Не искам да те обезсърчавам, но така както го описваш е наистина доста сериозна грешка. Надявам се все пак да видят, че си я развила перфектно до този момент и да разберат, че просто не ти е стигнало времето. Последното обаче също е част от изпита и много хора имат проблем като твоя. Успех.maturabel написа:Не. Канеха се да ми анулират работата, ако не я предавам вече
Теми История 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Mondscreen
- Паисий
Re: Теми История 1990-2012
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
maturabel, така като чета какво си написала, ако приемем, че нагоре нямаш пропуски и грешки или ако имаш те са малки, то преспокойно можеш да получиш оценка над 5. Все пак темата е доста обширна, а четири часа не са малко, но не са и много. Ако примем, че знаеш темата перфектно, могат и да ти стигнат, но ако имаш някакви колебания или пък спираш, защото примерно забиваш и не знаеш -какво следваше...ъъ и така става. Не мислете, че проверяващите са някакви зверове, които ще се чудят как да ви смъкнат от оценката.
На всички доволни от темата-честито. На недоволните- успех на редовната сесия
На всички доволни от темата-честито. На недоволните- успех на редовната сесия
- GReeN_HuM@N
- В началото бе словото
- Специалност: УНСС Икономика и бизнес
- Курс: първи
Сигурно ми е тъп въпроса, но за колко време излизат резултатите?
- Hristiyan_ivanoff
- В началото бе словото
Максимум до 2 седмици. Днес явилите се бяхме 1317 и с оглед на сходната бройка като по литература (1345 мисля, че беше), то се очаква резултатите да бъдат качени на сайта по същото време. По литература излязоха на 17-ти , т.е. 10 дни след датата на самия изпит. Според мен и сега трябва да е нещо от сорта, т.е. първите дни на месец май би трябвало да се запознаем с плодовете на труда сиGReeN_HuM@N написа:Сигурно ми е тъп въпроса, но за колко време излизат резултатите?
- Mimka_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: mimka_
По телевизия Европа с казали, че ще излязат на 10 май.
- Mondscreen
- Паисий
Не вярвам да се забавят толкова много.
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Всъщност е възможно, защото тогава се пада ваканцията : ) !
- Mimka_
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: mimka_
Не знам дали и вие сте попаднали на новините на въпросната телевизия, но мои роднини са гледали. Говорил е председателят на комисията. Казал е, че и в двете теми е имало ключови моменти, на които е трябвало да се наблегне и всъщност точно за тях ще гледат при проверяването. Като на първата тема са два - въстанието на Петър и Асен и управлението на Калоян. А за втората тема не мога да кажа какво са казали.
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
Аз пък, всичко си развих като хората, нищо не пропуснах освен една огромна простотия...обърках името на Исак Ангел, в цялата тема съм писала Алексий Комнин и нямам идея откъде ми е дошло това име.. И другото което е писах доста сбито и имам драскано.. в тоя смисъл, ако не ми анулират работата очаквам 4, щото грешката с името е фрапантна.. явно ще се ходи и Юни, ама дали пак ще имам късмет с толкова лесна тема...
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
Между другото 1300 явили се, но след първия час я имаше 500 човека останали, я не..
-
RSimeonovVn
- В началото бе словото
Ти пък във всички зали едновременноли беше,че разбра колко са останали
Иначе лично на мен ми се падна темата,която най-много знаех и общо взето дадох максимума,с изключение,че обърках 1206 с 1207 година.
Mimka_ написа:Не знам дали и вие сте попаднали на новините на въпросната телевизия, но мои роднини са гледали. Говорил е председателят на комисията. Казал е, че и в двете теми е имало ключови моменти, на които е трябвало да се наблегне и всъщност точно за тях ще гледат при проверяването. Като на първата тема са два - въстанието на Петър и Асен и управлението на Калоян. А за втората тема не мога да кажа какво са казали.
Нормално е това да кажат
Имайте предвид, че обикновено темите по история се проверяват по-дълго от БЕЛ. Поне 2 седмици ще трябва да почакате в най-добрия случай, според мен.
А колкото до сгрешеното име-да, грешка е, може би не малка, но пък заради това да ти свалят повече от 50стотни от оценката... не ми се вярва. Пак ви казвам изчакайте си оценките, а после си правете сметки за юни
- Mondscreen
- Паисий
Ами точно това е гадното, ако излязат толкова късно резултатите. От 10-ти май до 1-ви юни са 20 дена, в които трябва да преговориш всичко, което си учил и да учиш още. И ок, аз не завършвам тази година, но зрелостниците в тези 20 дена имат балове и матури. В това отношение са доста по-прецакани от минали години, защото имаше месец в повече за учене. Сега, след като не знаем какво сме направили, пак трябва да започваме да учим по история, просто за да ни стигне времето при евентуален фаул...
-
Finnish girl
- В началото бе словото
Mondscreen написа:Ами точно това е гадното, ако излязат толкова късно резултатите. От 10-ти май до 1-ви юни са 20 дена, в които трябва да преговориш всичко, което си учил и да учиш още. И ок, аз не завършвам тази година, но зрелостниците в тези 20 дена имат балове и матури. В това отношение са доста по-прецакани от минали години, защото имаше месец в повече за учене. Сега, след като не знаем какво сме направили, пак трябва да започваме да учим по история, просто за да ни стигне времето при евентуален фаул...
Именно! Аз за матури ли да уча, за изпит по история ли...още повече, че бала ми е на 25.. Имам 4 дни после, в които да уча като луда. Кофти е...Иначе лично аз преди да излязат резултатите нищо няма да уча по история..почвам преговор за матура по бел и ае...
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Аз съм доволна от темата - Асеневци, и че ми стигна времето да си я завърша, като огледах мисля че всичко съм си написала, открих си 1 грешка и 2 пропуска, но мисля и се надявам, че са минимални. А колко страници ви излезе? Иначе за юни не знам защо така ни прецакаха, много кофти измислено, познавам и хора, които няма да ходят на море на бала, защото им съвпада.. Аз пък ще се върна на 28ми ии ако трябва да преговарям екстра ще е.. Моля се да не ми се налага да ходя на редовна сесия (както всички де) : )