[КСК 2013] Философия
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
[КСК 2013] Философия
Привет! Има ли желаещи за тази специалност, евентуални бъдещи колеги?
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2013] Философия
Е, вас ви няма, но все пак, успех утре на изпита!
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
- bqrqncheto
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: четвърти
Успех и пиши какво се е паднало и как е минал!
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Неочаквано добре, в крайна сметка.
Очаквах максимум 3, 50, а имам 5, 00 - един равен резултат и 5 по-високи.
Напълно ме удовлетворява, така че вече почти си стягам багажа.
Очаквах максимум 3, 50, а имам 5, 00 - един равен резултат и 5 по-високи.
Напълно ме удовлетворява, така че вече почти си стягам багажа.
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Браво, честита да ти е хубавата оценка. Какво се падна на изпита, имаше ли някаква тема за развиване? 
4,75 без да съм се готвила!
Направо не мога да повярвам! Има 6 по-високи оценки и 2 равни.
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ти за философия ли си?
--/--
Ами темата беше : “За живеещия много неща имат по-висока цена от самия живот; но дори и от самата оценка говори волята за власт.” Фр. Ницше, За себенадмогването, Тъй рече Заратустра
Аз на есето имам 50 от 50, тестът ме подведе.. но не се оплаквам, предвид кошмарите ми за 3, 50 макс.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
@Nasecomix, като първо желание ли си писала Философията?
Аз съм за педагогиките - неформално образование, педагогика, начална и предучилищна педагогика и тн.
Аз и на есето и на теста имам по 32-35т. Обаче, съм дърта и реших, че ще кандидатствам някъде февруари месец, то се оказа, че март е изпита и не съм имала време да уча - попрегледах учебниците и реших няколко теста за матура от интернет. Есе по мое време не се пишеше и никога не съм писала, та това ми беше за сефте. Писах по "Преходът от природно към културно състояние - илюзия или факт". При глупостите, които писах, на кое са ми дали над 30 т. не знам, ама да са живи и здрави още дълго, дълго.
Аз и на есето и на теста имам по 32-35т. Обаче, съм дърта и реших, че ще кандидатствам някъде февруари месец, то се оказа, че март е изпита и не съм имала време да уча - попрегледах учебниците и реших няколко теста за матура от интернет. Есе по мое време не се пишеше и никога не съм писала, та това ми беше за сефте. Писах по "Преходът от природно към културно състояние - илюзия или факт". При глупостите, които писах, на кое са ми дали над 30 т. не знам, ама да са живи и здрави още дълго, дълго.
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Предстои й да фигурира като първо желание.вечен студент написа:@Nasecomix, като първо желание ли си писала Философията?
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Страхотни теми са ви се паднали, Ницше е благодатен автор, има къде къде по-трудни от него, изкарали сте късмет! Успех по нататък и ако сте решили да кандидатствате философия едно ще ви кажа, няма да съжалявате, аз уча в ПУ, но почти всички преподаватели са от СУ и имам много добри впечатления от преподаването им, следвайте мечтите си и знайте, че философията е такава специалност, която ще ви даде един по-различен, дори в някой случай критичен начин на мислене за ситуацията около вас,и не само, а в същото време ще ви даде един по-обширен кръгозор на мислене и ще придобиете много качества, които ще са ви доста полезни за в бъдеще, затова, ако сте решили да се занимавате с философия, не само няма да сгрешите, но и ще спечелите!
случайно някой да има наблюдения с какъв бал горе- долу със сигурност влизаш философия? за 30, ясно, но например колко е минималният. предполагам, разбира се, че за всяка кск е строго индивидуално, но все пак, ако някой има по- обща представа от предни години...
)
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нещо такова : http://akademika.bg/wp-content/uploads/ ... istika.pdf
24-25.. Тенденцията е балът да пада, но не разчитай само на това...най-добре се подсигури, пък здраве да е.
24-25.. Тенденцията е балът да пада, но не разчитай само на това...най-добре се подсигури, пък здраве да е.
благодаря за информацията. : )) а някаква идея, относно това как се разделят местата при класирането? в смисъл има ли разделение и определен брой отпуснати места за кандидатствалите с изпит по философия и съответно за тези, държали изпит по език, или се тръгва от най- високата оценка и надолу?