Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Re: Шантави сънища

Мнение от The_iMMortal_f »

сънувах концлагери.. :?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Сънувах, че с 50 cent сме най-добри приятели и играхме баскетбол в 31-во (Бастилията). В един момент извади от някъде jetpack - http://www.likecool.com/Gear/Gadget/AA% ... pack_1.jpg
и летяхме. Беше забавен сън :lol:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Уф, тоя сън просто трябва да го запиша, преди да съм го забравила.
Та, сънувам си аз, че участвам в "Шеметна надпревара" (The Amazing Race). Не го сънувам за пръв път това и не за пръв път е толкова реалистичен сънят - такъв мерак ми е.
Както и да е. Не помня кой ми беше партньор в съня, но няма и значение, защото първоначално трябваше да стигнем от някакво място до някакво друго (вътре в сграда бяха), но аз нещо хванах уж шорткът, дето се оказа, че ме е прецакал и нито е шорт, нито е кът. Но последиите не бяха фатални, пристигнах горе-долу с последните от другата група и изоставането не беше проблем.
Обаче стигаме до задачата, известна като Road-Block, която може да бъде изпълнена от само един представител от отбора и това бях аз (затова казвам, че нямаше голямо значение кой ми е съотборник, щото той не участваше). И задачата беше да вземем чук или меч от определено място, да отидем до друго място и там трябваше да изпълняваме някакви неща с тия предмети. И аз много се кефих, че действието се развиваше уж из коридорите на академията тук, та предполагах, че имам предимство, но се оказа из някакви тавани, дето никога не се бях качвала.
Както и да е, успях да се ориентирам много бързо и отивам първа до мястото, от което се получава въпросният чук или меч. В общи линии си беше сергия, даже първоначално я подминах, щото нито имаше някакво обозначение, нито нещата върху нея предполагаха, че е част от състезанието. Обаче се усетих и се върнах, а продавачът нещо се опитва да ме мотае, все едно наистина не знаеше, че е част от състезанието. Накрая ме пита дали искам меч или чук и аз му казах, че искам чук, защото след като ги вземем, трябваше да отидем на различни места и аз знаех, че това, дето е за чуковете, е по-близо и по-удобно. И той ми дава нещо с някаква дърворезба, ама по-плоско, такова. Бе, както и да го гледам, не ми прилича на чук, ама го взех, щото де да ми хрумне, че ще ме излъже.
И отивам там, дето уж трябва да удряме някви работи с въпросните чукове и както водех пред всички, така ги виждам как се появяват и си заемат местата, които бяха ограничени (т.е. ако не се вредиш за място там, трябва да отиваш където са мечовете). И не само това, ами ги виждам, че държат нещо, дето прилича на чук къде-къде повече от мойто нефелното с дърворезбата, Та в тоя момент вдявам, че онзи ме е смотал и ми е дал меч, а вече не мога да стигна до мястото за мечове, защото се минаваше през това за чукове и докато не се ометат онези, беше забранено да се минава. Аз, така и така ще чакам, отидох да се разправям с онзи, дето ми го даде, но беше изчезнал, та тръгнах да обяснявам на 2 пачи там, а те както не разбираха английски, като им изревах насреща, веднага му се обадиха да идва да си оправя бакиите.
Идва онзи, аз вече съм безнадеждно на последно място и са ми избили де що чивии имам, и почва да се прави на интересен и как той не ми го бил дал, всъщност, или аз съм искала меч, или просто неволно се бил объркал. Абе... смени всички версии, междувременно ония тръгнаха да финишират, а аз си дадох сметка, че отпадам. И му крещя насреща, а Джо Манганиело (това сериозно, уви) застанал зад него и се опитва да ме разсмее, правейки някакви безумни физиономии и имитирайки го, докато онзи говори. Обаче мен ме обзе особена безнадеждност (щото хем водех, хем задачата беше някаква лесна и щях да ги бия без проблем) и като ревнах... ама с глас - сълзи, сополи и всичко. Голям рев му оревах и се събудих, хлипайки.
Ама сънищата ми, свързани с "Шеметна надпревара" са все особено драматични - даже мисля, че и предния го бях описвала тук, колкото да не го забравя, че беше много як и бая продължителен и свързан.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Мартин О'Нийл ме срещна в центъра на Бобов дол,установих,че говори перфектен български,заведе ме в клиниката,направи ми някаква лазерна операция на очите,тегли ми една майна и се върна в северна Англия.(за последното само предполагам)
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
mincaa
В началото бе словото
Специалност: Българса фиология

Мнение от mincaa »

Надежден Случай написа:Мартин О'Нийл ме срещна в центъра на Бобов дол,установих,че говори перфектен български,заведе ме в клиниката,направи ми някаква лазерна операция на очите,тегли ми една майна и се върна в северна Англия.(за последното само предполагам)
хахахха забавно!
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Libra »

