Издирвам един много сладък мъж... бях на спирката на Г.М.Димитров и той не сваляше поглед от мен Качих се на автобус 280,а той беше първо пред мен,а после до мен...и на спирката на УНСС ни провери контрола.. към 18:15 - 18:30 часа
Надявам се да го намеря
Описание много сладък, висок 170-180 с тъмна коса и с много чаровна усмивка
Успех с намирането,може и да го намериш .Друг път ако го видиш можеш да го заприказваш нещо уж ей така.Ако има интерес ще те разпита нещо напред назад . Сиг го е било срам пича да ти каже нещо щом те бил гледал постоянно
slighter написа:280 - most romantic place on earth!
Палец нагоре!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Щом видях "сладък" разбрах, че явно не съм аз този...
Но се радвам на такива теми - любовта и сексът са важни, те да пребъдат. Дано се намерите и да се позабавлявате добре... и гаджетата ви да не усетят...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
"Сладък мъж" не ми се връзва много като словосъчетание. Ъм, въобще като чуя някой на 16-17-18-19 да ми говори за "жени" и "мъже", ми става смешно..
За да не се приеме прекалено негативно целият ми пост.. Успех в диренето.. Ама па като толкова сте се харесали, вземете го преодолейте тоя страх от заприказване, бе, де*а.. Успех все пак, пиши на онзи с химикалката за съвети.
Е, това е... заглеждаш мацки, усмихваш им се съблазнително, притискаш ги с потно тяло в автобуса, защото "има твърде много хора", (wink, wink) и вместо да те напръскат с лютив спрей за очи, те те търсят из форуми.
Обичам, когато романтиката отново ни обгърне ^_^
Според мен, ако търсещата беше дала една-две собствени снимки, кратка автобиография и мотивационно писмо (или поне някое от изброените) - щеше да се окаже, че в съответното превозно средство са/сме били една камара много сладки мъже, несвалящи поглед от нея...
outbreakf, моля - конфиденциалността не ни е приоритет, но засега май няма желаещи да купуват данни от нас... (аз поне не знам за такива) Качи снимки, кратка автобиография и мотивационно писмо! (или поне някое от изброените), за да опресниш паметта ни - все пак в 280 е пълно със симпатични девойки...