[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
То не става въпрос за банката, а за самата фирма, в която си подаваш документите за самото кандидатстване. И на мен в банката ми взеха 2лв за обработка на документи, но после във фирмата трябваше да дам още 38лв (от Варна съм).
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
О не, не- аз не говорех за банката. На мен за превода ми взеха към 6 лева, а когато отидох в офиса на ЦКПИ, за самото записване и за това, че ще ми занесат (на ръце предполагам...
) двата листа и бележката от банковия превод до София ми взеха 30 лв. Ама айде здраве да е. Подадох си документите направо за трите изпита, така че поне няма да плащам двойно за всеки от тях
Знаех че ще има някаква такса, просто не бях подготвена да ми кажат толкова. Даже като си подавах документите имаше още едно момче до мен и той изобщо не знаеше, че трябва да си плати и тръгнаха да му се карат, че те не били "благотворително дружество".
Абе голям "йекшън", какво да ви кажа..
Абе голям "йекшън", какво да ви кажа..
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
В банката е 6 или 7, както при другото момиче, защото превеждате директно на СУ, ако ги вкарате първо във вашата сметка (или както е направила майка й - в нейната) и после от нея преведете на СУ, тогава е само 2.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Във какъв офис трябва да ходим?Аз ли само не знам? хаха Мислех си, че като отида в банката, платя таксата и съм готова.Дадоха ми два листа и ми казаха, че единия трябва да го дам като отивам на изпит, другия си остава за мен?Има още два дена до края на записването, моля ви кажете ми, за да не объркам нещо 
- Milenna
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ами трябва да отидеш до някое бюро за прием на документи,да си купиш документите да ги попълниш,за да знаят хората все пак за кои изпити заплащаш и най-важното трябва да ти дадът входящ номер от там,след като ти попълнила всично правилно и в бюрото май пак трябва да покажеш разписката,че си внесла таксата,а и сигурно в самото бюро трябва да заплатиш нещо за обработка на документите.
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Ако си от София трябва да си подадеш документите, копие от лична карта, и тази бележка която са ти дали от банката така:Gerriie_ написа:Във какъв офис трябва да ходим?Аз ли само не знам? хаха Мислех си, че като отида в банката, платя таксата и съм готова.Дадоха ми два листа и ми казаха, че единия трябва да го дам като отивам на изпит, другия си остава за мен?Има още два дена до края на записването, моля ви кажете ми, за да не объркам нещо
"(2) Документите по ал. (1) се подават в сектор "Прием", който се намира в Информационния център на Ректората от 18.02.2013 г. до 23.05.2013 г. всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа."
Ако си от друг град намираш си от ТУК адреса на офисът, където можеш да си подадеш документи. Като отидеш там или им звъннеш, те ще ти обяснят как става подаването на всички необходими неща, но принципно пак трябва да си носиш копие на лична карта, и това листче от банката. Там на място, след като попълниш на кои изпити ще се явяваш, ти дават едно листче на което имаш Входящ номер, с който вече ще можеш да отидеш на изпита.
Не знам дали питаше за това точно, или аз не съм разбрала нещо..
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Благодаря за обяснението, точно така и направих, но при мен май е най - скъпо искаха ми 45 лв....и понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е... Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?KeepItClassy написа:Ако си от София трябва да си подадеш документите, копие от лична карта, и тази бележка която са ти дали от банката така:Gerriie_ написа:Във какъв офис трябва да ходим?Аз ли само не знам? хаха Мислех си, че като отида в банката, платя таксата и съм готова.Дадоха ми два листа и ми казаха, че единия трябва да го дам като отивам на изпит, другия си остава за мен?Има още два дена до края на записването, моля ви кажете ми, за да не объркам нещо
"(2) Документите по ал. (1) се подават в сектор "Прием", който се намира в Информационния център на Ректората от 18.02.2013 г. до 23.05.2013 г. всеки работен ден от 9,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа."
Ако си от друг град намираш си от ТУК адреса на офисът, където можеш да си подадеш документи. Като отидеш там или им звъннеш, те ще ти обяснят как става подаването на всички необходими неща, но принципно пак трябва да си носиш копие на лична карта, и това листче от банката. Там на място, след като попълниш на кои изпити ще се явяваш, ти дават едно листче на което имаш Входящ номер, с който вече ще можеш да отидеш на изпита.
Не знам дали питаше за това точно, или аз не съм разбрала нещо..
Отново се извинявам за хилядите въпроси, просто това наистина не го бях видяла в сайта на университета, а има още съвсем малко време до крайната дата...
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
От кое си била възмутена, от това, че жената е направила компромис и на своя отговорност е взела по-малко пари ли? Те не остават за нея, нито тя е решила да плащате по толкова, а ако не доплатиш, тя ще трябва да ги даде от собствения си джоб.Gerriie_ написа:понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е...
Иначе, да, нормално е да се въмущавате от високите такси, и ние миналата година много роптахме срещу тях. Не може да плащаш 30 лева за изпит, но за да се запишеш за този изпит от друг град да ти искат 45. Безумно е.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Аз бях питала малко по- горе в темата същото. Не може да те запише някой друг в Ректората, за това трябва да си подадеш документите през някой офис. Ако отидеш лично да си ги подадеш в София няма проблем, но не и ако друг иска да те запише.Gerriie_ написа:Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?
Отново се извинявам за хилядите въпроси, просто това наистина не го бях видяла в сайта на университета, а има още съвсем малко време до крайната дата...
Ер Малка написа:От кое си била възмутена, от това, че жената е направила компромис и на своя отговорност е взела по-малко пари ли? Те не остават за нея, нито тя е решила да плащате по толкова, а ако не доплатиш, тя ще трябва да ги даде от собствения си джоб.Gerriie_ написа:понеже нямах точно толкова в мен лелката от офиса беше готова да ми вземе дори малкото, които имам с думите '' утре можеш да ми донесеш още'' бях възмутена, но както и да е...
Иначе, да, нормално е да се въмущавате от високите такси, и ние миналата година много роптахме срещу тях. Не може да плащаш 30 лева за изпит, но за да се запишеш за този изпит от друг град да ти искат 45. Безумно е.
Именно от това, че таксата ми излиза по - скъпа от изпита...
Мисля, че се сещам като беше питала, просто нямах време да търся и ми трябваше бърз отговор.Благодаря отново : )KeepItClassy написа:Аз бях питала малко по- горе в темата същото. Не може да те запише някой друг в Ректората, за това трябва да си подадеш документите през някой офис. Ако отидеш лично да си ги подадеш в София няма проблем, но не и ако друг иска да те запише.Gerriie_ написа:Сега искам да питам мога ли да пратя това листче от банката, както и копие от личната ми карта на някой мой познат от София и той да отиде да ми подаде нужните документи?
- Grigorov
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
С копие от личната карта става (поне през КСК 2011-2012). Баща ми, който имаше разна работа в София, записа мен и мой познат именно така.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
- Магичка
- В началото бе словото
Къде в сайта мога да проверя в коя зала съм разпределна???
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Можеш да провериш в деня преди самият изпит, като отидеш в Ректората до колкото знам. Не мисля, че ще качат разпределенията в сайта си, още повече седмица преди изпита..Магичка написа:Къде в сайта мога да проверя в коя зала съм разпределна???
- Магичка
- В началото бе словото
Благодаря! Но като си подавах документите ми казааха, че след 08.03 ще мога да проверя в коя зала съм разпределена!
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!