Хах. Откога чакам такава тема
На фитнес не обичам да ходя, защото не ми понася да тренирам сама и то в зала пълна с други хора. Не ми допада и фактът, че (евентуално) трябва да чакам на опашка за някой уред. И (евентуалното) оглеждането от други хора никак, ама никак не ми е по вкуса. Затова (евентуално

) правя упражнения вкъщи, като тук опираме до следния проблем - изпитвам ужасна липса на мотивация да правя нещо сама. Получавало ми се е единствено няколко пъти и то след като съм била изпаднала в ужасната драма - "колко много съм дебела".
Та, оптималният вариант за мен са някакви групови занимания от рода на аеробика, зумба и пр., но пък часовете са им крайно неудобни за мен, защото в повечето случаи съм на работа тогава.
Но... всичко казано по-горе не пречи на фактът да съм поставила пред себе си едно 30-дневно предизвикателство, което трябва да започна, само да разчистя кашоните/торбите с вещи, които се мотаят из вкъщи. Междувременно обмислям да почна да тичам като своеобразен санитарен минимум поне 3 пъти в седмицата.
(Надявам се единствено мотивацията да не изезне, докато се наканя
)
За хранителния режим - не съм почитател на подобни ограничения. Ям каквото и когато ми се яде, като се старая да вечерям нещо по-леко и да пия много вода/други течности (а това ми напомня, че трябва да огранича бирата

)
Иии т'ва е от мен, по-натам (евентуално

) пак