Въпрос за класиране/
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
dssittaaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Въпрос за класиране/
Здравейте,изпита по география ми е на 30 юни...А документи за класирането се приемат от 24 юни до 6 юли...Резултатите ще излязат ли до 4 юли например,за да знам дали има смисъл да дам 30лв ако изкарам много ниска оценка..И въобще ако платя,а не изкарам изпита какво се случва?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: Въпрос за класиране/
^ Направо не знам как да ти отговоря, хвърли ме в тъча, май за първи път има такъв въпрос във форума ...
1. Има смисъл, забрави за тези 30лв, плащай ги и си свиркай.
2. Какво да се случва, не ти разбрах въпроса ... Не ти връщат парите, ако това питаш.
Разбирам, че има хора, за които 30 лв са много пари, но става въпрос за това какво ще учиш и е тъпо да ги мислиш тези пари.
1. Има смисъл, забрави за тези 30лв, плащай ги и си свиркай.
2. Какво да се случва, не ти разбрах въпроса ... Не ти връщат парите, ако това питаш.
Разбирам, че има хора, за които 30 лв са много пари, но става въпрос за това какво ще учиш и е тъпо да ги мислиш тези пари.
Както вече ти отговориха, в случай, че не те приемат в нито една специалност, то парите, които си платил, за да участваш в класирането НЕ ти се връщат. 30 лева са си пари, но предвид важността на това, за което ти трябват, не мисля, че ще е фатално, ако "ги изгубиш" така да се каже. Съветът ми е да опиташ за по-сигурно да използваш оценката си от матурата/ако имаш толкова силни съмнения дали ще влезеш с географията/. Реално погледнато нищо не ти пречи да изчакаш до предпоследния ден за подаване на документи, за да видиш как е минала географията.
Аз преди кандидатствах не мисля,че имаше такси за класиране
Дали съм разбрала и правилно- чакам да стане 24 юли за да отида до косите,да платя 30 лв - или мога и преди тази дата?
2. Начини / места за подаване на документите:
Кандидат-студентите подават документи за класиране и валидират информацията от кандидатстудентския си статус лично или чрез други лица в Информационния център на Ректората;
Каква е тази информация от кандидатстуденсткия ми статус?!
ІІ. Документи за класиране
1. Срокове: 24 юни до 06 юли 2013 г. (без неделните дни). Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
А това означава,че след 24 да попълня онлайн желаните ми специалности.
Наясно ли съм
Дали съм разбрала и правилно- чакам да стане 24 юли за да отида до косите,да платя 30 лв - или мога и преди тази дата?
2. Начини / места за подаване на документите:
Кандидат-студентите подават документи за класиране и валидират информацията от кандидатстудентския си статус лично или чрез други лица в Информационния център на Ректората;
Каква е тази информация от кандидатстуденсткия ми статус?!
ІІ. Документи за класиране
1. Срокове: 24 юни до 06 юли 2013 г. (без неделните дни). Процедурата по регистриране за класирането е електронизирана и се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg с линк от главната страница на Университета;
А това означава,че след 24 да попълня онлайн желаните ми специалности.
Наясно ли съм
- Mondscreen
- Паисий
24 ЮНИ!!!runare написа: Дали съм разбрала и правилно- чакам да стане 24 юли за да отида до косите,да платя 30 лв - или мога и преди тази дата?
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
оф ДАА!!! добре до 24 ЮНИ :Д ако отида след 24 Юли май ще стане доста интересно :ДMondscreen написа:24 ЮНИ!!!runare написа: Дали съм разбрала и правилно- чакам да стане 24 юли за да отида до косите,да платя 30 лв - или мога и преди тази дата?
Здравейте! Направих си профил, но понеже оценката от изпита по география ми е по-висока, от изпита ДЗИ сметнах,че няма смисъл да отбелзязвам да ми взимат оценка от ДЗИ, но сега се замислих върху това : " Внимание: Маркирайте позицията, отговаряща на съответната матура!
На всички кандидати, които не са подали искане ( чрез маркиране на позицията на
съответната матура ), оценката от матурата няма да се признава за резултат от
кандидатстуденски изпит, въпреки че има такава в дипломата за средно образование! "
И примерно за специалност Педагогика ми трябва Изпит по География по 3 плюс оценка от ДЗИ БЕЛ?
Но сега зради това не знам дали ща ми я вземат? Вие какво ще кажете? Защото тма пише само за това да вземат двете оценки и която е по висока с нея да ми вземат?
На всички кандидати, които не са подали искане ( чрез маркиране на позицията на
съответната матура ), оценката от матурата няма да се признава за резултат от
кандидатстуденски изпит, въпреки че има такава в дипломата за средно образование! "
И примерно за специалност Педагогика ми трябва Изпит по География по 3 плюс оценка от ДЗИ БЕЛ?
Но сега зради това не знам дали ща ми я вземат? Вие какво ще кажете? Защото тма пише само за това да вземат двете оценки и която е по висока с нея да ми вземат?
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- Mondscreen
- Паисий
Като копираш едно мнение в 3 различни теми, хората няма да ти отговорят по-бързо. Най-малкото съм ти отговорил в темата, която си пуснала по въпроса...
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,