[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
anetooo
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от anetooo »

Здравейте!
Искам да попитам ако някой знае дали оценката от изпита по английски се формира средно аритметично от трите компонента (диктовка,тест,есе) или ако например на един от компонентите имаш 0 точки ,напр. диктовката,целия изпит се нулира и се води за не изкаран. :|
Finnish girl
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Finnish girl »

^ Няма такова нещо с анулиран изпит за 0т. на някой си компонент.
anetooo
В началото бе словото

Мнение от anetooo »

Мерси за бързия отговор ! :wink:
Малко се бях притеснила защото днеска спорихме с една г-жа,
че дори и да вземеш 0 точки от диктовката оценката се формира средно аритметично и от трите и пак взимаш изпита.
w_k
В началото бе словото

Мнение от w_k »

Здравейте,
И аз като вас ще държа изпит по АЕ на 16 май за специалността Международни отношения.Може ли някой да ми каже на какво ниво е теста(запозната съм с формата му)?
Аватар
IzkKka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от IzkKka »

Изпитът е ниво C1.
yanitsaermenkova
В началото бе словото

Мнение от yanitsaermenkova »

Изпитът не е ли на 16 юни?
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от Munetsuki »

yanitsaermenkova написа:Изпитът не е ли на 16 юни?
Да, тогава е. Предполагам, че w_k се е объркал/а.
yanitsaermenkova
В началото бе словото

Мнение от yanitsaermenkova »

Аз се притесних,че пак не съм разбрала нещо...
w_k
В началото бе словото

Мнение от w_k »

Да,грешката е моя.Извинявам се,че внесох паника. :))))
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Драстиииии ! Изведнъж ми се прииска да се разпиша в темата.. just like that :) Майтапя се бе, ще се видим на 16-ти :mrgreen: Прочетох малка част от тия 12 странички с коментари и ми се наби в очите доста голямо притеснение :? Истината в конкретния случай е една и @The Stig я е казал много ясно - или го знаеш, или не ! В тази връзка сакам да вметна, че няма да отворя и една книжчица за този изпит, понеже се имам за много знаещ 8) Егати безсмисления пост се получи.. :lol: Anyway, късмет на всички, дано се представим на необходимото ниво ! :compress:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

tranceRR написа:Драстиииии ! Изведнъж ми се прииска да се разпиша в темата.. just like that :) Майтапя се бе, ще се видим на 16-ти :mrgreen: Прочетох малка част от тия 12 странички с коментари и ми се наби в очите доста голямо притеснение :? Истината в конкретния случай е една и @The Stig я е казал много ясно - или го знаеш, или не ! В тази връзка сакам да вметна, че няма да отворя и една книжчица за този изпит, понеже се имам за много знаещ 8) Егати безсмисления пост се получи.. :lol: Anyway, късмет на всички, дано се представим на необходимото ниво ! :compress:
хаха, ами те и тия, дето имат 2ки на изпита (а те не са никак малко) сигурно са се мислили за много знаещи, щом кандидатстват.. :D (no offence )
пожелавам ти успех, но не леж само на собствените си знания. С формата на изпита е доста желателно да се запознаеш, за да не останеш изненадан. А и като решиш 1-2 книжки, грешките от Error identification започват да се повтарят и да ти се набиват на очи..например :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Диктовките са елементарни : ) ... Поне, ако не слушаш текст на английски за първи път и си гледал някой и друг филм.

Миналата година най-трудното беше "lawn mower", съответно и "mowing the lawn" и тн и все пак бисери не липсваха. Някои косяха стените, присъстваха и "lawn mauler" и като го чух т'ва си представих един човек с огромен чук, с който коси тревата, но пък всеки може да се обърка, човешко е : ) .
Хахаха, точно. Аз това го обърках, диктовката беше за първо ниво.
Иначе, аз въобще не се подготвях, граматиката я карах по интуиция, изкарах 3-ка. Очаквах, че ще мога да мисля, но тази 1 минута на изречение просто не ми даде шанс за никаква мисловна дейност. Граматиката трябва да се знае перфектно!
За реализацията нищо не съм казал
Казвам, че специалността е ужасна за учене в СУ
Елементарни неща (Integrated Skills, граматика), нерелевантни глупости (теория на литературата or whatever) и некадърни преподаватели (фонетика)
Еееее, това теория на литературата е ужас, иначе бабата е много сладка :lol:
хаха, ами те и тия, дето имат 2ки на изпита (а те не са никак малко) сигурно са се мислили за много знаещи, щом кандидатстват.. (no offence )
Според мен проблемът идва от 1-та минута на изречение. :cat: Ти може да имаш 2-ка и пак да можеш да се оправяш с езика, но примерно да си се притеснил или да не си дочул нещо на диктовката итн.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

cvetutyy написа:
tranceRR написа:Драстиииии ! Изведнъж ми се прииска да се разпиша в темата.. just like that :) Майтапя се бе, ще се видим на 16-ти :mrgreen: Прочетох малка част от тия 12 странички с коментари и ми се наби в очите доста голямо притеснение :? Истината в конкретния случай е една и @The Stig я е казал много ясно - или го знаеш, или не ! В тази връзка сакам да вметна, че няма да отворя и една книжчица за този изпит, понеже се имам за много знаещ 8) Егати безсмисления пост се получи.. :lol: Anyway, късмет на всички, дано се представим на необходимото ниво ! :compress:
хаха, ами те и тия, дето имат 2ки на изпита (а те не са никак малко) сигурно са се мислили за много знаещи, щом кандидатстват.. :D (no offence )
пожелавам ти успех, но не леж само на собствените си знания. С формата на изпита е доста желателно да се запознаеш, за да не останеш изненадан. А и като решиш 1-2 книжки, грешките от Error identification започват да се повтарят и да ти се набиват на очи..например :D
Не ти се приема no offence-а, много се обидих ! :( А и не използваш американската версия на израза.. :x :) Мерси за успехчето, формата е вече погледнат, а за книжките - no f*ckin free time, sweetheart :evil: May God have mercy on my soul ! :|
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

tranceRR написа:
cvetutyy написа:
Не ти се приема no offence-а, много се обидих ! :( А и не използваш американската версия на израза.. :x :) Мерси за успехчето, формата е вече погледнат, а за книжките - no f*ckin free time, sweetheart :evil: May God have mercy on my soul ! :|
хаха, сигурна съм, че си се обидил :lol: иначе предпочитам British English : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

cvetutyy написа:хаха, сигурна съм, че си се обидил :lol: иначе предпочитам British English : )
Омразен, гаден, противен :twisted: Две поредни лета им слушам потресаващата реч и не успях да свикна. И ме питат 'що съм говорил като американец ! Селяни със селяни.. :pukeright: :lol:
Armin van Buuren
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”