Преди няколко дена сънувах, че с нашите сме в къщата на баба ми, обаче там няма никой друг освен нас и къщата е почти изоставена все едно. Майка ми мете мазето (което не беше познатото мазе на къщата, а това, което е в нашия блок :lol: ), а ние с баща ми се катерим нагоре-надолу по етажите, бездействайки. Изведнъж баща ми превърта и озверява иии се вбесява страшно много. Мен ме хваща страх и започвам да бягам от него. Общо взето историята от Сиянието :lol: Накрая успявам да сляза долу в мазето при майка ми, която продължава да мете, и се скривам зад вратата на нечие мазе (но не нашето). Обаче вратите на мазето не са до земята, а са като на кабинки на тоалетни и по някакъв начин се опитвам да се скрия така че баща ми да не ми види краката и да разбере къде съм. :lol: Той слиза след мен и е точно от другата страна на вратата, зад която съм се скрила... и се събудих. После ме беше страх от тати :roll:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Явно на г-н О'Нийл не му е донесъл късмет сънят ми. :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Сънувах комунизма. Исках да си купя бял смартфон с марка "Беларус"(!), но трябваше да чакам 2 години. Как да е, записах се. По улиците - Икаруси, Лада, Москвич. В кафенетата - лимонада, бейлис(!) :mrgreen:

А странното е, че наближаваха избори и щях да гласувам за партия с името ВНШП - "Водата Не е Шоколад за Пиене" :cheers: :lol:

(Този сън е от следобедната ми дрямка вчера)
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

Сънувах много странен сън, от който ми останаха в главата само тези два епизода.
Седим си на брега на морето аз, мъжо, семейството му и най-добрата му приятелка. Периодично ни заливат огромни вълни и трябва със всичка сила да се хващаме за една палма, да не ни завлекат навътре към морето. Идва и най-добрата ми приятелка и ми дава бисквитка, но не дава на най-добрата приятелка на мъжо, нито на никой изобщо. Но той се вбесява и ми казва че ме къса, защото се държа зле с Моника и си слага ръката в панталоните като Ал Бънди, при което аз и моята приятелка заповаме да играем сантасе. Моника пък започна да яде и трохи хвърчаха от устата ѝ и някакви риби ги хващаха :| . Баси...
Другият епизод е как аз съм в някаква къща, явно с мъжо и семейството пак и в сенките мигат два чифта очи и аз се плаша, но си викам, въобразявам си, но вътрешно знам, че това са две деца, починали там :lol: . отивам до тоалетната, в която има бял кон - жив, в заграждение, точно до тоалетната чиния :Д. Точно до тоалетната чиния от другата страна има шкаф и аз го отварям и там има акварелни боички, четки за рисуване, страшно много неща и аз тамън си мисля как ще почна да рисувам, когато някой Х роднина влита в кенефа и ме сочи обвинително - аз се обръщам и гледам, че нещо с коня не е наред, не знам какво, ама общо взето нещата вървяха натам, че ще ме обвинят, че аз нещо съм му направила, но ми звънна алармата и до там.
Много затормозяващ сън.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от Libra »

Вчера сънувах нещо като сцена от филм. :lol:

Бях на екскурзия с колегите от университета (точно като тази, на която бяхме преди няколко седмици), разхождахме се из някакво забутано село аз и още някой. Станахме свидетели на нещо супер крийпи - в това село, което в онзи момент беше като село от Гражданската война в САЩ, ние с моите хора бяхме клекнали на някакъв каменист път, до който имаше река и нещо ровехме из камъните. Покрай нас по пътя мина бавно файтон, а до него още по-бавно вървяха две сами с дълги рокли, накъдрени коси, шапки, точно като от Отнесени от вихъра, хванати под ръка. И някой отнякъде каза, че те двете са низвергнати от селото поради някакви причини и затова не са във файтона, в който имаше други хора от селото... и се събудих :)
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Сънувах как споря с някой (неизвестен), който твърдеше че "Хаджи Димитър" на Ботев е супер тъпа творба, а аз го убеждавах в това колко е велика, което си е и реалното ми убеждение. После той каза нещо от рода: "Всички стихотворения да го духат" и аз се отрекох от него за вечни времена. Очаквам някоя сутрин да се събудя преобразен в книжно тяло.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз веднъж насън рецитирах "Българският език" на Вазов уж за някакво шоу по телевизията. А това произведение беше някъде дълбоко погребано в спомените ми и се присещах за него за първи път от години насам и то насън :!: Спомних си по-голямата част и я изрецитирах в съня, другата си я прочетох след това, като се събудих, за да не ме тормози насън в някоя от следващите нощи. И моята не е лесна :compress:.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Сънувах на френски!!! Беше мегаякото!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
firerose
В началото бе словото
Специалност: КТТ

Мнение от firerose »

Последният ми шантъв сън беше.
Сънувах как Слави Трифонов е на ендо дърво качен и стой на стълбата и аз му виках слез уе ше паднеш :shock: :) :) :)
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Сънувах clinical_dead :lol:

искаше да ме води някъде :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”