ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Би трябвало да може, но ако не ти е проблем - дай му я; Там най-вероятно ще искат само егн-то ти и адреса по ЛК
.
ДС - 
-
cruelbabyyyp
- В началото бе словото
Здравейте,
искам да попитам, за да се запиша за участие в изпитите,необходима ли е дипломата за средно образование,понеже прочетох,че само с лична карта и платена такса?И срока мисля,че беше до 23 май?Питам ви понеже уча в друга държава и дипломата ми с оценки ще е готова не по-рано от края на юни.Благодаря предварително
искам да попитам, за да се запиша за участие в изпитите,необходима ли е дипломата за средно образование,понеже прочетох,че само с лична карта и платена такса?И срока мисля,че беше до 23 май?Питам ви понеже уча в друга държава и дипломата ми с оценки ще е готова не по-рано от края на юни.Благодаря предварително
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Здравейте. Много се извинявам ако е отговорено преди мен! Искам да попитам като отида да се запиша в университета освен 60те лв за 2та изпита друга такса заплащам ли
прочетох, че си купувям някакво заявление. То на каква цена е и това ли са всимки странични разходи? Благодаря 
Здравейте.Решила съм да кандидатствам тази година "Социални дейности" и искам да знам малко повече за специалността.Надявам се,че някой ще ми разясни това,което ме интересува.
-
mkaDGr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Преди седмица ходих да си платя моя изпит. Освен таксата за самия изпит други разходи нямах. Даже и никакви заявления не съм попълвал. Но все пак ако нещо изпускам, относно тези заявления, моля някой да ме поправиMimiito.O написа:Здравейте. Много се извинявам ако е отговорено преди мен! Искам да попитам като отида да се запиша в университета освен 60те лв за 2та изпита друга такса заплащам липрочетох, че си купувям някакво заявление. То на каква цена е и това ли са всимки странични разходи? Благодаря
-
impossible
- В началото бе словото
Ако не си от София центъра за записване в града ти ще ти искат 32 лева за превод на документите (поне в Бургас ми искат толкова). Аз пратих документите (квитанция за платена такса и копие на личната карта) на познати в София да ме запишат, че не ми се дават 32 лева
.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
- Spokesman Of Madness
- В началото бе словото
Здрасти, имам едно въпросче и понеже знам, че ако отида до ректората, аджеба да им загубя 1 минута от живота, "любезните лелки" жив ще ме смачкат. Та това което искам да попитам е, каква е процедурата когато се кандидатства с матура, кога и колко се плаща, какви документи ми трябват и за кога, трябва ли сега да ходя до ректората докато е времето за таксите за изпитите и т.н. Не можах да намеря кой знае каква информация из сайта.(Е може и да съм леко "недоскив"
) Мерси предварително.
Тук би трябвало да пише нещо умно на екзотичен език...
- IzkKka
- В началото бе словото
Щом ще кандидатстваш само с матура документите за нея се подават когато започват записванията за класиранията от 24 юни до 06 юли 2013 г. (без неделните дни) в Информационния център на Ректората. Документите, които ти трябват са:
1. Документ за самоличност;
2. Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Оригиналната диплома се връща на кандидата веднага след сверяване с копието. Приложеното към документите копие на дипломата не се връща;
3. Квитанция за платена такса за участие в класирането.
P.S. горе-долу около 50-тина лева. 30 лева е таксата за участване в класиране и около 20-тина лева мисля беше за обработката на документие.
1. Документ за самоличност;
2. Оригинал и копие на дипломата за завършено средно образование. Оригиналната диплома се връща на кандидата веднага след сверяване с копието. Приложеното към документите копие на дипломата не се връща;
3. Квитанция за платена такса за участие в класирането.
P.S. горе-долу около 50-тина лева. 30 лева е таксата за участване в класиране и около 20-тина лева мисля беше за обработката на документие.
Какви са тия 20 лв. за обработка на документите?!
-
Vencislava
- В началото бе словото
- Специалност: не знам
- Адрес в галерията на СУ: a
Добър вечер. Искам да попитам, не мога да се ориентирам за изпитите. Има ли втора сесия предварителни от кога са и кога започват редовните. Благодаря предварително ! 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Няма "втора сесия предварителни". Първата сесия (така наречената предварителна) приключва тази неделя с изпитите по история,изобразително изкуство и музика. Втората (редовната) стартира на 1 юни с изпит по история,италиански език и физика и финишира с изпити по френски език и география на 30 юни. Предварително - моля,за нищо!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
-
Vencislava
- В началото бе словото
- Специалност: не знам
- Адрес в галерията на СУ: a
Благодаря. А някой може ли да помогне да избера между Стопанско управление и РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ И ПОЛИТИКА. Кое е по добре ? Как мога да си използва знанията след това какво ще и е развитието за напред . малко повече инфо... 
-
neverstopdreaming
- В началото бе словото
И аз това се питам ?! Знаех, че документите за класиранията са 30лв, а излиза, че са 50ddddddddd написа:Какви са тия 20 лв. за обработка на документите?!
- nominasuntodiosa.
- В началото бе словото
Тъй като се записах само за първата КСК, сега ще се наложи допълнително да ходя да се записвам за втората. Въпроса ми е дали ще мога да го направя в дните от 1ви до 6ти май? (говоря конкретно за информационния център в Ректората)
"Сърцата са едни и същи." - Виктор Юго
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
4, 5 и 6 са неработни дни, може и сама да си отговориш 
Бъди себе си, има достатъчно други хора.