Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Персей
- Пишете, о, братя
- Специалност: Магьосничество с елфически езици
- Курс: трети
Re: Коя зодия сте?
Водолей с асцендент Телец, но не вярвам в зодии.
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
-
neverstopdreaming
- В началото бе словото
Козирог с асцедент Рак . Не вярвах в зодиите до преди няколко години, а сега си знам цялата астрологична карта. 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Везна с асцендент лъв. И аз не вярвах в зодиите, и сега не съм 100% фен на хороскопи, но попрочитам това онова от време на време. Например - с близнаци се разбираме супер добре, но само като приятели; рибите изобщо не ги знам какво правят, а и нямам желание да разбирам; телците винаги стават суперемоционални покрай мен, но пък физически си допадаме; с другите везни също много си пасваме, но там и двамата си знаем номерата и трябва известно време докато свалим "бариерите" и т.н. и т.н. 
medicate, medicate
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Ние сме си суперемоционални по принципphoebe написа: телците винаги стават суперемоционални покрай мен, но пък физически си допадаме;

- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Аз съм везни с асцендент дева - абсолютно отговарям и на двата знака - много се колебая и премислям, обичам справедливостта, обичам хубавите неща. От девите пък съм взела педантичността - обичам да чистя и да ми е чисто, девите също много анализират и мислят прекалено много, та смятайте за какво става въпрос.
Забелязала съм, че се разбирам с по-философски настроените зодии (ако може да се даде такова определение де) - водолеи и стрелци. Скорпионите ме привличат много на първо четене, но после си проличават адски много разликите в характерите. Мъжете деви са нещото, от което бягам като дявол от тамян, въпреки че винаги ми хващат окото в първия момент. И така.. за другите зодии нямам чак такива наблюдения.
Забравих да кажа само, че веднъж една жена на улицата ми предрече, че мъж козирог щял да ми разбие живота. Оттогава ми е много интересно с козирозите
Забелязала съм, че се разбирам с по-философски настроените зодии (ако може да се даде такова определение де) - водолеи и стрелци. Скорпионите ме привличат много на първо четене, но после си проличават адски много разликите в характерите. Мъжете деви са нещото, от което бягам като дявол от тамян, въпреки че винаги ми хващат окото в първия момент. И така.. за другите зодии нямам чак такива наблюдения.
Забравих да кажа само, че веднъж една жена на улицата ми предрече, че мъж козирог щял да ми разбие живота. Оттогава ми е много интересно с козирозите
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Последното ме уби.
При мен нещата стоят така:
Вашият Асцендент е: Везни
Вашата Зодия е: Стрелец
Луната ви се намира в: Рак
Каквото и да значи това...
Не съм от хората,които вярват в тия шматкарии,но от друга страна отговарям почти перфектно на зодиакалното си описание. Така че може да има нещо вярно,обаче все не намирам време и мотивация да разуча дали имам нещо общо с везните и рака. 
Вашият Асцендент е: Везни
Вашата Зодия е: Стрелец
Луната ви се намира в: Рак
Каквото и да значи това...
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Стрелците не са много философски настроени зодии
Е, зависи много от асцендент и разни други фактори, но са хора на действието.Те не размишляват и премислят, а си поставят цел и работят за постигането и.Много активни, упорити, шантави. Не ги виждам да седнат и да се вглъбяват като някой рак или риба.
А мъжът козирог би разбил живота на всеки
Асцендентът е втория по важност след слънчевия знак.Има отношение към характера,личността, интересите и е първото впечатление, което оставяме в околните.
Луната са скритите качества, начина по който реагираме в екстремни ситуации.
С близнаци не се разбирам, много ме дразнят.Ако имаме задочни отношения се спогаждаме, но с времето пак започват да ми бъркат в очите. Потвърдено е на 200% от годините досега, с близо 7-8 близнака около мен(ако не и повече).
Стефи, за рибите казват, че са най-емоционални..може би раците са по-депресивни.Но си представи какъв червей е една риба пред емоционалния телец
Иначе, според хороскопите се разбирам с телец, рак, скорпион. Другите са прекалено активни, студени, разсъдливи или непукисти.
А мъж до мен(или поне заигравка да е имало) не съм имала само везни и стрелец.Най-силни впечатления имам от овен,телец, водолей и козирог.
А мъжът козирог би разбил живота на всеки
Асцендентът е втория по важност след слънчевия знак.Има отношение към характера,личността, интересите и е първото впечатление, което оставяме в околните.
Луната са скритите качества, начина по който реагираме в екстремни ситуации.
С близнаци не се разбирам, много ме дразнят.Ако имаме задочни отношения се спогаждаме, но с времето пак започват да ми бъркат в очите. Потвърдено е на 200% от годините досега, с близо 7-8 близнака около мен(ако не и повече).
Стефи, за рибите казват, че са най-емоционални..може би раците са по-депресивни.Но си представи какъв червей е една риба пред емоционалния телец
Иначе, според хороскопите се разбирам с телец, рак, скорпион. Другите са прекалено активни, студени, разсъдливи или непукисти.
А мъж до мен(или поне заигравка да е имало) не съм имала само везни и стрелец.Най-силни впечатления имам от овен,телец, водолей и козирог.
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Дева (с асцедент Козирог, както ми казаха днес точно
)
Понятие си нямам от зодии, въпреки че поне няколко от приятелите и познатите ми са луди на тази тема...
И никакви зависимости между характерите на хората около мен, разбирателството ми с тях и зодиите им не съм откривала досега.
Понятие си нямам от зодии, въпреки че поне няколко от приятелите и познатите ми са луди на тази тема...
И никакви зависимости между характерите на хората около мен, разбирателството ми с тях и зодиите им не съм откривала досега.
she'd started smoking poetry
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Стрелец с асцендент риби, луна в лъв.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Везна с асцендент Везна - Везна отвсякъде
определено съм такава. Изумена бях колко много верни неща можеш да откриеш за себе си и за развитието си по наталната карта - на всеки един от нас принадлежи една конкретна точка от небесната карта и тя е нашата съдба 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не вярвам много в зодии и хороскопи, но нали трябва да уча...
Та, аз съм овен с асцендент или близнаци, или рак в зависимост от различните калкулатори за асценденти. Нямам представа какво значи това, но ако някой може да го изтълкува, ще ми е интересно
Та, аз съм овен с асцендент или близнаци, или рак в зависимост от различните калкулатори за асценденти. Нямам представа какво значи това, но ако някой може да го изтълкува, ще ми е интересно
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Зависи в колко часа си родена и кой знак ти е еди къде си в тоя момент 
П.П. Везните печелят изборите
П.П. Везните печелят изборите
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
А рибите губят (респективно аз) хаха
Цъкнах някъде и ми излиза, че съм с асцедент Близнаци и луна в Лъв, което си нямам грам идея какво трябва да значи, тъй че запалените астроложки може да ми кажат !
Цъкнах някъде и ми излиза, че съм с асцедент Близнаци и луна в Лъв, което си нямам грам идея какво трябва да значи, тъй че запалените астроложки може да ми кажат !
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Ахаха, не си питал, не съм казала 
Аз съм Везни, макар че съм родена на границата между Дева и Везни - 23 септември и закачам нещо и от Девата (за половин градус да се падна Дева), с Асцендент: Стрелец и Луна в Телец.