Право и МО паралелно

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Re: Право и МО паралелно

Мнение от La_Contessa »

За мен най-добрата комбинация за МО е филология във ФКНФ.
Както и аз самата съм направила :)
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
SAB-f
В началото бе словото

Мнение от SAB-f »

Ааа... направо ме шокира... трябва да държа същите изпити, само защото вече ми е завършено образованието и няма никакво значение, че вече съм ги държала ... . Тоест ти знаеш такъв случай, при който изпитите не са признати ?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Поначало изпити се признават за взети, когато се прехвърляш - от една специалност в друга, от една форма на обучение в друга, от един университет в друг и прочее. И то само ако хорариумът съвпада на поне 80%.
Ето, прочети: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... _na_izpiti

Щом това не е твоят случай и щом твоето висше вече е завършено, не знам да има логика, по която да трябва да ти се признаят изпитите. Ако щеш, гледай на тях като на използваем ресурс - веднъж, след като са ти вписани в дипломата, повече не можеш да ги използваш на други места.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
SAB-f
В началото бе словото

Мнение от SAB-f »

Здравейте, пиша специално да уточня какво се случи при мен. Оказа се, че изпитите ми от предното ми образование по МО (което е вече завършено), макар и в друг университет, не са използваем ресурс, който не може да се използва отново. Напротив - признаха ми някои изпити и съм много доволна. Така че моят съвет към хората, които се чудят какво да правят по същия въпрос и са в подобна ситуация на моята - да не четат по форумите, а да ходят лично при преподавателите за тяхната резолюция.
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Информация извлечена от практика е винаги добре дошла!
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”