Изповедалня
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Изповедалня
Онзи ден преписвах на един изпит. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- Libra
- Гутенберг
Лексикология, при Михайлова 
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Още една ли, Цветина, засрами се! Иди утре да се покаеш 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Искрено пожелах счупен крак на някого
The more you want, the easier you are to exploit
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
И аз,и аз! Имам подозрения,че и двете пожелания ги е поел един човек. Стиг,Марио? 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Все се опитвам да не казвам на хората,че се занимават с глупости,а все се изпускам и после ми се сърдят. Вероятно с основание.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
едва не запалих апартамента

пламъкът стигаше тавана. оо, колко съм зле
la douleur exquise
Надежден Случай написа:И аз,и аз! Имам подозрения,че и двете пожелания ги е поел един човек. Стиг,Марио?
Кой друг?
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Ти па... като дете съм правил и по-луди неща... огън е нищо.fak написа:едва не запалих апартамента
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Libra
- Гутенберг
Разкъсвам се от една морална дилема. Ако някой се заинтересува от прозаичните ми терзания, моля да ми каже според него кой прав, кой крив.
So here's the deal:
Наближава сесия. Има много колеги от целия курс, които невинаги са били редовни на лекции. Аз не съм от тях.
Имам всички лекции, подробно написани ии тъй, всичко е ток и жица и винаги, когато някой ме помоли за лекции, давам.
Обаче имаме една дисциплина, по която за изпита трябва да знаем 45 теми, около 1/3, от които са предадени, друга част трябва да прочетем от книга, а останалата част - всеки да се спасява както намери за добре - професорът няма да успее да ни я преподаде, няма и откъде да четем. Иии една колежка е успяла да се добере до някакви разработки по всички теми и ги разпространява из нашата група. Хубаво, но от другите групи надушват, че нещо се случва и една мацка ме попита какво си размножаваме - на момента прецених, че е по-добре да си трая за разработките и ѝ казах нещо друго. Но в следващия момент ми стана криво, че не ѝ казах. Още по-криво ми стана, когато същата тази мацка ни предложи флашка с други лекции ей така, просто от добра воля.
И сега се чудя - от една страна, всички сме равни, всички искаме да имаме добри оценки и да дадем най-доброто от себе си. Малшанс е, че някои нямат възможност да се сдобиват с допълнително материали по различните дисциплини и може би трябваше да дам на момичето разработките... Но от друга страна, всяка група е за себе си - ние сме повече от 100 души, не може всеки да се грижи за всеки, в крайна сметка има известна конкуренция. Но пък по тази логика, ако моята колежка, която е открила разработките, също мислеше така и си ги беше задържала само за себе си... оф...
Наближава сесия. Има много колеги от целия курс, които невинаги са били редовни на лекции. Аз не съм от тях.
Обаче имаме една дисциплина, по която за изпита трябва да знаем 45 теми, около 1/3, от които са предадени, друга част трябва да прочетем от книга, а останалата част - всеки да се спасява както намери за добре - професорът няма да успее да ни я преподаде, няма и откъде да четем. Иии една колежка е успяла да се добере до някакви разработки по всички теми и ги разпространява из нашата група. Хубаво, но от другите групи надушват, че нещо се случва и една мацка ме попита какво си размножаваме - на момента прецених, че е по-добре да си трая за разработките и ѝ казах нещо друго. Но в следващия момент ми стана криво, че не ѝ казах. Още по-криво ми стана, когато същата тази мацка ни предложи флашка с други лекции ей така, просто от добра воля.
И сега се чудя - от една страна, всички сме равни, всички искаме да имаме добри оценки и да дадем най-доброто от себе си. Малшанс е, че някои нямат възможност да се сдобиват с допълнително материали по различните дисциплини и може би трябваше да дам на момичето разработките... Но от друга страна, всяка група е за себе си - ние сме повече от 100 души, не може всеки да се грижи за всеки, в крайна сметка има известна конкуренция. Но пък по тази логика, ако моята колежка, която е открила разработките, също мислеше така и си ги беше задържала само за себе си... оф...
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Услужи им и да се спасяват. Тяхното представяне така или иначе не те засяга пряко.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.