Програма "Аз мога повече"
Модератор: fluffy cloud
-
firerose
- В началото бе словото
- Специалност: КТТ
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Програма "Аз мога повече"
Здравейте!
Имам няколко въпроса относно тази програма от Европа.
Ако има някой преминал през нея ще съм му много благодарен ако сподели мнение дали е доволен или не.
Изплащат ли точно парите? И може ли даденият работодател да злоупотребява с нашето възнаградение което ще ни бъде давано от програмата? Гледах в интерландбг http://interlandbg.com/az-moga-poveche.html но не мога да им схвана много условията.
Поздрави!
Имам няколко въпроса относно тази програма от Европа.
Ако има някой преминал през нея ще съм му много благодарен ако сподели мнение дали е доволен или не.
Изплащат ли точно парите? И може ли даденият работодател да злоупотребява с нашето възнаградение което ще ни бъде давано от програмата? Гледах в интерландбг http://interlandbg.com/az-moga-poveche.html но не мога да им схвана много условията.
Поздрави!
Последно промяна от firerose на 06 Юни 2013, 15:14, променено общо 1 път.
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Програма "Аз мога повече"
Малко офтопик, ама един приятел кандидатства по тая програма. Той мина "Аз мога" и казва на майка си, че кандидатства и по "Аз мога повече". Майка му му вика "А, можеш ти...ти 'ич не можеш, па повече"

Иначе онтопик, мога да го питам.
Иначе онтопик, мога да го питам.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Програмата "Аз мога" и продължението й "Аз мога повече" не плащат никакви пари. Това са програми за безплатно обучение по ключови компетентности, такива, които биха ти дали допълнителни умения за работата, на която си в момента. Най-разпространени са курсовете по език, защото се водят ключова компетентност за всяка една професия. Изисква се постоянно присъствие на часовете, защото, ако не покриеш един определен минимум посещения, трябва да си платиш курса.
Кампанията обикновено започва наесен,тогава се подават заявления в Бюрото по труда към работното място, януари обявяват одобрените.
Изобщо авторът на темата май хабер си няма какво представлява програмата, в интернет има достатъчно информация.
Кампанията обикновено започва наесен,тогава се подават заявления в Бюрото по труда към работното място, януари обявяват одобрените.
Изобщо авторът на темата май хабер си няма какво представлява програмата, в интернет има достатъчно информация.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Авторът може би говори за програмата за стажове, където ЕС дава някакви кинти. Ако става дума за "Аз мога повече", мога да споделя инфо, минах селекцията и почвам курсове по френски скоро.
medicate, medicate
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Те плащат кинти под формата на ваучър за обучение, да.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тц, не мисля.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Парите се изплащат на доставчиците, т.е. на агенциите, предоставящи обучението. Работодателят няма нищо общо с програмата.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
MEDIALAB
- В началото бе словото
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Авторът тотално е объркал поста ... 
По тази програма се дават ваучъри, да, плаща се на обучителите
Има други програми за стажанти към Агенция за заетостта, за младежи до 29 години. Те вече са към работодателите. Но не знам дали сега има активни
По тази програма се дават ваучъри, да, плаща се на обучителите
Има други програми за стажанти към Агенция за заетостта, за младежи до 29 години. Те вече са към работодателите. Но не знам дали сега има активни
-
dimitkoster
- В началото бе словото
- Специалност: Marketing
Някой знае ли дали в момента програмата е активна? И къде мога да проверя какви документи да подам за английски език?