[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Re: [КСК 2013] Математика
Според приложение 2 няма,има значение дамо за изпита по език. 
Два бързи въпроса към кандидатствалите минали години,а и към държалите изпита днес.Горе-долу за колко време излизат резултатите и дават ли се точки за вярно започната задача или ако просто сметките са объркани някъде 
-
impossible
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой реши ли 7 задача? На 5 не видях еднаквите триъгълници и ми е до поливина. Очаквах да реша поне 7 задачи и май другата седмица ще са доста гадни. 
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Миналата година изпитът беше на 8 април, а резултати имаше на 19 април! На редовния излязоха по- бързо!
- lamptz
- В началото бе словото
Щом Математика 1 е такъв, представете си другата седмица как ли ще потим кълки .. :d ..
-
dssittaaa
- В началото бе словото
На мен лично ми бяха доста трудни..имаше и уловки,но ги разбирам ако пуснат лесни задачи на предварителния,никой няма да иска да даде още 30лв за другия хаха..
-
nnobody
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: cgjfgj
Няма значение! И аз съм за едно от двете.. най-сетне някой и за този факултет : ))))dssittaaa написа:Понеже видях,че говорите за коефициенти за математика 1 и математика 2..За Икономика или Стопанско управление има ли значение дали е математика 1 или математика 2?!
Защото аз мислех,че няма и сега започнах да се чудя...
Иначе по темата.. задачите определено ме учудиха.. Сравнявайки ги с изпита първо равнище от миналата година разликата ми изглежда огромна.. не бяха нерешими, но доста кофти сметки се получаваха на някои, а други много си ги нагласях.. пък да видим. Не ми се мисли наистина какъв ще е другата неделя.. Явно правилото за предварителния изпит да е гаден, че да има желаещи и за редовен е в сила..
Аз реших 7, но не знам до колко е вярна
Keep watching.. maybe i'll do a trick. 
- pifiella
- Пишете, о, братя
Здравейте,комшии по тема!
Не съм за тук,но само да вметна,че от миналата неделя чакаме резултати по журналистика и искам да ви кажа - заредете се с търпение!
Успех!
Не съм за тук,но само да вметна,че от миналата неделя чакаме резултати по журналистика и искам да ви кажа - заредете се с търпение!
Успех!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Резултати - http://www.fmi.uni-sofia.bg/priem/mat_I ... 13_sol.pdfnnobody написа: Аз реших 7, но не знам до колко е вярна
Може да си провериш
-
dssittaaa
- В началото бе словото
Ако имам 2 верни ще празнувам хаха...
-
mbojilova
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: първи
Как ви сторихa днес задачките?
По моите изчисления имам около 5 и половина- 6 вярни задачи, макар че очаквах повече да реша.
И според мен дадоха по-трудни задачи..... :Х За мен разликата, между примерната тема за математика1 и изпита днес, е от тук до небето.. Не искам и да си помислям другата седмица какви ще бъдат задачите....
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
-
Illuminated
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: illu
да сякаш темата беше една идея по-сложна от примерната тема, която са дали за Математика 1. Седма задача беше леко нестандартна, в сравнение с това, което са давали минали години, а 5-та задача ми отне бая време да я измисля как се решава. Другата неделя направо не знам..
-
nnobody
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: cgjfgj
Определено, не само, че бяха различни като трудност, ами и самия вид задачи беше друг.. Примерната тема за 2012 и тази, която са дали на редовната сесия са буквално 1:1 с различни числа, нищо повече.. а сегаа..
Аз сериозно се замислям да пропусна другата неделя.. не искам и да си представя какво ще измислят за второ равнище..
Аз сериозно се замислям да пропусна другата неделя.. не искам и да си представя какво ще измислят за второ равнище..
Keep watching.. maybe i'll do a trick. 
-
impossible
- В началото бе словото
1-4, 6, 8 пълно решени, макар че имам 1 изчислителна грешка на последния ред + 5 до половината.
След всички решени изпити очаквах да реша поне 7 задачи, но тази година наистина задачите бяха по-трудни. Надявам се, че другата седмица няма да има комбинаторика или пък куб вписан в пирамида с други екстри
След всички решени изпити очаквах да реша поне 7 задачи, но тази година наистина задачите бяха по-трудни. Надявам се, че другата седмица няма да има комбинаторика или пък куб вписан в пирамида с други екстри
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."