ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването

Мнение от driplio »

Би трябвало да може, но ако не ти е проблем - дай му я; Там най-вероятно ще искат само егн-то ти и адреса по ЛК :roll: .
ДС - :pukeright:
cruelbabyyyp
В началото бе словото

Мнение от cruelbabyyyp »

Здравейте,
искам да попитам, за да се запиша за участие в изпитите,необходима ли е дипломата за средно образование,понеже прочетох,че само с лична карта и платена такса?И срока мисля,че беше до 23 май?Питам ви понеже уча в друга държава и дипломата ми с оценки ще е готова не по-рано от края на юни.Благодаря предварително :)
Mimiito.O
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от Mimiito.O »

Здравейте. Много се извинявам ако е отговорено преди мен! Искам да попитам като отида да се запиша в университета освен 60те лв за 2та изпита друга такса заплащам ли :? прочетох, че си купувям някакво заявление. То на каква цена е и това ли са всимки странични разходи? Благодаря :)
Anci
В началото бе словото

Мнение от Anci »

Здравейте.Решила съм да кандидатствам тази година "Социални дейности" и искам да знам малко повече за специалността.Надявам се,че някой ще ми разясни това,което ме интересува.
mkaDGr
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mkaDGr »

Mimiito.O написа:Здравейте. Много се извинявам ако е отговорено преди мен! Искам да попитам като отида да се запиша в университета освен 60те лв за 2та изпита друга такса заплащам ли :? прочетох, че си купувям някакво заявление. То на каква цена е и това ли са всимки странични разходи? Благодаря :)
Преди седмица ходих да си платя моя изпит. Освен таксата за самия изпит други разходи нямах. Даже и никакви заявления не съм попълвал. Но все пак ако нещо изпускам, относно тези заявления, моля някой да ме поправи :)
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Ако не си от София центъра за записване в града ти ще ти искат 32 лева за превод на документите (поне в Бургас ми искат толкова). Аз пратих документите (квитанция за платена такса и копие на личната карта) на познати в София да ме запишат, че не ми се дават 32 лева :D.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Spokesman Of Madness
В началото бе словото

Мнение от Spokesman Of Madness »

Здрасти, имам едно въпросче и понеже знам, че ако отида до ректората, аджеба да им загубя 1 минута от живота, "любезните лелки" жив ще ме смачкат. Та това което искам да попитам е, каква е процедурата когато се кандидатства с матура, кога и колко се плаща, какви документи ми трябват и за кога, трябва ли сега да ходя до ректората докато е времето за таксите за изпитите и т.н. Не можах да намеря кой знае каква информация из сайта.(Е може и да съм леко "недоскив" :D ) Мерси предварително.
Тук би трябвало да пише нещо умно на екзотичен език...
Аватар
IzkKka
В началото бе словото

Мнение от IzkKka »

Щом ще кандидатстваш само с матура документите за нея се подават когато започват записванията за класиранията от 24 юни до 06 юли 2013 г. (без неделните дни) в Информационния център на Ректората. Документите, които ти трябват са:

1. Документ за самоличност;

2. Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Оригиналната диплома се връща на кандидата веднага след сверяване с копието. Приложеното към документите копие на дипломата не се връща;

3. Квитанция за платена такса за участие в класирането.

P.S. горе-долу около 50-тина лева. 30 лева е таксата за участване в класиране и около 20-тина лева мисля беше за обработката на документие.
ddddddddd
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от ddddddddd »

Какви са тия 20 лв. за обработка на документите?!
Vencislava
В началото бе словото
Специалност: не знам

Мнение от Vencislava »

Добър вечер. Искам да попитам, не мога да се ориентирам за изпитите. Има ли втора сесия предварителни от кога са и кога започват редовните. Благодаря предварително ! :)
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Няма "втора сесия предварителни". Първата сесия (така наречената предварителна) приключва тази неделя с изпитите по история,изобразително изкуство и музика. Втората (редовната) стартира на 1 юни с изпит по история,италиански език и физика и финишира с изпити по френски език и география на 30 юни. Предварително - моля,за нищо!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Vencislava
В началото бе словото
Специалност: не знам

Мнение от Vencislava »

Благодаря. А някой може ли да помогне да избера между Стопанско управление и РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И ПОЛИТИКА. Кое е по добре ? Как мога да си използва знанията след това какво ще и е развитието за напред . малко повече инфо... :)
neverstopdreaming
В началото бе словото

Мнение от neverstopdreaming »

ddddddddd написа:Какви са тия 20 лв. за обработка на документите?!
И аз това се питам ?! Знаех, че документите за класиранията са 30лв, а излиза, че са 50 :lol:
Аватар
nominasuntodiosa.
В началото бе словото

Мнение от nominasuntodiosa. »

Тъй като се записах само за първата КСК, сега ще се наложи допълнително да ходя да се записвам за втората. Въпроса ми е дали ще мога да го направя в дните от 1ви до 6ти май? (говоря конкретно за информационния център в Ректората)
"Сърцата са едни и същи." - Виктор Юго
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

4, 5 и 6 са неработни дни, може и сама да си отговориш :)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”