Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Е, поне имаме нещо общо. И на мен рядко ми дреме, как ще завърши мачът.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, какво спорите тука. То говедо. Ти му говориш, оно си рупа ли рупа. Били свободолюбиви и това им било в природата. Кажи честно! :lol: Ще се разплача. Говори ми тука за Кюрда, а като каже някой нещо за Гунди и надава вик до Бога. Най-обичаният, най-великолепният, за нас може само да е чест да споменем името. Хората нищо не били писали. Човек, не ми дреме за Гунди. Радвайте се, обичайте си го. Не е нужно да ни го го навираш и тука в лицата.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Тук си в жестока грешка. Нужно е. Определено е нужно. Злобейте си. Нашата любов е по-силна от вашата омраза. :wink:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Не го мразя, безразличен ми е. Дразнят ме глупостите, които пишеш. Левскарите, дето празнуват ха Хитлер рождения ден по стадионите, от всичко най-обичали свободата.А ние пък от друга страна предпочитаме Левски да го няма и предците ни също така. Ааа и искаме да се подиграваме и с мъртъвци. Абе, изобщо направо сме за линчуване, пък на вас трябва икони да ви рисуват. Само твоят свят, приятел, се върти около краварника. Мен ме интересува какво правите точно два до четири пъти в годината.

Какво отношение очакваш да срещнеш тука към някакви поклонници на Гунди при положение, че ти ни говориш за Кюрда, а преди теб оня калъф Baggins си ръсеше простотиите във всяка тема по същия начин. Еми, евала на Гунди, ама нали не очакваш да ти изпратя цветя за рождения му ден и да ти поискам прошка за това, че съм пропуснал и аз да го величая?
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Напълно се разграничавам от хората вдигнали трансперантите за Хитлер или пък онези за Сараево. Честно казано ме е срам, че се наричат "левскари", по простата причина, че не са такива и мисля, че съм го споменавал в предните страници на темата. Кюрда си му е прякор, който не е измислен от мен, а си е останал през годините и не виждам нищо лошо да го споменавам. Все едно да е лошо да наричам Георги Аспарухов - Гунди, Динко Дерменджиев - Чико или пък Христо Бонев - Зума. И имам нужното възпитание, за да знам, че за мъртвия се говори добро или нищо. Още повече, че Георги Аспарухов е човек, за когото както и да го въртиш, както и да го сучеш, няма как да измислиш нещо лошо, освен ако не си болен мозък като ГА.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Значи почти съм сигурен, че аз щях да вкарам повече дузпи.

Най-доброто от целия мач беше да видя как Ники Ибришимов се насра накрая. Направо му идеше да се гръмне. Нека му е.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Колко смешни футболистчета има у нас, не е истина просто :lol: Не могат да уцелят вратата от 10 метра, хаха. И треньорчето на Берое е голям балък - вади си голмайсторите, единият от които капитан, и вкарва някакъв маймун от Мозамбик и Иво Главата... А тоя Родригес буквално носи на гърба си говедата. Както Мораес нас миналата година. С един играч обаче рядко се получават нещата.

Иначе си прав за Ибришимката. Ташак си правим ние с Петела, ама той поне си коментира безпристрастно и пуска някой лаф от време на време.

ПП: Искам да изкажа и възмущението си от този Силва :lol: Абсолютно дърво и ме е яко срам, че вкара точно той в дербито.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Направо му идеше да се гръмне.
Mondscreen може и да е свършил тая работа. След Вечното дерби веднага кацна у форума,а сега нещо се бави. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е, може да е в Ловеч.
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Фен съм на Левски, но браво на Берое за мъжката игра.Мисля ще се съгласите, че стана изключителен мач за стандартите ни.Малко все пак остана на Силва да вкара пак в последната секунда ")
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Mondscreen току що се прибра от микре и минава, за да покаже, че не се крие. Голям мач, голямо нешу... Майната й на купата. 90 минути играхме с човек по-малко и пак ги натискахме. Малшанс, ала-бала, тън-мън, футбол е, няма оправдания. Биеш, падаш. Паднахме, но този отбор показа борбеност и левскарски дух, а в крайна сметка всички левскари това искахме. Аз съм доволен. Football, bloody hell.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Публиката на Левски иска да гледа некадърен футбол и борбеност? Сигурен ли си? Някак си нисък ми се вижда критерият, А група все още се води професионална.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Публиката на Левски е наясно с това, което могат куците коне в отбора. Те не могат, но се бориха - това е левскарският дух и нито един друг български отбор го няма. В България няма отбор, който да направи такова завръщане. Няма. Бяхме на крачка от исторически обрат, майната му. Ние сме ЛЕВСКИ и не се оправдаваме с БФС, ФИФА, ФУФА, ФАФА, директиви, ББ и Майкъл Джордан. Момчетата от Ботев Вр бяха казали, че не искат купи и първи места, а искат битка и мъжка игра. Напълно подкрепям.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Няма български отбор, който да може да направи подобно завръщане? Момче, играете срещу полуселски отбор с малоумен треньор и най-слабият вратар в А група. Това е Берое, които ви правиха криви през първото полувреме. После Хубчев се насра с малоумните си смени и се върнахте в мача. Обрат в мач срещу Берое ли ти е критерият на теб за нещо историческо? Ниска летва, типична за левскари.
А ти да си чувал за ЦСКА и Блекбърн от 2002? Това е "завръщане". В Европа, където е истината. Да ми се прехласваш по "левскарския дух" и да ми говориш, че друг български отбор не бил способен на такова нещо, е смехотворно.
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Judas написа:? Ниска летва, типична за левскари.
А каква е вашата висока летва?Отпадане за КБ от отбор от "Б" група?ПФК Септември да ти говори нещо?Участие в ШЛ да ти говори нещо?Я ми припомни дори един мач от този сезон ЦСКА да е обръщал мач с 10 човека при резултат 3:1 за съперника.Срещу когото и да е.Давай, ти си.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”