Аз съм Радомира
Ами аз за тази специалност научих като бях осми клас и още с наименованието си ме привлече. След това тръгнах да чета за какво иде реч, в този форум прекарах мноооого часове.

Докопах се до лекции, гледах програмата, всичко що имаше в интернет сигурно ми мина през очите. Супер много се запалих и си казах, че това е моята специалност! После малко се полутах през други мечти за чужбина, но миналата година осъзнах, че нищо не ме тегли повече от тази специалност. Мислела съм си за журналистика, но просто това не е за мен и надали бих могла да се реализирам подобаващо. Но малко е дразнещо като почнат да те питат "Книгоиздаване ли? Че какво ще правиш с това?"
Марина, да, ще се явявам на 17ти. Записана съм и трепетно очаквам изпита. За съжаление, съм доста притеснена и допускам варианта това да повлияе негативно на резултатите, но пък дано пробния ми даде малко по-голяма увереност на редовния.

Ти ще ходиш ли?
Mephisto, не ми бе хрумвал варианта да поостана като дойда в София да видя какви ги вършите книгоиздателите. Добре, че спомена. Може и това да се случи, ако не ни изтърсят някое класно на 18-19

Не съм запозната с подобен род посещения. Достъпът до лекциите свободен ли е?