Размисли за полигамията
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Размисли за полигамията
I dare question that statement 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пък искам да възроптая срещу това, че никой мъж не би бил съгласен да му се доведе още един 
she'd started smoking poetry
- Персей
- Пишете, о, братя
- Специалност: Магьосничество с елфически езици
- Курс: трети
Ако е преминал на другия бряг, даже сигурно ще се зарадва.jenesais написа:Аз пък искам да възроптая срещу това, че никой мъж не би бил съгласен да му се доведе още един
Не притежаваме ний щит за пред смъртта:
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
към беден и богат е безразлична тя.
За да живееш с радост, живей за радостта,
останалото тук е просто суета.
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Или има мостче - докато реши къде му допада повече...Персей написа:Ако е преминал на другия бряг, даже сигурно ще се зарадва.jenesais написа:Аз пък искам да възроптая срещу това, че никой мъж не би бил съгласен да му се доведе още един
От друга страна - ако не може да се измъкне от страхотната си благоверна, възможността ангажиментите му да бъдат намалени започва да изглежда доста привлекателно... тогава, предполагам, ще бъде предпочетен даже вариант да бъдат привлечени още двама-трима и повече мъже, с цел - докато един или няколко работят, останалите да могат да почиват в компания...
( :......Blog...... : )
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
То това е ясно.fak написа:никой мъж няма да е против тя да си вземе приятелка
Ама да няма против друг приятел е въпросът

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аз с една жена не мога да се оправя, та с две ли, душата с памук ще ми извадят, особено пък като делим домакинство. Хайде по-реалистично моля
))
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Е не е вярно товаfak написа:никой мъж няма да е против тя да си вземе приятелка
он: ще се въздържа от коментар засега, така че няма нищо он :Д
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Аз полигамията не я разбирам толкова за връзка с двама, трима и т.н. А по-скоро отворена връзка
Но може би бъркам, а може и да е и двете.
За връзка между трима..приемам го ако е 1 жена с двама мъже.Не мисля, че връзка с две жени на едно място би била успешна
Ако имат две отделни къщи и мъжът им отделя еднакво внимание, но на всяка показва, че и отделя ПОВЕЧЕ внимание, от на другата...да вероятно ще стане. Но иначе ми се струва по-възможно жена да си живее с двама мъже и всички да се грижат един за друг.Може би ако мъжете са би, ще е още по-добре
Но не мисля, че е задължително.
Аз не бих могла да участвам в такава връзка. Първо и един мъж ми е в повече, нямам нерви за втори.А пък друга жена не ща.Не харесвам жените
Поне да общувам често с тях.
отворена връзка..бих могла, ако нямам кой знае какви чувства към другия, но тогава смисъла на връзката се губи.
За връзка между трима..приемам го ако е 1 жена с двама мъже.Не мисля, че връзка с две жени на едно място би била успешна
Ако имат две отделни къщи и мъжът им отделя еднакво внимание, но на всяка показва, че и отделя ПОВЕЧЕ внимание, от на другата...да вероятно ще стане. Но иначе ми се струва по-възможно жена да си живее с двама мъже и всички да се грижат един за друг.Може би ако мъжете са би, ще е още по-добре
Аз не бих могла да участвам в такава връзка. Първо и един мъж ми е в повече, нямам нерви за втори.А пък друга жена не ща.Не харесвам жените
отворена връзка..бих могла, ако нямам кой знае какви чувства към другия, но тогава смисъла на връзката се губи.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, полигамия... А шамари не щете ли? 
Иначе като става дума за връзка между трима, има един прекрасен филм, който разказва такава история - горещо го препоръчвам, страхотен е: Les chansons d'amour ("Любовни песни"), има го в Замунда (със сигурност имаше английски субтитри, но мисля, че после го преведоха и на български) - http://www.youtube.com/watch?v=NmDniwuKT5U. Много, ама много е хубав. Обаче не е за мене тая работа. Нямам енергията да се справя с такава връзка.
Иначе като става дума за връзка между трима, има един прекрасен филм, който разказва такава история - горещо го препоръчвам, страхотен е: Les chansons d'amour ("Любовни песни"), има го в Замунда (със сигурност имаше английски субтитри, но мисля, че после го преведоха и на български) - http://www.youtube.com/watch?v=NmDniwuKT5U. Много, ама много е хубав. Обаче не е за мене тая работа. Нямам енергията да се справя с такава връзка.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ели, не това е правилният филм. Като цяло основата му не е (само) тройката..
Филмът в случая е този:

Като цяло след като прочетох първото мнение, идеята ми беше да пиша за този филм. В него им се получава, а, ..... му, странно ми беше да ги гледам, нетипично, но пък разбираемо.
Филмът в случая е този:

Като цяло след като прочетох първото мнение, идеята ми беше да пиша за този филм. В него им се получава, а, ..... му, странно ми беше да ги гледам, нетипично, но пък разбираемо.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, не е САМО тройката, ама оттам тръгва всичко. Пък и е достатъчно пълен и иначе, за да държи вниманието и извън историята за самата тройка. Аз лично Средиземноморската диета не можах да го изтрая докрай. Но да де, разбирам накъде биеш.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Според мен това е един въпрос, за който трябва да се разсъждава като за хомосексуалността или легализацията на канабис.
За някои хора, да кажем мормоните, полигамията е нещо напълно в реда на нещата. Слушах едно радио предаване преди време - за един мъж мормон, който си има седем жени. Ставаше дума за гледната точка на съпругите - всички му бяха родили поне по едно дете, но се грижиха за домакинството заедно. Той пък отделяше на всяка от тях по една вечер от заедно. Жените били приятелки, а мъжът трябвало да се съобразява с мнението им, ако искал да си вземе нова жена, т.е. трябвало първо да се харесва на тях.
Описаното по-горе ми звучи странно и честно казано не го разбирам, но и не се опитвам да го съдя. Щом има хора, които го правят, без да води това до лоши последици за тях и околните, не ми пречи. Аз не мога да живея в някаква подобна ситуация и това го приемам просто като едно от странните за мен неща, които се случват в тоя огромен неразбираем свят
За някои хора, да кажем мормоните, полигамията е нещо напълно в реда на нещата. Слушах едно радио предаване преди време - за един мъж мормон, който си има седем жени. Ставаше дума за гледната точка на съпругите - всички му бяха родили поне по едно дете, но се грижиха за домакинството заедно. Той пък отделяше на всяка от тях по една вечер от заедно. Жените били приятелки, а мъжът трябвало да се съобразява с мнението им, ако искал да си вземе нова жена, т.е. трябвало първо да се харесва на тях.
Описаното по-горе ми звучи странно и честно казано не го разбирам, но и не се опитвам да го съдя. Щом има хора, които го правят, без да води това до лоши последици за тях и околните, не ми пречи. Аз не мога да живея в някаква подобна ситуация и това го приемам просто като едно от странните за мен неща, които се случват в тоя огромен неразбираем свят
medicate, medicate