[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Математика
местата държавна поръчка се обявяват през май, когато ги приеме Министерския съвет
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: кандидат-студент
4.90, Математика II.
Най-вероятно няма да ме приемат @ КН.
Честито на успелите!
Честито на успелите!
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Не губи надежда,според мен имаш немалък шанс.jr- написа:4.90, Математика II.
Честито на успелите!
-
Vladdimiroff
- В началото бе словото
Тъй като и аз се изложих от изпита и изкарах 4,70. Искам да Ви попитам поне имам ли шанс за специалността "Математика и информатика" ? Благодаря Ви предварително, за отговорите !
П.С. Балът ми е 19.85.
П.С. Балът ми е 19.85.
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Може ли да кажеш колко са с равна оценка, и колко имат повече от теб ?jr- написа:4.90, Математика II.
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
Да, разбира се. Ето:mkaDGr написа:Може ли да кажеш колко са с равна оценка, и колко имат повече от теб ?jr- написа:4.90, Математика II.
По-висока оценка: 141 (21.1%);
Равна оценка: 17 (2.5%).
Поздрави!
-
Tano
- В началото бе словото
Някой знае ли колко слаби оценки има ? Питам от любопитство. 
с бал 18,9 дали стига зааа Информационни системи,за момиче става въпрос
въпреки че това е от тази предварителната сесия,но все пак..
-
mkaDGr
- В началото бе словото
@mariqqq Виж на предната страница баловете, които постнах от миналата година. Ако пък те мързи, направо ти го казвам-да.
-
mora
- В началото бе словото
- Специалност: компютърни науки
- Курс: трети
С малко думи казано: в КН има повече теория, в СИ нещата отиват към мениджмънт. КН и Информатика са почти еднакви. ИС е с най-свободна програма.pepo_vn написа:Някой може ли да обясни каква е разликата между СИ и КН ..
Ето, избирайте си
ПП Няма "по-добра" специалност. Една е по-добра за мен, друга за теб - по различни причини, защото сме различни хора и искаме различни неща от това следване. А за бъдещия ти работодател няма никакво значение каква специалност учиш, важното е какво можеш и искаш да се научиш да правиш там, на работното място. Необходимата база от знания също е фактор, но нея я дава всяка специалност в тоя факултет и работодателите го знаят.
-
pepo_vn
- В началото бе словото
Аз искам да се науча да пиша кодове за програми , както и да правя сайтове...mora написа:С малко думи казано: в КН има повече теория, в СИ нещата отиват към мениджмънт. КН и Информатика са почти еднакви. ИС е с най-свободна програма.pepo_vn написа:Някой може ли да обясни каква е разликата между СИ и КН ..
Ето, избирайте си![]()
ПП Няма "по-добра" специалност. Една е по-добра за мен, друга за теб - по различни причини, защото сме различни хора и искаме различни неща от това следване. А за бъдещия ти работодател няма никакво значение каква специалност учиш, важното е какво можеш и искаш да се научиш да правиш там, на работното място. Необходимата база от знания също е фактор, но нея я дава всяка специалност в тоя факултет и работодателите го знаят.
btw.. дали ще ми помогне това , че знам доста добре CSS 1/2/3 , HTML и малко javascript.. или тези неща въобще не се учат в СУ
-
impossible
- В началото бе словото
Аааа седма се е решавала на два реда с вектори, ама кой да се сети...
@pepo_vn: CSS и HTML няма да ти помогнат, а джаваскрипта може би малко откъм логика на действията.
@pepo_vn: CSS и HTML няма да ти помогнат, а джаваскрипта може би малко откъм логика на действията.
Последно промяна от impossible на 10 Апр 2013, 12:07, променено общо 1 път.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
Illuminated
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: illu
ако клониш към правене на сайтове/интернет програмиране, ИС е за теб. Другите специалности има много математика и low level програмиране. Също така има и много избираеми предмети, които биха ти харесали.
По принцип е добре отсега да се ориентираш с какво точно програмиране искаш да се занимаваш, за да ти е по-спокойно после.
По принцип е добре отсега да се ориентираш с какво точно програмиране искаш да се занимаваш, за да ти е по-спокойно после.
-
ivaylo.stoenchev
- В началото бе словото
На тези, които ще се явяват и на двете математики втората сесия не им блазе, както са в един ден... Иначе аз съм с 4,80 на математика 2, ще се явявам и на втората сесия да видим какво ще стане, надявам се за СИ или КН 
-
mkaDGr
- В началото бе словото
@ivaylo тъкмо търсех човек с 4,80 , я моля те кажи колко са хората с равна оценка