си осъзнал тази не особено особена човешка реакция 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
А от кога, от оня ден, когато си бил на 13 и си се чудил защо нещо расте между краката ти ли хахаха Хубаво е, че си вадиш дълбоки психологически изводи от сериали, още по-хубаво е, че прекарваш твърде много време във форум вместо да играеш с връстничките си, а най-прекрасното е, че поведението ти не намира почва тук, а и явно никъде щом продължаваш с тъпо упорство да си баеш на егото. А най-чудесното е, че искрено ме/ни забавлявашНадежден Случай написа:Работата е там,че аз се занимавам специфично с опознаването на човешкото поведение и то не от вчера...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
От над три години,предостатъчно време,ако знаеш какво правиш.
Прекалено много глупости пишеш,че точно ти да не отбираш кое е сериозно изказване и кое - не (сериалът),ама си е практика да вадите нещата от контекст.
Човек да си знае възможностите е едно,да си бае на егото е съвсем друго. Второто и мен ме дразни.
Къде,какво и как го правя е моя работа. Ти си играй с "връстничките",щом толкова ти доставя кеф,пък аз ще правя каквото там правя.
Темата не беше ли различна от моите хобита? Чак ме хвана яд,че си казах,а не е като да не знам каква ще бъде реакцията,ако случайно се окаже,че черната овца умее едно и друго. Ще се помъча да огранича мненията си в раздела,вредно е за здравето. Сори,че ще ти разваля част от забавлението,Плазмодий!
Прекалено много глупости пишеш,че точно ти да не отбираш кое е сериозно изказване и кое - не (сериалът),ама си е практика да вадите нещата от контекст.
Човек да си знае възможностите е едно,да си бае на егото е съвсем друго. Второто и мен ме дразни.
Къде,какво и как го правя е моя работа. Ти си играй с "връстничките",щом толкова ти доставя кеф,пък аз ще правя каквото там правя.
Темата не беше ли различна от моите хобита? Чак ме хвана яд,че си казах,а не е като да не знам каква ще бъде реакцията,ако случайно се окаже,че черната овца умее едно и друго. Ще се помъча да огранича мненията си в раздела,вредно е за здравето. Сори,че ще ти разваля част от забавлението,Плазмодий!
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Знаете ли колко шеги ше паднат, ако наистина се чете като Ann Ballin' ?
Например: They see me Ballin... they're hatin'...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Трябваше и Кристо да пише.. нещо такова
Ама много сте лоши, как нападате човека.. или ок, всички сте на едно мнение, а той е на друго, но относно неговите поучения и обръщения "ученици".. и вие не отстъпвате "милъчък", "момче", "имаш още много да видиш" и т.н. Не че не е така, ама всички тук имаме още много да видим и да се поучаваме един друг някак си не върви..
он: писах вече, в случката си проличава горе-долу мнението ми може би... ии да, наистина сме егоисти и даваме на просяци и защото после се чувстваме по-добре.
Ама много сте лоши, как нападате човека.. или ок, всички сте на едно мнение, а той е на друго, но относно неговите поучения и обръщения "ученици".. и вие не отстъпвате "милъчък", "момче", "имаш още много да видиш" и т.н. Не че не е така, ама всички тук имаме още много да видим и да се поучаваме един друг някак си не върви..
он: писах вече, в случката си проличава горе-долу мнението ми може би... ии да, наистина сме егоисти и даваме на просяци и защото после се чувстваме по-добре.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Не Балин, а Болин с тенденция към Болийн .Kristo написа:Знаете ли колко шеги ше паднат, ако наистина се чете като Ann Ballin' ?
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
ball - бол, balling - болин'...
Подобно си е...
Подобно си е...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм. Това съм го пропуснала. Ангеле?Надежден Случай написа:Работата е там,че аз се занимавам специфично с опознаването на човешкото поведение и то не от вчера,оттам и струващата се смешна на някои от форумците "меродавност". Не съм всезнаещ в сферата,не съм и близо дори,има още много да видя и чуя,но в случая се чувствам като лекар с приличен стаж на когото казват,че не си разбира от работата.
Мислех, че не е разрешено да се пише от два профила тука.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември