Здравословно хранене
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Здравословно хранене
Точно тахан с мед закусвам всяка сутрин!
Много е вкусно.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аз ям по 1/2 кило сланина на ден - напълно естествен продукт (от домашно прасе...много по-естествен от тия сусамови боклуци). Калоричността не е проблем нали? Камани също ям - и те са естествени (някой са доста по-лесно усвоими и полезни от фуражните продукти, които ядете)...не им знам калоричността обачеBagatur написа:Калоричността не е проблем, защото е напълно естествен продукт и тялото го усвоява максимално ефективно заедно с меда.
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
Медът и таханът са изключително полезни природни продукти, балсам са за храносмилателния тракт.
НВД и ВВД режимите никога няма да стигнат до консенсус, затова е безсмислено да се спори.
НВД и ВВД режимите никога няма да стигнат до консенсус, затова е безсмислено да се спори.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Както виждаш оспорвам само 1 част от мнението, а именно "калоричността не е проблем, защото е естествен продукт". Това в кавичките е пълна глупост...калоричността е проблем - мазнините на дупето са от прием на повече калории отколкото тялото може да изразходва. Ако ядем повече отколкото изразходваме, шкембето няма да изчезне никога...ако ще и да ядем само най-полезните естествени балсами за духа и тялото
. Та калоричността е проблем...
Не искам да намесвам въпроса за полезността на фуража и да проповядвам сектантските си идеи базирани върху НВХ. Да буквата е "Х" от хранене и това не е диета, нито е режим. Диетата и режима са неща, които лишават организма от нещо важно за неговото развитие/живот...аз не го лишавам от нищо - затова ВМ-НВХ
Не искам да намесвам въпроса за полезността на фуража и да проповядвам сектантските си идеи базирани върху НВХ. Да буквата е "Х" от хранене и това не е диета, нито е режим. Диетата и режима са неща, които лишават организма от нещо важно за неговото развитие/живот...аз не го лишавам от нищо - затова ВМ-НВХ
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Я па си пуцам сичко шо ми душа сака,па я ме,оче съм жиф и здраф! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
То тук идва въпросът - защо калоричната храна да е вредна? Къде сте виждали храна без калории?
Номерът е да не вечеряш пица с пържени картофи и спагети (и шише кола) и да десертираш 1 торта с шоколад, сметана, карамел и залята с конфитюр... и да броиш 20-30 хил калории на ядене...
Номерът е да не вечеряш пица с пържени картофи и спагети (и шише кола) и да десертираш 1 торта с шоколад, сметана, карамел и залята с конфитюр... и да броиш 20-30 хил калории на ядене...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
НВД е новата "мода", защото в момента голяма част от Health&Fitness обществото по света се тресе от антивъглехидратна паника. По същество се повтаря антимазнинната психоза отпреди години, в резултат на която на пазара са излезли всякакви low fat измислици, за да лъжат хората. Естествено и това ще отмине, а и то почти не останаха макронутриенти, които да се демонизират. Все пак не се и съмнявам, че след време ще натъкмят и някоя нискобелтъчна дивотия и най-вероятно хората пак ще луднат.
Strength and honor.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Що рече?amd написа:Камани също ям
I wanna fall from the stars straight into your arms
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Каймани, предполагам. Казват, че филето на жар било много вкусно. Иначе, те те хапват пресен. 
Into the endless we ride... 
-
Agro
- В началото бе словото
- Специалност: Геодезия
- Курс: завършил
Бадеми, ама обезателно български 
- Snow-White
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и биология
- Курс: втори
Години наред бях на такъв режим - в моя случай явно не е бил подходящ, защото вече пета-шеста година съм с хипогликемия.amd написа: Не искам да намесвам въпроса за полезността на фуража и да проповядвам сектантските си идеи базирани върху НВХ. Да буквата е "Х" от хранене и това не е диета, нито е режим. Диетата и режима са неща, които лишават организма от нещо важно за неговото развитие/живот...аз не го лишавам от нищо - затова ВМ-НВХ