Избори 2013
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Избори 2013
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... den_prust/
ВМРО агитира с псувня, "Атака" - със среден пръст
ВМРО агитира с псувня, "Атака" - със среден пръст
medicate, medicate
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Такива кампании са резултат от проучвания,мислене,проверяване чрез фокус групи и прочие. Тоест това в никакъв случай не е грешка или нещо промушило се по невнимание.
I approve this message.
I approve this message.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
http://www.vremezaizbor.com/
Случайно попаднах на този сайт и много ми хареса. Страхотен е за хора, които не са сигурни как да гласуват.
Случайно попаднах на този сайт и много ми хареса. Страхотен е за хора, които не са сигурни как да гласуват.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Прилежен атакист! пълно съвпадение по външната политика и разните обществени отношения, малко по икономическата, повече по правовия ред и почти никак по екологията.
Изненадвашото е, че съм доста далеч от герберите.
Иначе има изключително тъпи въпроси в анкетата, напр. Добре ли е правителството да се назначава от президента? Ами, то се назначава от него във всички републики по света. Да не се назначава от стрелочника в Под(х)уене?
Иначе има изключително тъпи въпроси в анкетата, напр. Добре ли е правителството да се назначава от президента? Ами, то се назначава от него във всички републики по света. Да не се назначава от стрелочника в Под(х)уене?
Into the endless we ride... 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Май не си разбрал въпроса, който е зададен като за простия селянин Генчо от Харманли:
Питат те по заобиколен начин, дали да не се направи така конституцията, че правителството да се назначава като служебно - от президента, като не са уточнили дали ще има министър-председател или неговите функции ще се добавят към президента. Един вид дали да не е президентска република или някакъв хибрид, в който има някакво разделение, но президента избира министрите. Под "назначава" се има предвид не "подписва се че са министри" а "си ги избира лично той кои да са".
Инак аз се паднах в дясното пространство с ниски оценки за БСП и отрицателна за Атака. При все, че гласувах против Турция в ЕС, което си мисля, че е тяхната позиция. Но те си менят позицията така странно, че няма да се учудя ако вече не им дреме.
Питат те по заобиколен начин, дали да не се направи така конституцията, че правителството да се назначава като служебно - от президента, като не са уточнили дали ще има министър-председател или неговите функции ще се добавят към президента. Един вид дали да не е президентска република или някакъв хибрид, в който има някакво разделение, но президента избира министрите. Под "назначава" се има предвид не "подписва се че са министри" а "си ги избира лично той кои да са".
Инак аз се паднах в дясното пространство с ниски оценки за БСП и отрицателна за Атака. При все, че гласувах против Турция в ЕС, което си мисля, че е тяхната позиция. Но те си менят позицията така странно, че няма да се учудя ако вече не им дреме.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Аз имам най-голямо съвпадение с Меглена Кунева
Сериозно обмислям да гласувам с невалидна бюлетина...
Сериозно обмислям да гласувам с невалидна бюлетина...
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Grigorov
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз се оказах Костовист
Пък за Турция в ЕС - нито Турция има реалното намерение да влиза, нито пък ЕС е готов да я приеме - всичко е в сферата на дипломатическото лицемерие.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отпреди час и аз започнах да си мисля да гласувам за РЗС. Откакто прочетох, че "социолога"-манипулатор Андрей Райчев щял да си изгори публично дипломата ако РЗС влезнат в парламента. заслужава си усилието.fak написа:аз ще гласувам за янето.. вече съм споменавала някъде
http://nakratko.bg/category/64/8591/
Into the endless we ride... 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Според Гласоводителя (http://www.glasovoditel.eu/) ме изкарва привърженик на "Нова алтернатива". Това тук ме изкара привърженик на ДПС, следвани от СДС и партията на Кунева.
А ще гласувам за Зелените
medicate, medicate
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
А някой да ми обясни разликата между Партия "Зелените" и Партия на Зелените, моля 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
a ти всъщност турчин или помак си?phoebe написа:Според Гласоводителя (http://www.glasovoditel.eu/) ме изкарва привърженик на "Нова алтернатива". Това тук ме изкара привърженик на ДПС, следвани от СДС и партията на Кунева.
или си просто широко скроен.
Жокер, направо с кеф ше гледам как Лърч Райчев зеленее, като яне влезе в парламента на бяла кобила
la douleur exquise
а партията на светльо витков пък е толкова смешна. Хем няма да влязат в парламента, ем разсейват гласовете от тия, дето наистина имат шанс. 
la douleur exquise
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Мен ме прати при Яне, Кунева и Волен в тоя низходящ ред хаха
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?