[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
airin_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от airin_ »

tamarsaaD написа:Някой, който е ходил на курсовете тази събота и неделя, дали би споделил какво са казвали на тях ? И най-вече за есето ?? :))
Една приятелка ходи и каза, че професорите/ките имали различни изисквания - едни искат повече метафори,емоционалност, другите търсят оригинални есета, фактология ... така че, до голяма степен се нуждаем от късмет. Всичко зависи от проверяващия - след нас, естествено.
Напрегнато ръце се към ръце протягат
и пак се не докосват! Искат и не могат. . .
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от KeepItClassy »

И според мен всичко опира до голяма степен на късмет. Много зависи, при кого се ще падне работата ти и до колко ще я харесат. Ще видим след две седмици какъв ни е късмета :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
Milenna
В началото бе словото

Мнение от Milenna »

Аз малко не ми е ясно,нали уж проверяващите трябва да са безпристрастни,защо тогава трябва да се страхуваме да си изразим мнението, и ако не го направим как тогава ще видят оригиналното и индивидуалното в есето ?
Аватар
Gerriie_
В началото бе словото

Мнение от Gerriie_ »

Лично аз винаги си пиша есетата като статия, а не знам дали е правилно.Много иронизирам и гледам да си създам стил на писане... нали именно това търсят проверяващите, нещо различно :D А иначе ми казаха, че не трябва да посочваме имена,вярно ли е? В смисъл да пишем ''някои политици'', а не кой точно.Извинявайте за странното обяснение, почти не съм спала и ми е голяма каша в главата :)
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

Гери аз до колкото знам няма проблем да пишем имена.

А Milenna под безпристрастност се има предвид, че ако изразиш мнението си по какъвто и да е въпрос в есето, проверяващия дори и да не е съгласен с теб, няма право да ти пише по- ниска оценка заради това. Примерно ако насолиш ББ в работата си, проверяващия дори и да е най- големият му фен не трябва да оценява мнението ти, а начина по който си изложила доводите си. Никой не е казал, че трябва да се страхуваш да си кажеш мнението :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
Milenna
В началото бе словото

Мнение от Milenna »

Нз аз лично не се замислям за това какъв човек ще проверява работата ми и на матурата си по бел за минута не ми е минала мисълта какво ще си помисли човекът,който ще го оцени.Важното е до колкото можем да спазваме правилата за правопис,пунктуация и т.н.Бих била най-доволна просто,ако успея да дам най-доброто от себе си и примерно след това да не си казвам често нещо от сорта на "оф,ама защо не написах това".Смисъл моето мнение, е че на предварителния изпит можем да бъдем малко по смели и да пишем от душа,а не постоянно да се питаме "Какво ли ще си помисли проверяващият?Дали ще е съгласен с това?"Творбата си е ваша ,развихрете се на воля и не се страхувайте да бъдете себе си :)
П.С мн дълго стана и нз дали е смислено,ама сега точно така ми дойде :d
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

Хе-хе и аз съм на същото мнение, просто след като прочетох темите от предишните години и останах с това впечатление, че много зависи кой ти проверява творенията и кой ще ти е в комисията на устния. За това съм малко резервирана. Обаче ще видим как ще се развият нещата, аз също мисля че много зависи от собственият ти "талант", така да го кажа, и това което си вложил в писането. Сега на предварителният ще ни е по- широко около вратовете, а пък после ще видим :D
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Пишете смело, каквото ви хрумне. Затова има предварителен :р
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Магичка
В началото бе словото

Мнение от Магичка »

Просто се опитвам да си представя момента, в който разбираме темата! Предполагам в първия момент ще гледаме тъпо, след 1-2 минутки ще гледаме все още тъпо и вече на 5 минута ще си кажем: "Започна се! А сега какво?"
С всеки изминал ден притеснението ми се покачва! Стискам палци темата да не е нещо изключително тъпо! :roll:
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Аватар
tutinka
В началото бе словото

Мнение от tutinka »

Честит Празник!:)
С живота под вежди
се гледаме строго
и боря се с него,
доколкото мога.

You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it. Period.
Аватар
airin_
В началото бе словото

Мнение от airin_ »

KeepItClassy написа:Гери аз до колкото знам няма проблем да пишем имена.

А Milenna под безпристрастност се има предвид, че ако изразиш мнението си по какъвто и да е въпрос в есето, проверяващия дори и да не е съгласен с теб, няма право да ти пише по- ниска оценка заради това. Примерно ако насолиш ББ в работата си, проверяващия дори и да е най- големият му фен не трябва да оценява мнението ти, а начина по който си изложила доводите си. Никой не е казал, че трябва да се страхуваш да си кажеш мнението :)
Ако имаш лоша оценка няма как да разбереш дали е заради работата ти или заради ББ. Което е лошо..

P.S ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

airin_ написа: Ако имаш лоша оценка няма как да разбереш дали е заради работата ти или заради ББ. Което е лошо..
Така е, и все пак казвах само че според правилата им не би трябвало да ти намалят оценката заради това. Друг е въпроса дали е така. :D
Аватар
airin_
В началото бе словото

Мнение от airin_ »

Да..дано да си спазват правилата :D Междудругото, кога започва записването за предварителния, че нещо ми забива сайта?
Аватар
Milenna
В началото бе словото

Мнение от Milenna »

airin_ написа:Да..дано да си спазват правилата :D Междудругото, кога започва записването за предварителния, че нещо ми забива сайта?
Ами то вече започна на 17.02 и скоро ще свърши 08.03.2013г
Аватар
Gerriie_
В началото бе словото

Мнение от Gerriie_ »

KeepItClassy написа:Хе-хе и аз съм на същото мнение, просто след като прочетох темите от предишните години и останах с това впечатление, че много зависи кой ти проверява творенията и кой ще ти е в комисията на устния. За това съм малко резервирана. Обаче ще видим как ще се развият нещата, аз също мисля че много зависи от собственият ти "талант", така да го кажа, и това което си вложил в писането. Сега на предварителният ще ни е по- широко около вратовете, а пък после ще видим :D
Така е, а и това е предварителен и не мисля, че трябва да се стресираме много. Все пак каквато и да е оценката ни имаме три месеца след това да се упражняваме още. :roll: И искам само да вметна, че днес майка ми ходи да внася таксата по изпита и й взеха единствено 1,80 за обработка на документи.Понеже е клиент на банката, за това отиде тя, иначе мен щяха таксуват 7 лв. Не са ми искали никакви 30 лева допълнително както ти каза.Дори питах, за да съм сигурна, но казаха, че няма такова нещо.Може би зависи от банката или не знам...
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”