Калинке, ша ма прощааш, ама не ми идва музата сега. Когато го почувствам, тогава ще ги групирам.dismisstorka написа:Направи се на Ной и групирай минимум 20 форумци по произволен признак, като обясниш и какъв е този признак. После прати тези двойки на различни места по Земята и дай на всяка една oт тях мисия, с която да се ангажират в изграждането на новия свят
Почти представлението еее особено, малко странно и абстрактно. Не мога да кажа дали на някого би му харесало, аз все още не знам дали ми харесва. Само знам, че Станка Калчева е прекраснааааа <3 <3 <3dismisstorka написа:Вернопосле да кажеш как е било почти представлението, че му имам мерак!
1. Защо съм транспортен министър на форумното правителство?Scarface написа:
2. Можеш да си мъж за 24 часа. Какво правиш? Свалям мацки, разхождам се по гащи на публични места, правя секс... такива работи, за 24 часа толкова.
3. Имаш неограничени финанси. Какво правиш? Как си "прекарваш" живота? Не много по-различно от сега. 100% бих продължила да уча и да работя, защото това са най-важните неща в живота ми към момента и ми доставят удоволствие. Ще си купя 10 апартамента, ще ги обзаведа и ще ги давам под наем. Така ще се издържам и ще мога цял живот да си уча, да се занимавам с благотворителност и да си представям, че съм английска принцеса.
Казва се Часът на вълците. Писала съм за нея тук.FloWersOfEviL написа:Аз имам един леко професионален въпрос
Чух за постановка в "твоя" театър с Койна Русева, където нареждали публиката на сцената ор самтин? Коя е?
Не съм си намирала майстора, чакам го. Не знам какъв би бил, но сигурно трябва да е много специален. Обикновено аз съм майсторкатаAngel_N написа:Намирала ли си си майстора? Ако не, какъв би трябвало да бъде той?
Към гейовете и лесбийките - много положително. Имам доста контакти в тези среди, хора като всички останали.zritel написа:Какво е отношението ти към: гейовете, лесбийките, децата без брак, баничките, Северна Корея, грима, дюнерите, сталкърите, клоуните, гълъбите, провинциалистите, футбола и мармалада?
Децата без брак - ми какво да кажа, нямам отношение. Възможно е и моите деца да са извънбрачни. Човек никога не знае.
Баничките - много обичам банички.
Северна Корея:
Грима - положително. Смятам, че жените изглеждат по-добре с малко грим. Ключовата дума е малко.
Дюнерите - не обичам, много са ми тежки...
Сталкърите
Клоуните - крийпи са..
Гълъбите - стават все по-малко в София. Много ме зарадва наскоро в една градинка като видях един възрастен човечец да храни гълъбите с такова спокойствие, че те кацаха върху него - в скута му, по ръцете му, на върха на обувките му.
Провинциалистите - няма значение откъде си, винаги можеш да се държиш като селяндур ако искаш.
Футбола - не се интересувам от футбол.
Мармалада - обичам шипков мармалад. Домашен ако може, мерси.