[КСК 2013] Туризъм
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Туризъм
Не знам за вас,но на мен изпита ми се стори много лесен,очаквах по-високо ниво и по-трудни въпроси,но не мога да се оплача 
- Neddiry
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой да знае кога ще се появят резултатите?
- Slavi
- В началото бе словото
Ааабе хора нещо много лесен ми беше този тест честно , има нещо гнило тука хах
, айде ако някой намери теста с или без отговори да бъде така добър и да го постне тук ... 
- flx
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
Уникално лесен беше. Само че откъде да ти го извадим тоя тест, не е ясноSlavi написа:Ааабе хора нещо много лесен ми беше този тест честно , има нещо гнило тука хах, айде ако някой намери теста с или без отговори да бъде така добър и да го постне тук ...
- Slavi
- В началото бе словото
На математиката излязоха много бързо , а нашите още ги няма ... Здраве да е , висок бал май се очаква тази година .flx написа:Уникално лесен беше. Само че откъде да ти го извадим тоя тест, не е ясноSlavi написа:Ааабе хора нещо много лесен ми беше този тест честно , има нещо гнило тука хах, айде ако някой намери теста с или без отговори да бъде така добър и да го постне тук ...
- flx
- В началото бе словото
Пепел ти на езика и пръстите...особено за специалността, която аз искам :>
-
Chuck Norris
- В началото бе словото
Имахте ли дълги серии от верен отговор В? Струва ми се, че в 40% от въпросите верния беше В. Имам и забележка към квесторите, обясниха доста неясно дали имаме право на една поправка в теста или на въпрос, а и нивото на преписване от другарче беше доста високо. И накрая - не съм сигурен колко ще е високо нивото, предвид че ме попитаха какво е гейзЕр, какви въглища има в Балканбас и какво е това чудо педосфера.
- flx
- В началото бе словото
Имах 3 серии по 5 или 6 въпроса с В. Голям майтап. Пак се чудих дали нещо не съм сгрешил, но колкото и да проверявах, все В излизаше. Така че няма проблем.Chuck Norris написа:Имахте ли дълги серии от верен отговор В? Струва ми се, че в 40% от въпросите верния беше В. Имам и забележка към квесторите, обясниха доста неясно дали имаме право на една поправка в теста или на въпрос, а и нивото на преписване от другарче беше доста високо. И накрая - не съм сигурен колко ще е високо нивото, предвид че ме попитаха какво е гейзЕр, какви въглища има в Балканбас и какво е това чудо педосфера.
-
Chuck Norris
- В началото бе словото
Е, значи не съм сам, едната беше в в първата четвърт, втората в третата четвърт и последната беше най-последните въпроси без последните два. Определено си беше тролене от тяхна страна и аз въртях и суках, но беше невъзможно да е друг отговор.
- Slavi
- В началото бе словото
И аз имах много В-та , а за изпита и квесторите , честно да ви кажа малко п*рно си беше , ако исках да препиша било то от атлас или телефон можех да го направя , доста несериозна работа си беше ...
-
Андонов
- В началото бе словото
И аз мога да потвърдя същото явление с В отговорите..
-
wangelowa
- В началото бе словото
Някой да знае кога ще излязат резултатите от теста ?
- flx
- В началото бе словото
Надявам се към неделя да излязат...но няма да се учудя, ако в неделя излязат отговорите само...колко ли е трудно през 2013г да провериш 400 теста по 100 въпроса...и то на компютър...wangelowa написа:Някой да знае кога ще излязат резултатите от теста ?
Oh well
-
wangelowa
- В началото бе словото
flx написа:Надявам се към неделя да излязат...но няма да се учудя, ако в неделя излязат отговорите само...колко ли е трудно през 2013г да провериш 400 теста по 100 въпроса...и то на компютър...wangelowa написа:Някой да знае кога ще излязат резултатите от теста ?
Oh well
Нищо чудно още 1 седмица да чакаме ... ти в коя стая беше?