въпрос към френска филология

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

neni
В началото бе словото

въпрос към френска филология

Мнение от neni »

Привет :D
Много ми се иска да попитам каква е горе-долу заетостта във филологията и как е разпределена т.е сутрин, следобяд или...по всяко време и дали тази заетост става все по-голяма в по-горните курсове.
Опитвам се да преценя (може да споделите мнението си) дали е възм. да запиша френска филология в су и театър в нбу или накрая ще стане от нещо нищо :D
Предварително мерси
Аватар
Slaveto
В началото бе словото
Курс: четвърти
Обратна връзка:

:)

Мнение от Slaveto »

Ами какво да ти кажа, определено заетостта е голяма... Поне тази година - първи курс - бяхме почти от сутрин до вечер, като първият семестър понеделник и петък ни бяха свободни дни (ама пък събота беше запълнена), а вторият имахме един свободен ден. Много информация се поглъща, но пък иначе е супер забавно, на мен лично страшно много ми хареса тази специалност, мога да кажа, че това е най-добрата филология в Университета... :D Но по мое мнение тя не би могла да бъде съчетана с друга специалност (едновременно), просто ми се струва абсолютно невъзможно...
Slav Petkov
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

И аз бях първа година- изцедих се достатъчно, за друго не знам дали бих имала време. Но все пак НБУ имат някакви по-раздвижени програми, ако си гнии може да успееш;) Късмет
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Забрави за театъра, ако я запишеш - невъзможно е. Втори и трети курс е малко по-свободно. Ние сега в трети имахме дори два седмични дни почивка - петък и понеделник :) Но изпитите и упражненията са тежки.Нямаш време да се занимаваш с излишни неща. А и си има тема на френската филология, всичките си въпроси можеш там да ги задаваш, по-удобно е, когато всичко е накуп :wink:
neni
В началото бе словото

Мнение от neni »

Хиляди благодарности за отговорите. Честно казано и аз предполагах, че е трудно съчетаемо, но все още не мога да преценя с коя мечта да се разделя :D
А за форума на френската филология знам. Crematory права си, че е по-лесно като вс. е накуп.
Мерси и доскоро 8)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз се разделих с мечтата за театъра. Още има моменти , в които съжалявам. Но пък ако бях избрала театъра, може би щях да съжалявам за филологията :lol: Така че послушай сърцето си. :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”