Златната ябълка - Дни на кариерното развитие в СУ
Модератор: fluffy cloud
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Златната ябълка - Дни на кариерното развитие в СУ
Заповядайте на 11-13.04. в Ректората - форум Дни на кариерното развитие.
Това е събитието във фейсбук http://www.facebook.com/events/560698230616258/?ref=3
Ето и информация в сайта на кариерния център - http://career.uni-sofia.bg/bg/content/e ... 1%81%D1%83
Накратко: това са 3 дни, в които ще има практически обучения как да пишем добро CV и мотивационно писмо, как да се държим на интервю; ще има и представители на близо 50 фирми (Vivacom, БНБ, ОББ, Нестле, GFK, IBM...) в които можем да намерим работа/стаж.
Ако ви интересува нещо конкретно, знаете какво да правите : )
Това е събитието във фейсбук http://www.facebook.com/events/560698230616258/?ref=3
Ето и информация в сайта на кариерния център - http://career.uni-sofia.bg/bg/content/e ... 1%81%D1%83
Накратко: това са 3 дни, в които ще има практически обучения как да пишем добро CV и мотивационно писмо, как да се държим на интервю; ще има и представители на близо 50 фирми (Vivacom, БНБ, ОББ, Нестле, GFK, IBM...) в които можем да намерим работа/стаж.
Ако ви интересува нещо конкретно, знаете какво да правите : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Re: Златната ябълка - Дни на кариерното развитие в СУ
Напомням : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
И по тази причина просто си едитвай постовете, защото последователните такива, особено три, не са желателни
Он: Една приятелка ми предлагаше да отидем, но нещо не намерих ентусиазъм в себе си.
Он: Една приятелка ми предлагаше да отидем, но нещо не намерих ентусиазъм в себе си.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Ако ги едитвам, ще излизат ли пак като активни теми?
Щом не си намерила, твой избор. Аз бях днес, ще бъда и утре и вдругиден. Най-ценна според мен е възможността за среща с представителите на фирмите, а иначе има и интересни уъркшопи : )
Щом не си намерила, твой избор. Аз бях днес, ще бъда и утре и вдругиден. Най-ценна според мен е възможността за среща с представителите на фирмите, а иначе има и интересни уъркшопи : )
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
някои четем и се колебаем дали да се замъкнем : )
( :......Blog...... : )
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Заради уъркшопите принципно би си струвало, но не съм от активно търсещите работа в момента, които вероятно са основната таргет група, та затова се въздържах. Иначе със сигурност има какво да се научи. Както каза приятелката, която ми предложи да отидем "Винаги е полезно да знаеш как да общуваш със злобни колеги"
.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Geri.A написа:Ако ги едитвам, ще излизат ли пак като активни теми?
Не, няма да излиза като активна тема.
Няма проблем за последователните мнения в точно този конкретен случай. Иначе, по принцип, не е желателно
-------------
На мен събитието ми се струва доста интересно и полезно. Ако имах възможност може би щях да отида.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Точно заради това пиша нови съобщения.
И да, събитието е доста интересно и полезно. Трябва да се отбележи и фактът, че такова се организира за първи път и идеята е страхотна.
fluffy cloud, помага на студенти, които си търсят не само работа, но и стаж. А и да не си сред активно търсещите, сама каза, че никога няма да е излишно да научиш 1-2 неща : )
И да, събитието е доста интересно и полезно. Трябва да се отбележи и фактът, че такова се организира за първи път и идеята е страхотна.
fluffy cloud, помага на студенти, които си търсят не само работа, но и стаж. А и да не си сред активно търсещите, сама каза, че никога няма да е излишно да научиш 1-2 неща : )
- zritel
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
мисля утре да мина да видя за какво иде реч. дано успея да стана навреме... днес? да- днес мисля да мина... не на главните букви! човек не трябва да трябва да си разчеква пръстите, само и само да стане някаква си буква главна, пък и това не е ли дискриминация на буквено ниво?
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Не, не е дискриминация, а спазване на книжовните норми
.
Който е бил на събитието, споделете какво сте научили, за да бъде темата още по-полезна
.
Който е бил на събитието, споделете какво сте научили, за да бъде темата още по-полезна
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Аз специално бях там и трите дни, така че ако тръгна да пиша, ще стане мнооого дълго. С 2 думи: беше интересно, полезно и забавно. Ок, с 3. ;р
Зрител да сподели, ако иска, той посети третия ден : )
Зрител да сподели, ако иска, той посети третия ден : )
- zritel
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Научих колко много знам! Поне на модула относно писането на CV и мотивационно писмо...
Меките умения бяха яки! Симпатични хора, интересни задачки
И, да - беше и много забавно 
Меките умения бяха яки! Симпатични хора, интересни задачки