Малее, тази тема трябва да се пусне като линк с цел опровержение в темата "Няма драма". Страшна работа се е получила от едната анкета (визирам реакцията на словенеца, а не тази на администраторския и модераторския екип, която е повече от обяснима).
Попълних анкетата. Това определено не е продукт за българския пазар, но си има хора и за този тип стоки, предвид, че вкъщи си имаме кърпи за пода в банята с някакви патета на тях и други цветни мотиви. Не знам колко струват, не съм ги купувала аз, но явно някои хора обичат шарении, няма лошо.
Помощ - анкета за курсова работа
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Помощ - анкета за курсова работа
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Re: Помощ - анкета за курсова работа
Този господинчо наистина успя да ме вбеси вчера. Превел с Гугъл и вече направил дълбокомислени изводи за манталитета и културата на българите.fluffy cloud написа:... Страшна работа се е получила от едната анкета (визирам реакцията на словенеца...) ...
По повод на форумната учтивост, копирах два цитата от италиански форум, чийто смисъл е, че не е прилично да се проси и то настойчиво отговор. Бих искал да видя физиономията му, ако ги е превел по споменатия начин. Резултатите са потресаващи.
Писах му на български точно заради самоувереността му, че може да разбере нашия език чрез Гугъл-преводача.
П.П.
Ако сметнат, че този и предишния ми пост са неуместни, модераторите спокойно могат да ги изтрият. Разбирам, че "прекрачвам границата", но трудно се сдържам при подобни обстоятелства.