Ликвидационна сесия

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Сандра
В началото бе словото

Re: Ликвидационна сесия

Мнение от Сандра »

В ЮФ такива ги няма.При вас не знам как е
Аватар
Diotima
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Diotima »

А какво става ,ако не си вземеш всички изпити в рамките на ликвидационната година?До колкото знам не може да се прекъсва....
Не ми е нужен приятел, който във всичко да се съгласява с мен и да ми кима според собствените ми възгледи – защото сянката ми върши това по-добре. Плутарх
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Имаш още едно допълнително, но подаваш молба и ако и до края на втората не ги вземеш те отстраняват
koldbrann
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от koldbrann »

искам да попитам , възможно ли е да се явиш тази поправителна сесия за изпити, които са ти от миналата година ? И как точно се процедира, трябва ли индивидуален протокол и колко пари ще трябват?
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

и аз имам въпрос: Казаха ни, че за изпит на които сме скъсани сега (януари/февруари) не може да си направим индивидуални протоколи и да се явим преди септември на полагащата ни се безплатна поправка.

Защо... :|
Наистина ли?

Пояснявам:
В БиоФ редовната и поправителната сесия са безплатни. След това всяко явяване е 20 или 50 лв. в зависимост от случая. Чувала съм, че не във всички факултети е такова положението. Готови сме да дадем по 50лв. за индивидуален протокол, ако това ще ни спести нерви на септември :roll:
Изображение

Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

И в ЮФ не може.
Facebook
Изображение
mora
В началото бе словото
Специалност: компютърни науки
Курс: трети

Мнение от mora »

clinical_dead написа:и аз имам въпрос: Казаха ни, че за изпит на които сме скъсани сега (януари/февруари) не може да си направим индивидуални протоколи и да се явим преди септември на полагащата ни се безплатна поправка.

Защо... :|
Наистина ли?

Пояснявам:
В БиоФ редовната и поправителната сесия са безплатни. След това всяко явяване е 20 или 50 лв. в зависимост от случая. Чувала съм, че не във всички факултети е такова положението. Готови сме да дадем по 50лв. за индивидуален протокол, ако това ще ни спести нерви на септември :roll:
Доколкото знам, възможността за явяване на изпит извън регламентираните изпитни сесии зависи от преподавателя, и той/тя в никакъв случай не е задължен/а да проведе изпит извън регламентираните изпитни сесии. Така че ми е чудно на какво се учудвате.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Учудвам се, защото преподавателят няма нищо против. Лелката от отдел Студенти отказва да насрочи дата, да направи протоколи... :roll: Поне 10 човека искаме да се явим.

Сесията ни беше страшно натоварена. Не желаех да ми останат изпити, но се случи.
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”