anybody?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
Odilia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Odilia »

Elly, filmyt The Wall e neshto izvynzemno - edin ot malkoto, koito imam zapisani i me radva otvsqkyde - i kato muzika (estestveno), no i kato zamisyl i animaciq! Izobshto kvo da govorq :)
Winyan, dobre otvori duma za horAta - ama kakvo po-hubavo ot tova da si tropnesh edno Dunavsko ili Eleno mome! Az nauchih pone 5-6 v daskalo, obache kyde da gi igraesh... :P
I znam, che se povtarqm za tova kolko sa veliki Queen, obache the show must go on! :wink:
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Да взема и аз да си кажа какво харесвам :). Всичко слушам - от рок през метал, че дори и хеви такъв (все пак предпочитам по-нормалния рок плюс разните баладки ), до диско и латино. Какво не обичам - не съм почитател на рапа и на дивите чалги!!!
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

Odilia kak kude da gi igraesh tezi horA?
na moeto izprashtane kato abitiurent kakto si bqhme masa hora nabluskani pred uchilishteto i po edno vreme vsichki se hvanaha i pochnaha nqkakvo horo :shock: stanaha opleteni krugove .. ujas .. i imashe hora koito se opitvaha da izbqgat poradi ochevidnite pristupi na klaustrofobiq ... :wink:
real eyes realize real lies
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

:)
Аз обичам да ги слушам, не да ги играя - може би защото не мога

Димо, и аз така, рап и чалга просто не мога да харесам. От другите стилове все си харесвам по нещо, дори да е само 1-2. Но от тези двата - нищо.
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

vinagi kogato sum se probval da gi igraq gledam uj ot nqkoi kak tochno tancuva [shtoto estestveno ne znam kak se igrae horo] i pochti vsichki mi se smeqt :cry:
a puk nai interesno stava kato se suberat hora ot razlichni kraishta na bg i pochnat da se karat koe horo kak se igrae :violent1:
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Относно хората, много съм зле. :oops: Сигурно съм цапната през краката, ама все се бъркам. Освен ако не са много лесни. :D
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

бе и аз нещо съм цапнат в краката :roll: приятелката ми играе народни танци от малка и ми е обещала да ме научи..ама уви засега не е :cry: може би като ме знае колко съм "цапнат" и не се наема чак :P тай че някой ако се наеме да ни учи да свирка :P
Brainless Pirate
Гутенберг

Мисля си защо не открият такъв спорт в Спортен департамент:) Да учат хората как се играе хоро :D 8)
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

mi imenno zashtoto v razlichnite kraishta na skupata ni tatkovina go igraqt po mnogo razlichni nachini... koito e hodil na nqkoq svatba sigurno znae de :)
inache e dobra ideq no za vseki raion da ima otdelna grupa edva li e razumno .. pri polojenie che spored men kandidatite za tochno tozi sport edva li shte sa mnogo :?
Brainless Pirate
Гутенберг

Ами - напротив, тъкмо да научим къде как се играят. :D
Весело би било. А и няма да се налага дами да играят кавалери, като на другите танци, дето недостигат мъже.
moonlight

Мнение от moonlight »

ami az naprimer bih bila kandidat za takuv sport, ama nqma :dontknow:
ami haide ako vi se tancuva, az sum navita , 6te vi pokaja tui onui, kvoto moga, tancuvam ot malka ,
6te si potropame i poveselim zaedno :hello2:
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

takaa.. znachi s Odilia sm syglasna za The Wall..... izwynzemno e dobro opredelenie heh :)

i az hareswam Red Hot.. sega se setih i za REM iiiiii ne znam dali sm kazala neshto za U2 no towa syshto e ot liubimite mi..

aa za malko da zabrawq, Winyan kaza neshto za celtic... az strashno mnogo obicham takawa muzika...
slushala li si /gledala li si Riverdance ili po-izwestnoto Lord Of The Dance.. ?
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 13:00, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
KG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KG »

Elly написа:inache az ne slusham osobeno metal, slusham nai mnogo hip-hop no ne ot nai-komersialniq..
:D
Elly благодаря че те има, щото като гледам колко метална стана тази тема направо зех да се плаша. Не че те имам за голяма hip-hop (а пак ако се лъжа много ще се радвам) но поне спомена "hip-hop", което явно е голямо събитие в този форум. Аз слушам всичко свързано с рапа без comersial shitz and R&B shitz. Няма смисъл да изброява, щото кат глегам шанса някой от вас да е чувал нещо е отрицателен. И се надявам да няма покрай мен някои такав върл метал, че едва ли ще го изтарпя дълго. :evil: :violent1:

Иначе много ме изненадвате че толкова много хора се кефят на Pink Floyd. Това е любимата група на баща ми и си мислеш, че той е последния им жив фен :lol: . Иначе, тай кат сам ги чувал не звучат лошо, в смисал не ме дразнят.
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

KG, съквартиранте :D
голям смях ме напуши като ти прочетох мнението :lol: майка ми даже ме гледаше и се чудеше какво пък ми е станало сега :lol: ухх даже ся като пиша още се смея :lol:
може би не си прочел по-напред в темата ама аз 1-ви мисля споменах хип-хоп :P тай че въпреки че слушам и малко нео метал ( възможно най-лекия ) мисля че ще се разберем с теб :D
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

heheh
i az se radwam che ima nqkoi koito slusha rap...
otnosno Pink Floyd struwa mi se dosta si se zabludil da kazwash che malko hora gi slushat... wse pak ima hora i ot nasheto pokolenie koito razbirat ot muzika :wink:

taka a sega kym temata za hip-hopa :arrow:
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”